![]() |
Ej panowie niewidzieliscie dateruza ?
bo ostatnio go tak rozjechalem ze szpagatami chodzil xD |
#up
Pikawa siada. |
Cytuj:
<3 |
^ <3
10znakuff |
Prawdzim zolnierzem byl zawsze kobajashi xD kochalem go haha
|
Mimo tego w jaki sposob mnie pozegnaliscie dalo sie was pozytywnie zapamietac, przynajmniej niektorzych :)
|
Nie ktorzy pisza jedno na forum,drugie pisza na tibi a trzecie gadaja na Vt (N/C)
Vedoor jak było tak było sam wiesz , mnie osobiscie wpienilo to ze pisales o oddanie chara wizza(ze on sie zmieni i takie tam pierdoly) itd i jakies 30 min potem zabiles kalastego tym samym dowodzac tego ze wizz i tak by nas wyhujal a ty bys byl z Xoo. no coz ale czas spedzony z niektorymi da sie zapamietac pozytywnie :) (Floov & Vedoor)(ale na bank nie z Wizzem sam wie czemu i tak zaluje ze to nie ja go ojebalem bo i tak poszlo na mnie XD) od 27/28 do 30 bede w Zielonej Pozdro |
Cytuj:
Adn.2 Daj znac jak w ZG bedziesz =) |
oooooooooo! Dla mnie luty, dla Ciebie maj
Ty mi snieg- a ja słońce dam złociste promienie ode mnie dla Ciebie dzien za dniem... ooo... !!!!!!!!!! |
Martinesz
Dobrze kojarzę, grałes kiedys, dawno bardzo, postacia Roy Samson? |
@/\ on gra ni± cały czas
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Michal ludzia w dupe wpychal ... I kto tu jest kurwa gejuch ?
|
Anyway szkoda ze dobry team sie rozpadl (Vedoor, Buncol, Haydero) jedynie kogo nie zaluje to chrisa.
Anyway z Vilumem tez kiedys bylismy "frinds" :D Pozdro |
ten team stanowił nawet Kobajashi :( on na zawsze pozostanie dla mnie najwazniejszcza czescia Oven
|
Fakt , te czasy , te wspomnienia kiedy z vaxem(niby takim idiota) fragowalem takich nobow jak ponton de master sa nie do zapomnienia ; DDDD
Kiedy loorowalem wszystkie monstery z goromy tylko po to zeby padl zajebany rammsy na nowym charze a all spadalo na seq i dostawal wpierdol Czesc ,jestem seq , padlem 3 razy od moich reali ale teraz juz jestesmy siomkami ;DDD |
Emok;>
>@Bochnia
>Możesz kiedy¶ przyjechać do Łodzi to porozmawiamy. Emok może ty wpadnij do Bochni znam wielu 13 latków , którzy by sie tob± pobawili mocny człowieku :D |
Jebnijcie sie w glowki moze cos sie tam odwiesi
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40. |