Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Gry - temat ogólny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=218504)

Rybzor 03-03-2010 23:54

@Oerciak
Żal cie.

Tak samo zadziwiają mnie spece typu rentonB, którzy twierdzą, że dubbing w BC2 jest słaby. Chłopie, poczytaj sobie recenzje na najważniejszych portalach w Polsce z grami (lub w gazetach). Wszędzie się doczytasz, że jest świetny. Takie z was spece jak z koziej dupy trąba.

@
I nie, nie twierdzę, że MW2 nie jest gorsze od BC2, ale jeżeli typ który obejrzał sobie reklame MW2 w tvnie mówi, że BC2 >>>>>>>>>>>>>> MW2, to ja mogę jedynie dodać gg no re.

Oerciak 03-03-2010 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2738737)
@Oerciak
Żal cie.

Eheee.
Grałem w CoD'a4 maniakalnie na PC (jakiś czas w klanie nawet) i jak 80~% osób twierdzi, że poprzednik był lepszy od MW2, to akurat mam na czym podeprzeć swoje zdanie.

I tak BF:BC2 niszczy i zamiata więc cicho :D.

Cytuj:

Ryba, żółwik xd Też mnie takie coś wnerwia, szczególnie gdy widzę w MMORPG w realiach fantasy graczy z nickami właśnie RomekPogromcaSmokuwPL itp...
MMORPG to nie FPS :D. Mam te .pl od BF2 jeszcze (długi kawał czasu) i w każdej kolejnej grze (prócz mmo) wstawiam to sobie do nicka. Żeby wiedzieli, że polak im nakopał :D.

MALLuś 04-03-2010 00:08

Cytuj:

Ryba, żółwik xd Też mnie takie coś wnerwia, szczególnie gdy widzę w MMORPG w realiach fantasy graczy z nickami właśnie RomekPogromcaSmokuwPL itp...
W realiach fantasy to zły by był: WładzioPogromcaRobotycznychŚwińZeSkrzydełkamiPL ;/

PL'ki są gejowe, EOT

Tak w ogóle jaki mają sens te wasze MW2vsBFBC2 ? Zawsze śmieszą mnie takie "wojenki", nie mówiąc o ps3vsx0vsWiivsDsvsPSPvsPCvsMacvsTabletvsKalkulator

Ashlon 04-03-2010 01:05

A ja natomiast wstawiam sobie [POL] jako tag. Wiadomo, skad gram, a dodatkowo ladnie wyglada i przyzwyczajenia z GW...;)

Yoh Asakura 04-03-2010 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2738737)
Chłopie, poczytaj sobie recenzje na najważniejszych portalach w Polsce z grami (lub w gazetach). Wszędzie się doczytasz, że jest świetny. Takie z was spece jak z koziej dupy trąba.

Lolololololol

Rybzor 04-03-2010 15:50

No właśnie, lololololol.

@down
Oczywiście, że oznacza.

Yoh Asakura 04-03-2010 16:10

To że jakaś gazetka mówi, że dubbing jest świetny, wcale nie oznacza, że każdy ma tak uważać :confused:

Żyłka 04-03-2010 16:25

Cytuj:

I tak swoją drogą BF:BC2>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>COD4/MW2
BF2 > BF1942 >>> BFBC2

To nie jest Battlefield.

Wylansowany 04-03-2010 16:38

Ten Battlefield rzeczywiście taki świetny, że wszyscy o nim gadają? Hmm... muszę w takim razie dopisać kolejny tytuł do listy gier, w które kiedyś, jak będę miał czas i ochotę, to zagram.

Oerciak 04-03-2010 17:10

Żyłka:
Choć grałem w 1942 to moim pierwszym BFem była 2 i najwięcej czasu przy niej spędziłem ;p. Na chwilę obecną ciężko mi stwierdzić co jest lepsze pod względem grywalności.
Btw. K/D 20/4 rządzi :D.

I taki obrazek:
http://img341.imageshack.us/img341/879/2562.jpg

xD

Ashlon 04-03-2010 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2738848)
@down
Oczywiście, że oznacza.

No wlasnie niekoniecznie, mi osobiscie dubbing sie podoba, ale to nie znaczy, ze kazdemu musi.

@Żyłka : coz, ten battlefield jest zdecydowanie inny od swoich poprzednikow, ale z drugiej strony - to nie "pelnoprawny" battlefield, to jest bad company 2. Pelnoprawnym kontynuatorem bedzie Battlefield 3, ktory - podobno - jest juz w produkcji.

@Wylansowany : sprobuj, wg mnie ta gra jest swietna.

