Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   "Album" - Komentarze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=69092)

Rav 29-12-2007 16:24

Wasze awanse sa niesamowite szczegolnie zwiazane ze skillami ja sie musze przyznac ze posiadam 40lvl+ rookstayerem ale nie skillowalem nigdy poniewaz wole w tym czasie expic jak juz jestem w grze 31 shielda nice 22 dista woah ;]

Yallah 29-12-2007 17:37

@Amer

Wreszcie znajdziesz czas dla swojego misia pysia?

Y'all

Ameriov 29-12-2007 18:46

@Yall

No pewnie, całe dnie będę spędzał z Sirblazem;*

kuba1324 29-12-2007 21:50

@Alucard Wielki.
Gratuluję. Kiedy 31? ;)

Vryysas 29-12-2007 22:36

@ Paladyn on rook

Postaram się wbić do połowy lutego. ;-)

Raxev 13-01-2008 11:55

@Urbinho_Rook'Slayer:
Ładne fotki, tylko jedna rzecz niepotrzebna.
Masz zrobione wszystkie addony?

@dałn:
Bot dający lajthaka.

Rohas 13-01-2008 12:03

*up
Masz na mysli bota czy lajthaka? :S

Palkair 13-01-2008 16:15

<delete this post>

Urbinho_Rook'Slayer 13-01-2008 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Palkair (Post 1840900)
@Urbinho_Rook'Slayer
Przedostatni screen... fajny bocik!
Moge expic tak jak ty? :(

Ojj przepraszam panie za użycie światła, obliczenia expa aby móc sprawdzić ile expa jeszcze zostało by zrobić SSa ... A jeśli sądzisz że puszczam bota na noc i mi by wbił z 1-2 lvle to trochę to dziwne czemu teraz niemam z 60 a może nawet 70 poziomu? Raz i to "JEDEN" raz użyłem bota ... na mainie, dokładnie na Celeście na fibuli i tego żałuje bo po 20 minutach po odpaleniu bota dostałem wiadomość blokady konta na 30 dni...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raxev (Post 1840433)
@Urbinho_Rook'Slayer:
Ładne fotki, tylko jedna rzecz niepotrzebna.
Masz zrobione wszystkie addony?

@dałn:
Bot dający lajthaka.

Mam wszystkie.Ostatni z addonów zrobiłem plecak na mino leathery wydałem 9~cc, ale gdyby nie kumpel który mnie wsparł pożyczając mi ponad 30 mino to wątpię żebym uzbierał tyle by wykonać addon. Mam Retired po uptade ponieważ gdy mi się skończył PACC to nadal byłem na Arena PACC tylko że po upie mnie wywaliło do temple... Na Shanerze Wszystkie Addony mają z 4 osoby (płeć damska w grze) no nie licze tego że własnie mój kumpel Zeth Xard zebrał już addony by mieć wszystkie outfity tylo że nie ma jeszcze PACCa :o

MasterTusk 13-01-2008 17:44

#up
Nie przepraszaj tylko najlepiej postaraj się dostosowac do regulaminu tematu, w którym zamieściłeś screeny. O ile nie potrzebujesz bota do tego.

EDIT:
Tą wypowiedzią poniżej dajesz do zrozumienia, że jednak coś z Twoim czytaniem jest nie tak.
Albo poprostu chciałeś pokazac ze jestes poprostu botterem...ok, teraz widze. Botter.

Urbinho_Rook'Slayer 13-01-2008 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MasterTusk (Post 1841054)
#up
Nie przepraszaj tylko najlepiej postaraj się dostosowac do regulaminu tematu, w którym zamieściłeś screeny. O ile nie potrzebujesz bota do tego.

Ale mnie rozśmieszyłeś tym docinkiem... :o Znałem i znam regulamin, jeśli chodzi ci czy umiem czytać to odpowiem: "Tak Umiem" 8o

Zito 13-01-2008 18:10

< deleted >

Urbinho_Rook'Slayer 13-01-2008 19:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MasterTusk (Post 1841054)
Tą wypowiedzią poniżej dajesz do zrozumienia, że jednak coś z Twoim czytaniem jest nie tak.
Albo poprostu chciałeś pokazac ze jestes poprostu botterem...ok, teraz widze. Botter.

