Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie La Revolution vs Interregnum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=166907)

Koresponder 24-04-2008 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartholomew (Post 2020827)
ja wiem swoje, blondasku

i co zazdroscisz mu ?!? wiem nie kazdego stac na takie "frykasy" lub nie kazdemu matka - ojciec pozwoli w twoim przypadku tak pewnie jest dlatego tak bardzo lubisz sie wypowiadac na temat czyjegos wygladu (w tym wypadku koloru wlosow) niemartw sie kiedys nadejdzie ten czas ze i ty dostaniesz zgode rodzicow na zafarbowanie wlosow :) ale narazie dorosnij :]

Thuygioshok 24-04-2008 18:11

ELO NONAME! lubiem ciem

Bartholomew 24-04-2008 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koresponder (Post 2020874)
i co zazdroscisz mu ?!? wiem nie kazdego stac na takie "frykasy" lub nie kazdemu matka - ojciec pozwoli w twoim przypadku tak pewnie jest dlatego tak bardzo lubisz sie wypowiadac na temat czyjegos wygladu (w tym wypadku koloru wlosow) niemartw sie kiedys nadejdzie ten czas ze i ty dostaniesz zgode rodzicow na zafarbowanie wlosow :) ale narazie dorosnij :]

no i tu bys sie zdziwil :)

Vercef 24-04-2008 18:46

LoL

Nie bylo mnie tu ohohohoh ;d i jakie rzeczy fajne tu pisza ;D No fakt padlem kloonem od ormowcow ;d i to 2 x :\ Tylko 2 x bylem pusty .. jak wiadomo na kloonie mialem 100+ wiec czym sie rajcuja ludzie ze ubili "zjechanego chara "

P.S Pz Medivh ;d jestesmy 1:1 i to gowno prawda ze misiek gral Vlarexem wtedy :((

Thuygioshok 24-04-2008 19:58

lr mnie ded i znow odrabiac musz

Xoldorr 24-04-2008 20:53

Medivh Ma racje

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 1923856)
jak dla mnie to mielismy za duzo ludzi xD , hujowo sie biegalo , ba czasem to nawet wogole nie moglem przejsc , raz ze przez nuby 2 ze przez swoich memberow , bo albo na lota sie sepili albo wogole sie nie ruszali ;P

ogolnie open z tyloma ludzmi mi nie pasi xD ale wczorajszy open nawet calkiem calkiem ;P

mój kumpel z rl tez mówilz e nooby staly

gigoro 24-04-2008 21:07

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

no znow na opena sie boicie wyjsc? : (

Ide na "The Godfathera" o,o

Koszyk 24-04-2008 21:10

Ale ze niby znow na Ankrahmun? Dajcie inne propozycje

Szefie :) 24-04-2008 21:14

Interregnum noby nie wyszly

Koresponder 24-04-2008 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2021374)

LOOOL gz akcji :D proponowalismy i czekalismy na edron,ankrahmun,darashia wkoncu zapytalismy gdzie oni chca i czy maja zamiar wyjsc co odpowiedzial LIDER inter~~

NIE :D

Wiec gz oby tak dalej :D

Medivh Shady 24-04-2008 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koresponder (Post 2021402)
LOOOL gz akcji :D proponowalismy i czekalismy na edron,ankrahmun,darashia wkoncu zapytalismy gdzie oni chca i czy maja zamiar wyjsc co odpowiedzial LIDER inter~~

NIE :D

Wiec gz oby tak dalej :D

a co przeszkadza wam to ? juz wczesniej mowilem ze open nie bedzie , a jak bedzie to w wyniku jakiegos massa . A czemu nam masy bardziej pasuje ? ( pratycznie zero noobow , nie ma kto wami dowodzic itp ) zrszta sami sobie odpowiedzcie na to pytanie :P

Cytuj:

nigdzie inndziej im nie pasuje ;/ damoon i jego ekipa dobrze sie na piaskach czuje

notop 24-04-2008 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartholomew (Post 2020827)
ja wiem swoje, blondasku

ojj to jak wiesz tylesamo na temat tibi co o mnie to powinenes raczej uczeszczac na forum www.przyjaciele.org a nie tutaj

@medi
kiedy znow idziemy na jakies piwko albo flaszeczke;?)
bo nudno bardzo;]

Eti 24-04-2008 23:28

Banished: until May 24 2008, 23:15:13 CEST because of hacking

oj medi medi jesio jeden ci zostal co nie ? :D:D:D
i naselowales charka widze :D

Foni 25-04-2008 06:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2021524)
damoon i jego ekipa dobrze sie na piaskach czuje

pamietam, ze na poczatku chcieliscie open w carlin :> zesmy sie zorientowali gdzie i jakiego trapa na nas macie, weszlismy w neigo i i tak nic nie zrobiliscie ;p wczoraj czekalismy an was na edron. baliscie sie przyjsc. zaproponwalismy apustynie - zgodziliscie sie. nie minelo 5 minut a powiedzieliscie, ze nigdzie nie idziecie..
mozeto wasza taktyka? zeby nas wkurzyc? :P nawet jesli to wkurzony rewolucjonista mniej sie boi o wlasnego chara i latwiej nam bedzie was zrushowac czy cos.

tak w ogole to twoj sorc juz chyba w wojnie sobie nie pogra :-)

Koresponder 25-04-2008 06:59

Hihi Medi banned
a jeszcze sa List i listy i listy szkoda chara ale takie jest ZYCIE :)

Medivh Shady 25-04-2008 08:17

Cytuj:

Hihi Medi banned
a jeszcze sa List i listy i listy szkoda chara ale takie jest ZYCIE
straszne o,o , jak narazie to tylko ban , kasy i listow na szcescie nie stracilem bo nic w depo nie bylo ;P wiec ci co mieli bana od was dostac tez go dostana.

Eti 25-04-2008 10:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2021806)
kasy i listow na szcescie nie stracilem bo nic w depo nie bylo ;P wiec ci co mieli bana od was dostac tez go dostana.

A co ty nato jak w pape dostaniesz jesio bo juz masz po medim to pewne
a jesio za takie wypowiedzi po japie dostanie i tak sie zkonczy twoja historia tutaj...

Santa Claus 25-04-2008 11:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eti (Post 2021904)
A co ty nato jak w pape dostaniesz jesio bo juz masz po medim to pewne
a jesio za takie wypowiedzi po japie dostanie i tak sie zkonczy twoja historia tutaj...

a od kiedy grasz na radenie...

ps. barak barak 6 cyklon b...(nie moglem wytrzymac)

Eti 25-04-2008 11:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Santa Claus (Post 2021924)
a od kiedy grasz na radenie...

ps. barak barak 6 cyklon c...(nie moglem wytrzymac)

Hmm jak bys byl ogarniety to byś wiedział :D

Colmar 25-04-2008 12:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eti (Post 2021931)
Hmm jak bys byl ogarniety to byś wiedział :D

JUDE JUDE JUDE :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:03.