![]() |
gszehu juz pewnie na recznym:D
|
Dodawanie fotek z n-k Gz Gz tylko nie dodawaj mojej okej menz? :D
ta osoba owalila Cere wiem tak wiem.. http://img215.imageshack.us/img215/1222/tibiapl.jpg BTW niedlugo Olympia wita :) Bede z CZyskkiem! :evul: |
Cytuj:
I to nie jest z nk I tak Slythia czy inne ktoś pokasuje za chwile :P |
PEFNO TAK! Pierwszy raz się z Tobą zgadzam <wof>
Tyle pięknych rzeczy się kończy, tyle marzeń znów znikających... |
Cytuj:
|
Cytuj:
no ten po prawej, ten czarny to raczej duże psisko, a nie piesek xd |
Nieeeee.... niestety to pies, nie pies szczyglewski.
|
tak czytam te Wasze komentarze i jakos po prostu nie moge w to wszystko uwierzyc... jak mozna byc takim plytkim, to jest tylko jakas glupia gra, a Wy sie napinacie, spinacie, klocicie jeden przez drugiego o tak naprawde chuj wielki wie co... wyluzujcie
|
Cytuj:
Od luzowania to tu jestem ja! Bo inaczej nie miało by sensu jak zwykle Teraz nie wiem czy Ty może jesteś głupi czy chcesz punkty internetu albo po prostu nie rozumiesz :P Tak czy siak zawsze będzie tak samo To teraz za każdym razem jak piszemy posty to minimum cztery klaśnięcia w rytm muzyki co 3 słowa i się kiwamy i inna gadka wyjdzie :D |
|
Skoro wszyscy chcecie walczyć, a z tego wynika że chcecie to musicie dojść do porozumienia, bo wzajemne bluzganie się na forum i bezsensowne odgrażanie nic wam nie da, jedyne co pokażecie to swój brak inteligencji i umiejętności dyplomacji, no chyba że nie chcecie walczyć to już inna sprawa B)
|
Nikt z gównem sie nie jebal
|
Cytuj:
haha to mi poprawiles humor w niedzielna noc! Tibia jest popsuta od jakiegoś czasu, Guardia od kiedy wszyscy prawdziwi gracze zaczęli odchodzić, teraz po tym serwie się szlajają takie gówna same ;/ |
Niektore gowna nawet wracaja do tibi, po pewnym czasie. Prawda Szczyglewski?
|
Cytuj:
A tak serio, to ze starego serwera, ze starych, dobrych ludzi to uchował się tylko Mystikal Pall! |
Cytuj:
|
Mysle ze lupon, galdor, nawet poczciwy Anc sa "starymi, dobrymi graczami" co kolwiek to znaczy... oczywiscie ty pewnie nie pamietasz czasow Rauchama, Tiraveliusy, CLIFFORDA aka pRo Gammera, ty juz wtedy miales 10 ownerow... i kupowales chary w tej jebanej grze... jak smerek. Takze potrafiles sprzedac "kolegow" <jesli wiesz co to znaczy> by wejsc w dupe smerkowi.
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:54. |