![]() |
Lmfao.. to samo mozna powiedziec:
Kilalla 38 : 0 FTP Deatharaz 37 : 3 FTP Aervani Djkanthi 29 : 3 FTP itd... |
@up
No i co z tego, jak każdy frag który zdobyli został już odrobiony... |
@Shin
Istnieje takie cos jak TAKTYKA ;) |
Cytuj:
Już mnie w*****asz chociaż 1szy raz cię widze (albo 2gi). |
@up
Czym cie w*****a? Ze podał fragi larena, lol, przecież to zgodne z tematem o.o. Zrozumcie to i uszanujcie, że nie kazdy polak jest za SA... @down Aha chyba że tak, ale to jest prawda - SA siedzi main charami w depo, nie expia main charami, przegrywaja bitwy = przegrywaja Zobaczymy jak zrobicie te chary, to moze bedzie lepiej ^^ |
@Up
A dokładnie tym: Cytuj:
|
@Sardas
"Czym cie w*****a? Ze podał fragi larena, lol, przecież to zgodne z tematem o.o." Przypomnij sobie kłótnie w tym temacie, nie było nic zgodnego i ledwo przestaliście ;~. btw. openki żadnej jeszcze nie było, a pomyślcie, że jak przyjdzie FTP z DH to będzie wielki chaos, będą się wzajemnie blokowac i padac szybciej nie przyszli. FTP długo z DH nie wytrzyma, ubijają się nawzajem. Prędzej czy później za robienie takiego PA codziennie dostaną bana ^.^ |
@menda
Nie było nic wspólnego? A o co sie niby kłuciliśmy? O bloodmastera i o Vegete którzy dołączyli do WAR. ;P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ New Vegeta~~
Mar 16 2008, 16:31:13 CET Killed at Level 123 by Unclezenho and by Vicorf FTP Friendsss roXxX? o,o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hummm, śmiem wątpic, poniewaz z tego co zauwazylem Deosita jest Barinasem, tak jak i pare osob z jego gildi, w ftp tez w hu.ja barinasow, u Deosity- Ongzengo(Bahia), w ftp Vhalve~~ (Bahia), paru Itajai tu i tu. czyli wewnetrzna wojna? na dodatek rl teamy sie wzajemnie napie.rdalac maja?
|
@up
Nie wiem, ale po co by mieli robić następną gildie? " DEOSITA zabila FTP a FTP zabija gildie DEOSITY" <- Cytat Solara... To może deosita zabila kogos z ftp i dostała kicka i zrobiła new gildie? ;o @edit Jebać to... Może mu sie poprostu nudziło i zrobił se gildie xD |
Deosita mogla sie poklocic z Profynem czy huj wie kim, ze nie chce tego albo tamtego w gildi, albo tego czy tamtego nie lubi, i huj, zrobila nowa gildie. watpie by miala byc wojna miedzy nimi...
Plagen tez tak kiedys zrobil i mial jakies total anarchy. @Edittt: Watpie by profyan wyrzucal tak wazna osobe :P przeciez to jest najwyzszy lvl wsrod Barinasow xD |
Cytuj:
|
@Darkkz
Więc co ze spotkaniem? znasz jakiś klub fajny czy cos? Wybralbym sie gdzies a nie do galaxy "pozwiedzac" B) |
Cytuj:
|
@Dawergo
No, idziemy idziemy tylko, ze jeszcze nie wiem dokladnie kiedy:p Napisze jak bede wiedzial na 100 % Mam przyjsc z all zoltanami i z solarem? Btw.Nadal nie mam pomyslu gdzie mozemy isc:( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:18. |