![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Straznik - za to nie masz dwoch fantastów, co najwyzej fantas i znakomity lub jakiś ols... |
Cytuj:
|
kto zechce mnie uratowac bo mam kiepska sytuacje finansową
|
Cytuj:
Pozdrawiam. |
Cytuj:
|
Co robić gdy zbliza sie bankructwo :?/
|
to co ja , trenowac zawodnikow i sprzedawac ale zaden ziomek niechce kupic . ;( ;( ;( ;( ;(
|
Wchodze dzisiaj na Hattrick Coatch Professional, patrze wyniki treningu i zobaczylem wyrok dla swojej druzyny, nie dosc ze najlepszemy pomocnikowi spadla forma juz do kiepskiej:/ to jeszcze zaden z trenowanych napastnikow nie raczyl podniesc swojej umiejetnosci:/ ...masakra:( a na dodatek najtrudniejszy mecz w lidze i mam nadzieje ze ugram chociaz remis:(
|
Finanse Gotówka: -987 427 zł (-1 134 174) zł Kto jest Hojny xD sprzedaje bramkarza ^^ |
17 ligowa wygrana z rzedu ;] Tym razem 3-1, ale ciezko bylo, bo przeciwnik gral z kontry... skonczylo sie to jedna kontuzja +3 dla mojego najlepszego skrzydlowego +lekka kontuzja dla rozgrywajacego... sax, za tydzien gram z najmocniejsza druzyna ligi, tez gra z kontry, pol skladu mi polamie ;/ Trzeba bedzie PiCnac i wystawic rezerwy, po co ryzykowac kontuzje w meczu ktory i tak przegram? ;] A, no i za tydzien pierwszy milion na plusie ;d
|
No i znowu wdupane:)
1-3 nie jest aż takie złe, choć ostatnio mój rywal nie grał za dobrze... |
6-1 do przodu z jednym z konurentow do awansu :) za 2 tygodnie najwazniejszy mecz z spadkowiczem ktory ostro gra z kontry a wiec moze byc ciezko
Hattrikowcy! Jako iz zbilzaja sie swieta to zycze wam samych wygranych w ht nie bede wam zyczyl zdrowia itp. bo wkoncu to temat o owej grze.Do zobaczenia w ekstraklasie! ;) |
Wygrana 2:1 z ówczesnym liderem, teraz jestem 2 w lidze, przegrywam bilansem bramek. Aż do 12 kolejki gram teraz same łatwe mecze. Awans jest w zasięgu ręki.
|
Wy sie radujecie a w moim obozie rozpacz choc wygralem i mam 2 miejsce w lidze ;/
Wesołych Świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! - Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie - najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczęścia |
Wygrana w meczu sezonu 3:1 na razie 1 miejsce i zobaczymy co dalej:)
Merry Christmas:) dołączam się do życzeń wyżej napisanych:) Pozdro. |
12 zwycięstwo ligowe z rzędu ; ) Gładko 3-0 a się bardzo obawiałem.
Pierwszy raz w mojej karierze zajmuje 1st miejsce w lidze ; O o 2 pkt vice lidera wyprzedzam. W bramkach 11-2 : ) Noo. Oby ten sezon był dla mnie udany! Wesołych Świąt! |
Mać, zarąbisty sposób na piłkarskie uczczenie Wigilii - znowu 1:5 w dupsko. Ze spadem tabeli.
Następny z pierwszym miejscem, bosz, jak mi się uda wejść do środka tabeli, to będzie nieziemsko. |
Ja na początku nie wiedziałem co i jak robić, robie byle co, a tu przyjeżdza kuzynek śmieje się ze mnie, patrzymy a tu mam 1 miejsce w 8lidze jakiejś tam :confused:
Nazwa drużyny: HOLY_SQD (same wygranye :P ) Jak ktoś chce może się ze mną umówić na sparing :p |
A może pomożecie mi coś, w ostatnim sezonie walczyłem o 3 miejsce, zająłem 4 miejsce w ósmej lidze, a teraz kupiłem 2 zaowdników i całkowita odmiana - przedostatnie miejsce w lidze, ale prawie wygrałem jeden mecz. Pomóżcie co zrobić - moja drużyna nazywa się Gangsters Wola Mieczysławska United i zobaczcie sobie jak sie spisuje. Pomóżcie w wyjściu z dołka
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:54. |