![]() |
=/
W wanted sa tacy ludzie ze az zal. Mysla ze sa piekni bo ktos dal im inva? i ze sa mastash...
a tak naprawde 90% wanted to NOOBY! ktore mysla ze jak sa w wanted sa najlepsi i wogole ;/ Hail Vision!!! Roz*******cie to z***ane Wanted =/ |
[quote=Top Secret Name]W wanted sa tacy ludzie ze az zal. Mysla ze sa piekni bo ktos dal im inva? i ze sa mastash...
a tak naprawde 90% wanted to NOOBY! ktore mysla ze jak sa w wanted sa najlepsi i wogole ;/ Hail Vision!!! Roz*******cie to z***ane Wanted =/[/QUOT Zgadzam się z tobą.B) |
90% Wanted to nooby, 90% Azury to nooby, 90% osób grających w tibie to nooby- bullshit...
Nooby to wg was ktoś, kto nie odezwie się do Was, kiedy spamujecie mu priva, czy ten, który robi szybciej lvl 70-80 niż Wy 20-30 ? Żal, żal czytać te głupoty... |
Cytuj:
Ale czy uwazasz se sharowanie postaci jest uczciwe ? ja gram od roku i mam ten 80+ lvl ale gram sam i jestem z tego dumny ! |
ja tam bym nie nazwal gosci z wanted noobami, czasami lubia przycwaniakowac ale maja pewien staż w tej grze - i z tym sie pewnie zgodzicie ;)
czekamy na nastepna bitwe... |
Cytuj:
Transofrmacja! Tygrys Szablozębny! :faceoff: :faceoff: :faceoff: . Mozesz powiedziec mi jak wyliczyłeś to że 90% wanted to nooby? To coś w stylu "redukcja zmarszczek o 45% w ciagu tygodnia!"? Wątpie zebys znał ludzi z wanted na tyle abyś mógł oceniać. Pierwsze wrażenie często jest omylne. Pozatym "noob" to ktoś nowy, wiedza tego kogoś na temat tibi jest nie duża, a mimo to uważa się za niewiadomo kogo, noobem można też nazwać kogoś niewyuczalnego, bądź bezsensownie działającego na niekorzyść inncyh graczy. Ludzi z Wanted, Vision, Dof itd. nie można raczej nazwać "noobami". To co robią wynika raczej z ich charakteru(niekoniecznie tego w rl) i sytuacji w jakiej się znajduja. Pozdrawiam Fisz~ |
Cytuj:
Pewnie , ze sharowanie uczciwe nie jest, ale share`rzy sami się na tym przejadą prędzej, czy później. Ciągłe powtarzanie w co drugim poście: "Ty się zamknij, bo masz wysoki lvl, ale sharujesz" też rozwiązaniem nie jest ;) Pozostawmy to w kwestii osobisto-moralnej każdego gracza z osobna ;) Można użyć wielu epitetów (nie zawsze pozytywnych) o ludziach z Wanted, ale noob raczej nie pasuje... @Fisz: Zmarszczki są sexy, po co redukować ^^? |
To nie powinno być w temacie wojna na azurze,lecz temat powinien sie nazywać *******enie głupot na azurze.Wstyd mi za was.Jak tak mozna powiedziec że wanted TO same nobby?A wy to kim jesteście jeszcze wieksze nobyy niz oni wszyscy razem wzięci.Zanim coś napiszecie to to dobrze przemyślcie,bo az sie tego sluchac nie da.Jak nie umiecie pisać o czyms normalnym to nie piszcie nic wogule.:)
|
Cytuj:
czemu nie podasz swojego nicku ? wszyscy jakos sie nie boją , tylko Ty pie***lisz głupoty i sie boisz do tego przyznac.... |
Cytuj:
Anyway, zblizaja sie drugie urodziny Azury i druga rocznica powstania DoF na Azurze, szybko to minelo : d |
trzeba cos zrobic na te 2 urodzinki ;p
|
:d
@tajemniczy111
Pokasz swoja twaz. Co do noobów wszedzie sie jakis znajdze. I jesli w tej guildi 90% to nooby dlaczego wogule ona jeszcze istnieje 8o . Prawda jest taka ze niektozy chca byc a ze nie moga to placza na forum i z zalem nazywaja mych kolegów noobami niezgazam sie w 100% wiec przebijam twoje 90% ;] Sathan Bell |
tez bym chciał byc ale mam zamały lvl i "nie płacze na forum" :P
|
Cytuj:
Ja czasem popłakusiam... ale po cichutku ;) |
Cytuj:
|
Gratki
Cytuj:
No nic tylko wielkie Gz moge tu napisac.Szczere gratulacje odemnie jak i od ludzi z gildi Children of Devil:) Pozdrawiam Franco:) |
Cytuj:
Ehh Sathan-Wanted to Draz,Vicki oraz pare innych osob.Reszta to mieso armatnie-zapamietaj moje slowa:) Napewno ci sie przydadza.... Pozdrawiam Franco |
[quote=Mrok]
Cytuj:
A ty skad sie urwales-z choinki jak tak to sorry ale swieta juz minely:) Pozdrawiam Franco |
uuuu powialo groza;P
[quote=Sathan]Wszystko zostalo juz wyjasnione mam nadzeje ze wiecej podobna sytuacja nie bendze miala miejsca.:D
@Kokos Ad.1 Napierd**lismy sie poniewaz mamy Honor.;) Ty masz honor? No co ty wogole wypisujesz stary jesli ktos ma honor i leje wanted to do nich nie wraca a ty to zorobiles po 1 dniu-jak to sie mowi w potocznym jezyku-boisz sie o swoj zadek albo szkoda ci chara-mysle ze to 2:) hehehehe-Honor ale zes napisal nie no oscara dla ciebie za troche anegdoty Pozdrawiam Franco |
Cytuj:
Co wy wogole piszecie-jaki staz polowa w wanted to jest tam bo maja ochrone to all-nawet pojecia nie maja o pvp-ja tez nie jestem w tym najlepszy przyznam sie, no ale coz trudno sie mowi. Staz hmm-Draz,Mina,Falzer,Farmazon,Drago,Urbexx,Abu,Sirmaci ek,Ice'crow-chyba nikogo nie pominolem jak tak to sorry:)-reszta nie ma pojecia o tej wojnie nic, a jesli juz ma to od tego roku wlaczyla sie do wojny to all:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:22. |