![]() |
Ja tam wole grać knightem. Grałbym sorkiem albo druidem ale wkurza mnie to ze na wyższych levelach walisz tylko z run(SD)
|
Mam trzy postacie Pala, Druta, Knighta, najlepiej mi się gra drutem i na niego zagłosowałem :)
|
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________
No Comment __________________________________________________ __________________________________________________ __________________ |
Ja uważam że najlepsza postać to druid. Hailstorm & Underworld Rod RULEZ!
Avalanche - najlepsza masówka w grze Gra druidem sprawia mnóstwo przyjemności XD :mag: |
A ja gram Knight-em według mnie najlepsza profesja i druidem :)
|
ja takze jestem knightem wprawdze skillowanie nim jest ciezkie ale się opłaca. Ogólnie przyjemnie się nim gra. A jeśli chodzi o tibię to fakt że może być wciągająca ale da się jej oprzeć. Bez silnej woli nie polecam w nią grać. Na przyklad w pierwszym semestrze pierwszej klasy gimnazjum grałem po 2h dziennie a moja średnia wynosiła 5.07 zaś w drugim semestrze grałem po 3h dziennie a moja średnia wyniosła 5.42 !!!!!!! ( 8 wynik w szkole a uczniów 424):D, jak widać można połączyć swiat realny oraz grę w tibię
|
Knight skille 66/65 level tyllko 28. Mam średnią 5.42 w 1gim. ale jak widać można i grać i nie być przez tibię wciągniętym ( dobrze się uczyć ) po prostu potrzebna silna wola. :D
|
Palkiem wbijasz okolo 60skill+ i tylko patrzysz kiedy poleci new best hit:D
PALADYN ROX:cup: |
Ja aktualnie gram knightem chociaż grałem wszystkimi profesjami ale uważam że knight jest najlepszy :p
|
ja gram knightem ;) on najlepszy..
P.S co lepsze jagged sword czy serpent?? |
ej sry ze o takie rzeczy pytam ale moze mi ktos powiedziec jak sie zostaje elder druidem czy cos takiego?
:p |
ja oddałem głos za paladyna
Pladynem gra sie dosyc ciekawie...kiedys chcialem byc Drutem Sorcem... Drutem,Sorcem expi sie naprawde bardzodobrze jak ma sie premmium... a pallem na faccu bardzo dobrze sie expi... tkie jest moje zdanie o knight nic nie powiem bo malo wiem :p 3m sie Pozdrawiam <3 |
ja gram knightem bo najlatwiej go bocic =D
|
knight i tylko knight bo on jest najbogatszy i on najwiecej loota zgarnia ; ]
|
Cytuj:
@topic Paladyn. Lubie po prostu bronie dystansowe+ upodobanie profesją i niskie koszty. |
No vocation ..
Grałem też Knightem ale jak zobaczyłem jak paladynki wymiatają przeniosłem się znów na Rookgaard. I tak zostało. |
Gralem Royal Paladynem ale sie przezucilem na Elite Knighta, wiec glos dla Ek!
|
Ja głosuję na knighta bo na levelu 50+ jest jak czołg:). Jednak paladyn również jest bardzo dobrą profesją. :p
:cup: jednak knighci rządzą |
MASTER SORCERER:
- duże hity, - dużo czarów, - małe ryzyko deda pk'erów (to ty ich zabijasz B) ) - i jeszcze wiele innych ;] |
Ja na knighta. Moim zdaniem powinno sie zrobic nową ankiete bo ta jest przestarzala
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:00. |