Maldoryz 06-03-2010 15:44

Valve originally announced Portal 2 on March 5th, 2010.

ale najlepsze jest to, ze valve znowu bawi sie w to tropienie... te tajemnicze update do jedynki, ktore tworza jakies dzwieki, laczenie z jakims bbsem, ale miazga, ledwo co rozumiem z tego (portalwiki).

http://portal-audio.pastebin.com/h05UGLha
^^^
tam... w dwojce beda postacie z hl? PLSSPLSPLSPLSPLPSLS

~>Salmon<~ 06-03-2010 15:59

A ja dzisiaj przeszedłem najnowszego AvP marines'em i muszę przyznać, że gierka bardzo fajna i nie straciła uroku poprzedniczek ( kto gra ten wie ocb). Naprawdę polecam :D
Teraz zaczynam kampanię predatora <3, zajebiscie sie zapowiada ^^

Kubon 06-03-2010 18:56

BF BC2 multi jest genialny. Ale czy tylko mi gra wylacza sie przy kilkukrotnym zminimalizowaniu (celem odpisania na gg itp.)?

Ashlon 06-03-2010 20:15

Nie wiem, nie probowalem tak robic.

http://www.gram.pl/news_8QzjH,,3_Bad..._pecetach.html

Statystyki z XFire - 1 miejsce WoW, drugie miejsce CoD4, trzecie BC2. IW powinni zastanowic sie, czy ta sytuacja nie jest zolta karta w stosunku do kaszany, ktora odwalili w zwiazku z MW2.

Oerciak 07-03-2010 13:26

Nie tylko Tobie :/. Zresztą takie pingi mam na serwerach, że miejscami kląłem jak szewc grając, a wbicie na jakikolwiek serwer często graniczy z cudem :/.
Dlatego tymczasowo robię sobie na dziś przerwę by nie zepsuć sobie dnia :D.

Arathorn 07-03-2010 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2738611)
A mi na xpudle świetnie grało się w AC2. Zależy od człowieka/gry. Strzelanki wole na blaszaka (chociaż na pudle też jakoś daje radę). Za to DMC4, AS2, Batman:AA: O niebo lepiej mi się gra na padzie. Ale to rzecz gustu.

Podpisuję się pod tym obiema rękami i nogami. Przeszedłem raz DMC4 na Xie i było nieporównywalnie lepiej niż jak grałem na kompie. Mało tego, teraz tak sobie przechodzę z nudów Gears of War na kompie i mam wrażenie że nawet tam pad spisywał się lepiej niż klawa + mysz. No i kluczowy dla mnie argument na korzyść pada - kładziesz się na kanapie, kompa/konsolę podłączasz do tv i można grać :) Chyba niestety chcąc grać będę musiał sobie w końcu sprawić xboksowego pada do pc :s

Yoh Asakura 07-03-2010 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arathorn (Post 2739817)
Mało tego, teraz tak sobie przechodzę z nudów Gears of War na kompie i mam wrażenie że nawet tam pad spisywał się lepiej niż klawa + mysz.

Do tego momentu traktowałem twoją wypowiedź poważnie, ale potem moja mina to klasyczny wtf, a potem rotfl.

Arathorn 07-03-2010 16:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2739820)
Do tego momentu traktowałem twoją wypowiedź poważnie, ale potem moja mina to klasyczny wtf, a potem rotfl.

Bo?
Na początku rzeczywiście pad sprawiał mi sporo problemów, ale po dwóch dniach grania już było dobrze. Fakt, w typowych FPSach (jak halo np.) myszka jest dużo wygodniejsza, ale w gow, gdzie dużo więcej chodzi się z kamerą za plecami niż celuje sprawa ma się zupełnie odwrotnie.
Polecam kupić konsolę i pograć na niej kilka tygodni/miesięcy - zaczniesz nienawidzić klawiaturę jako sprzęt do grania.
Przy czym jeszcze mi osobiście pad do ps3 niezbyt pasuje - 100x bardziej wolę tego od xpudła.

Yoh Asakura 07-03-2010 16:20

Mam PS3, spędziłem przy niej trochę czasu i stwierdziłem, że poczciwego PCta nic nie przebije, a granie w jakiegokolwiek FPSa na konsoli to po prostu masochizm.
A w GoW jak w każdym normalnym FPSie jedynym słusznym rozwiązaniem jest klawiatura + mysz. Wygodne, komfortowe, nie frustruje i jeżeli mi nie idzie, to mam tylko pretensje do siebie, a nie do ujowego sterowania (pad).

Mnie nikt nigdy nie przekona do konsoli. Wychowałem się na Tormentach, Falloutach, Baldursach, Little Big Adventure'ach, Abe Exodusach i nikt mi nigdy nie wmówi, że PC jest gorsze do grania.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:31.