![]() |
niemoge glosowac ale gdy bym mogl zapewne glosowal bym na PO dlaczego ? bo moja rodzina glosuje na PO.
|
@Wybory
Ide głosować na PO, bo oni mają dobrze w głowach poukładane i coś sobą reprezentują. Nie moge już patrzeć na Jarka i Lecha w TV -.- @Zwidek Czyli to prawda:P Pamiętam jak ok 2 lata temu rozmawiałem z Tobą na TS/Ventrilo i byłeś wtedy żałosnym dzieckiem neo, który myślał że jest bogiem bo miał ~100 lvl sorca. @filmy ktoś up chciał filmu z furory. http://rapidshare.com/files/63970028/dusk1*****.html*****-.W M V(filmik z początków Dusków zrobiony przez Losari/Sarandiel) Może jak znajde czas to zuploaduje więcej. |
moi koledze skacza z mostow, ja tez skocze ;]
|
Ja będę musiał zabrać babci dowód bo idzie głosować za kaczorami x^/!
PO PO PO PO PO !!! A tu taki 'fake' na szybciora xD http://img85.imageshack.us/img85/282...zzpisemsj1.png Pyt. do 'Zwidsona': Pukałeś juz? ;> Bo wygladasz na takiego który na widok piczki się za przeproszeniem spuszcza XD |
@up
Ha-ha. To chyba jego sprawa czy pukał czy nie. A Ty pukałeś.?! Jak tak to czemu tak mało.?!?!?!?!?!? Nagle wszyscy polubili Zwidka. Wiadome było, że człowiek z wiekiem zazwyczaj dojrzewa i się zmienia. Ludzie tutaj to chorągiewki.. gorzki.żal. |
Cytuj:
@up mały fanklub sie tu robi ; pp (przynajmniej forum nam sie rozruszało) @down mówisz o AWS? |
"Nie ide na wybory bo mój głos nikogo nie obchodzi"
Ludzie z PO już rządzili już Polską, tylko pod innymi nazwami i mamy teraz to co mamy. |
Cytuj:
|
SHUAHAHAHAHAHAHA
Mogą mi zrobić. Haknę parę noobów z tej strony, sprzedam p-sety na allegro. Oddam im kasę i będę miał satysfakcję, że byłem buntownikiem z wyboru xd @Reloop Rusz d*** i idź głosować xd ;) To się lepiej przyjęło xD |
Cytuj:
|
Jacu
Jacu
Ima , Katrila , Zwidek , u mne macie juz pojechane jak sie was nie doczekam to sam przyjade myślałem andrzej że my to my!!! anie ... |
:)!!!!!!!!!!!!!!!
|
Cytuj:
Gohanowi sie zwróciło z waszych ciałek za zgona :PP. Nie no chłopaki jesteście wspaniali. Widzicie ja teraz nic nie mówie, że katrile nie mogliście zabić na combo bo my w 10 osób go uhaliśmy. Your, Zwidson. |
Glaca Wklej Jakiegos Screena sensownego zebym mial pewnosc ze glaca to Zwidek;)
|
Bitwa była o 5 nad ranem ? Oo
Kod:
Real name: Glaca |
Wcale niee mam zamiaru lizac bo osobiscie niee lubie zwidka;) Takze Looz Man;)
|
a btw wrogonastawiony prowadzi w wyścigu o moje noob eq :D
chcecie żeby taka szansa koło nosa wam przeszła ? ;d |
Cytuj:
wft? może powiesz wszystkim o co chodzi ;] |
Nie wiem Jak Wy Ale Ja sie Tu ZAraz Poplacze 16;9 dla vision porazka !!
|
Cytuj:
Albo znowu ts zhaczyli ;] Wy spac nie możecie ze pizgacie sie o 5.00 rano ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:41. |