![]() |
@CytrynowySorbet
Jakie statystyki są potrzebne dla drzewka? :P Słyszałem (nie wiem czy to prawda) że ma tak zjechany mana regen, że opłaca się zebrać jak najwięcej many, a resztę olać. @down dzięki |
Nieee! To osłabienie mana regen to jakaś bajka, wprawdzie 1k mp5 to nie to samo co 1,4k (raid buffed), ale poważnie, nie odczuwam tego. Jest też Innervate (który jednak nerfią w 3.1.2), ale zazwyczaj rzucam to na priestów / wrl, bo sam problemów z maną nie mam.
W co inwestować? Oczywiście spirit, im więcej, tym lepiej, nie ma górnego limitu. Spellpower oczywiście jest potrzebny, ale jeśli masz wybierać między SP a Spirit, bierz spirit, jako że druid zazwyczaj leczy raid a nie tanka, i nie musi leczyć critami za +16k, a mana zawsze się przyda. Tak samo sprawa tyczy się z intelektem, im większy balans między spirit a int, tym więcej mp5, choć oczywiście druid nigdy nie będzie miał tego wyrównanego. Krótko mówiąc, przedstawię to tak: Spirit > Intellect > Spellpower. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw, Yoggi down: http://www.wow4u.info/tmp_upload_pro...g-Saron-25.jpg |
dokladnie, jezeli twoja gildia jest taka ze warlock nie uzywa life tapa i chce innervate to tylko /gquit
|
Najlepszym argumentem byłoby słynne powiedzenie "L2P" i myślę, że jest ono bardzo trafne w tym przypadku.
|
Jest tu jakaś gildia na EU pvp szukająca Feral druida i Holy palka?Obydwoje ogarniają bossów typu Mimiron itp.Feral może być dpsem lub tankiem jak kto woli.Ważne by gildia była aktywna i progress ulduaru 25 man zaczynał się od keeperow,albo w fazie farmienia/hard mode.
PS:Może być international bo z ang nie mamy problemów.Co do gearu to feral tank Full naxx gear +staff z ulduar 25(prawie).Palek naxx/ulduar 25 gear.Wybaczcie za błędy ale spać mi się chce i jestem strasznie zmęczony |
Cytuj:
http://www.wow4u.info/index.php?act=10kill&id_inst=U25 Odwiedzasz ich strony i jedziesz z aplikacjami. [1] Ranking obejmuje tylko te polskie gildie, które zarejestrowały się w tym serwisie i aktualizują swoje dokonania. |
@edit
sory i dzieki ze mnie nie zje***liscie :) TC dziala jeszcze ale malo osob niestety gra i chcialem by ktos doszedl @edit2 masakra -.- jakim cudem napisalem ten post tutaj to ja nie wiem. Sorry ale chyba okulary se musze sprawic. |
po pierwsze: zly temat.
po drugie, TC jeszcze smiga ? wspoltworzylem ten serwer jakies 2 lata temu ;o |
|
Alagaol down, gogo ensidia.
http://static.mmo-champion.com/mmoc/...aalgalon10.jpg |
Niech zrobią to jeszcze na heroicu. Zresztą każdy wie że to no lify _/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To sa najlepsi pve'owcy (kiedys i nolify). Nie ma juz 24/7 kampienia swp i wipowania przez tydzien. |
Cytuj:
Najlepsi nie bez powodu. Jakby ci płacono za grę to też byś dawał z siebie wszystko. A branie WoWa jako pracę jest jednak pewnym objawem no lifowania. |
siedzenie w biurze jest choroba zawodowa.
gram tylko pvp, wiec wisi mi kto zgarnia world firsty. |
Cytuj:
Jak by ciebie interesowały itemy -> klik Co do brania wowa jako pracę - zawsze marzyłem o robocie gdzie robię to co kocham i mi jeszcze za to płacą więc czemu miał bym nie grać w wowa zawodowo? |
bo ciebie dzieci z tibia.pl wezmą za nolifa....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |