![]() |
Hyhy, mi dzisiaj doszło GW... Koniec męczenia się z trialem Factions...
Tyrio, nadchodzę :D BTW: Ile kosztuje założenie gildii? |
Widzieliście zmieniony ekran logowania? Według mnie bardzo ładny, muzyka w tle świetna - fajna reklama dodatku ;). No i dodali polskie dyst. na razie trochę opustoszałe, ale i tak fajnie, że AN dba o wszystkich graczy.
|
W Prophu widzę max 4 graczy w Ascalonie, gdzie indziej CZASEM 1. Ciekawe czy w LA też tak jest... Na PL dystryktach.
|
Jutro idę kupic GW, no zobaczymy jak to będzie :>
|
@Matrik
Samo założenie gildii kosztuje bodajże 100 golda. Pelerynka 2k, GH nie wiem ile, ale też dużo... |
Jeżeli ktoś chciałby dołączyć do gildii to proszę pisać tu na forum , do mnie na pw, ing: Sir Xowx, lub na naszym forum www.nfforum.fora.pl. Szukamy aktywnych graczy, najlepiej doświadczonych ale przyjmujemy wszystkich. Gildia ma ok 2 lat, ale niestety dużo ludzi odeszło wiec z kilkoma osobami zbieram nowy skład. Obecnie mamy 33 członków. Mamy GH z wykupioną większością dodatków, Fajna pelerynę :]. Mamy spory Alliance- Kurzicks. Jeżeli będzie ktoś chętny pisać!
|
A ja trochę skromniej:
Jest taka mała gildia, ludzie z różnych narodowości... Przyjacielska atmosfera, razem z alliance'ami, darmowa pomoc w niektórych przypadkach, krótkie runy... Jeden warunek - znajomość angielskiego, "urzędowego" języka w gildii :) Szczerze zapraszam, invitne, bo jestem oficerem, a jedynym polakiem. Mamy GH, pelerynkę - piszcie na nick I Matrik I albo Magnar Dvargh. |
CZemu piszecie o takiej zajebistej gierce na forum o takim syfie jakim jest Tibia??!!
Zapraszam na http://www.guildwars.pl |
@up
Żeby nawracać niewiernych. |
Cytuj:
|
@up
Nawracać z tibii na Guild Wars |
no to rozumiem
|
Cytuj:
|
Pożycz ktoś 9k na armor :D
|
Cytuj:
A przy okazji. Widać, że znaleźliście moje konto na GW.pl |
Wie ktoś w jakiej cenie będzie GW EotN słyszałem, że 89,90
PS. Muszę się pochawlć, że przeszłem Gw Prop-a i biore się za Fakszyna<błąd celowy>Niby nic a jak cieszy:p |
@WrD
To ja też, 10k na armor + surowce, a jak ktoś szczodry to 100k na elite. Nikt? Chamy :< @Niszczyciel Jadąc Tibię, nie wychodzisz na mądrego. BTW: Dzisiaj w Ascalonie był koleś, cytuję: "Przecież tibia sux" To ty??!! |
http://img45.imageshack.us/img45/9364/gw002tc4.jpg
moje dzisiejsze wypociny |
w askalonie to ja z 3 miechy nie byłem. Ja raczej tylo pvp na wyspach gram, jeśli już to raczej siedze na farmie (titan gemy) lub robie sobie misje na HM.
Prosił bym o nie porównywanie Pre Askalonu do Rookgardu w Tibii. To zupełnie co innego. GW:Eye of North ma kosztować 80zł Można już zamawiać przez neta. |
Cytuj:
Nie, takich osób jest dużo, może jakieś 70% społeczności Guild Wars (jakieś 270 0000 z 3 000 000 graczy). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:16. |