Więc co mam powiedzieć? Jeśli moje słowa ci nie wystarczą a tylko i wyłącznie od nich wywnioskowałeś że botuje... Najlepiej to byś chciał abym się przyznał, mimo tego że nie botuje. Tak?
Mimo wszystko widzę że masz 47 poziom na Rookaardzie i gratuluje tobie :) P.S. Zapraszam na Shaner e, nie tylko wcelu gry, ale również w celu sprawdzeniu czy botuje... Chociaż sądzę że się rozczarujesz ;/

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zito (Post 1841100)
Czyli lamiesz 'regulamin' z premedytacja, czy jestes poprostu kretynem i go nie rozumiesz?

Dzieki takim jak ty coraz wiecej osob zaczyna sie zastanawiac dlaczego tibia.pl jest "supported"..

Niedlugo wszystkie boty beda dodawc linka do tibia.pl jako do 'supported'...

Premedytacja? :o Wklejenie Zdjęcia awansu na którym użyłem Tibia GG, abym wiedział ile expa zostało i światło aby lepiej screen shot wyszedł? Co innego było gdy gdybym Użyl cave bota niewiem na NG lub Blackd Proxy, ale nie zwykłe oświetlnie :(
Nie no już się wcześniej tłumaczyłem chociaż niewiem czemu, ponieważ nigdy, ale to "NIGDY" nie używałem cave bota moim Rookstayerem!!! X( Żadna to przyjemność ani zysk zdobywania poziomu na rooku z pomocą cave bota. Jeśli jeszcze coś do mnie macie piszcie na priv albo GG

Zito 13-01-2008 21:56

< deleted >

Dindsuk 14-01-2008 00:04

@Urbinho
nie chce cie zamartwiac ale zlamales regulamin ustalony na poczatku, za duzo zdjec

Urbinho_Rook'Slayer 14-01-2008 01:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dindsuk (Post 1841801)
@Urbinho
nie chce cie zamartwiac ale zlamales regulamin ustalony na poczatku, za duzo zdjec

Dzięki. Już naprawiłem :]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zito (Post 1841533)
@up
Fajnie ze skasowales zdiecie i przyznanie sie w poprzednim poscie do 'x-ray'a(?)
Naszczescie zapisalem screena:
http://img166.imageshack.us/img166/1301/43rookxdup5.jpg

Ten co uzywa bota w jakimolwiek celu jest BOTEREM.

Bot to nie tylko cave-bot... "Sorry Winnetou"

Sam widzisz musiałem usunąć aby nie łamać regulaminu.

Ameriov 15-01-2008 00:22

Ale syfu narobiliscie o jednego bottera... Nie lepiej raz napisac, reportnac post i bye bye? Ale dobra, nic nie pisze bo sie do mnie doczepicie, lub znow zle zrozumiecie jak niektorzy (...)

Anyway, Gratz Awansów

-Ahaj, jaki fish bijesz?

Urbinho_Rook'Slayer 16-01-2008 23:03

@filobossek2

Screen Shoty awansów od 30 poziomu. Twój jest 20 :(

Dindsuk 18-01-2008 00:50

Hakuoh: no wlasnie szkodzi bo avanse maja byc bazowane na schemacie 30-35-40-45-50-55-60-... itd twoj niestety nie spelnia oczekiwan

Rycerski Cinek 18-01-2008 11:08

Dawniej rd'b dostal bana (w tibi, nie na forum), za uzycie lh do 3 fotek~ i udawanie mc, co kazdy mogl se robic bez bota.

Co do schematu advensuf to chyba to: "30,...35,...40,..." jest do rowa, bo to nie jest chyba oficjalna strona supportu, na ktorej nie mozna zanudzac i wrzucac adv 200 lvla... -.-.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:18.