![]() |
Otóż chcialbym sie zwrócic do wszystkich napinaczy w strone mojego dobrego kumpla Ufo~
Kiedy on zdobywal lvle na Valorii to wy niewiedzieliscie co to jest Tibia albo chodziliscie pod dp sprzedajac Scale armory.. dla niego mam respect i wy tez powinniscie miec. btw. cos tam mowiliscie o kuropatve etc.. a wiec Kuropatva ma nowego ownera który jest frajerem jakich malo to samo z Harvestmanem.. jak bedzie trzeba to Kuro znowu bedzie kickniety z gildii =) |
dawajcie więcej fotek a nie kłućcie się;/!!
|
Cytuj:
Acha Ades miałem konoto załozone w Wakacje jakoś ale były to nóóbb chary 7lvle ETC. Wiesz mój 1st acc. Haja był w listopadze gdzieś moze miesiac wcześniej ale tyle razy retired byłem, że ŻĄL.Pl Gruth ja nic nie mówiłem, że dłużej gram od Ufo~ tylko, że podobnie co Domis (Pan Kuszy) :D A tak wgole ważne jest kto dłuzej gral? raczje nie :P |
Cytuj:
|
Grukth rox :) Pamiętam Ciebie na 30 lvlu jak razem ze mn± robiłe¶ hmmki Earidei :D
|
To byl inny Grukth moj rl ziomek, Earidea to tez nasz rl ziomek xD
a ja jestem Grukth którego wszyscy nie nawidz± xD |
:P Earidea była (był) (Sebek) wporzo :) Szkoda że juz nie gra , teraz na jakim¶ innym servie pyka na h-lvlu bo co¶ mówił :)
|
Sebek to Tiases 100+ ek na Selenie xD
|
o.O NieĽle pojechał :D
|
pierwszy 8 ml na sElenie wbil xD
spam blz?XD |
[*][*][*][*][*][*]
Tak się zastanawiałem czemu każdy to ma. A tu właczam Onet i patrze: "Odszedł wielki człowiek" [*][*][*][*][*][*] Polacy pokażcie na Mundialu na co wasz stać!! |
Wiedzialem o tym od 7 rano :([*][*][*]
Hail dla najwiekszego Polskiego trenera !! Kazimierz Górski.[*] |
Buhahahahahahaha!
Nooby!!! |
@UP@
Prosze cie dziecko...nie wypowiadaj sie w tym topicu... |
hail Kazik
|
@up ...
In nomine patris et filius spiritus sanctus amen ![*] |
Wale posta...:P:D:P
Teraz ty Michal xD |
|
Oh...noobie noobie noobie :P musisz dawac advance'y z fishingu xD ? kup pare sd wpakuj w kogos i daj ss'ki :P
|
Bumpppppppppppppppppp
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:53. |