![]() |
Tez bym chcial zobaczyc tego SS na Rooku...........i chyba nie zobacze :P
|
Bardzo ciekawy temat. Interesujący wręcz. Ja sobie nie zaprzątałem żadnymi notatkami i książkami w bearroom i minohell głowy z prostego powodu: jak tam dochodziłem był już burdel nie do ogarnięcia:confused: . Ale fajna historia z tymi minosami.
Słyszałem na Antice, że na tamtejszym rooku GM daje klucz do minomag'a na 40lvl. Ale nie woidziałem, więc to może być plotka. |
Omfg...
Nie. Na 40 lvl nie dostajesz żadnego klucza. Skąd wiem? Mam kolegów (i koleżanki ;) ) z lvl 40+. Na niższych tym bardziej nie dostajesz. Mnie jedno ciekawi. Skąd wy bierzecie te pomysły? Koledzy wam opowiadają a wy im wierzycie? Litości. A jak powiem, że: Na 66 lvl z 666 hp i many, z capem równym 66, 66 soulami i stamina wynoszaca 6h 6min zabijecie 666 czarnych owiec lognie się GM i da wam wszystkie rare uwierzycie? Nie? To fajnie -.-" |
Cytuj:
Do wszystkich! Każdy kto chce się wypowiadać w tym temacie, niech pomyśli co pisze. Bo naprawde, szkoda nerwów. Jeżeli napiszecie, że ktoś lub coś zdobył SSa czy scalaka niech zrozumie, że i tak nikt nie uwierzy. Bez dowodu lub tym podobne post jest bez sensu. Tak więc proszę was o pomyślne wypowiadanie się na ten temat. Dziekuje. |
Cytuj:
Cytuj:
Czytając ten temat doszedłem do wniosku, że ss-a nie da się zdobyć :D |
up 6
Jasne czekam na nebuli
|
Moge tam być w każdej chwili. Podaj tylko nick
|
Cytuj:
Hmmmm coś po poście szanownego Pana Klocka, Tom przestał się udzielać ;) |
5 x up
Ja pomyślałem o tym wcześniej, ale nikt nie zwrócił na to uwagi. |
Cytuj:
|
Net się tnie :/ Proszę o usunięcie tego posta.
|
Cytuj:
|
Jeszcze sie nie skapowaliście o tym Vendorze? To już było pare razy pisane vendor to po angielsku sprzedawca, a na tibia.pl jest błąd i podali to jako imie NPC.
|
Czy Amber mogła ukraść SoF'a jeśli tak to może właśnie ona go ukradla poszla na Maina ze podejrzene nie padlo na nią..chciała go schowac ale fire devile ją zabiły i SoF został w jej ciele...no i w koncu wróciła na Rooka:D
:cup: :cup: :cup: |
Keylogger
Mam problem. Duzo sie muwi o tych keyloggerach, ale ja zupelnie niewiem co to jest. Słyszałem ze przez to podobno moze sie ktos wkrasc do mojej poczty czy cos takiego, ale prosze o szczegulowe wyjasnienie i jak sie tego pozbyc z mojego kompa zebym mogl odzyskac konto w razie hacku.
|
nie karmić trolli
cicho nie zwracajcie na niego uwagi (@up) @pan klocek o który text ci chodzi? powinniście odróżniać domysły od prawdziwych textów :P |
Cytuj:
TO JUZ BYŁO ! Cytuj:
PS. Skąd to wiesz ?? Czytałeś książki czy to tylko twoje domysły ?? :confused: |
Myślisz że mi sie chce czytac 100 stron z tymi postami?? Już se wole książke poczytac. Padł jakis post to napisalem i skończ już wyzywac.
|
Cytuj:
Cytuj:
Keylogger - tutaj masz dobrze wytłumaczone co to jest. Jest tam również link do listy keylogerrów ze sposobem ich usuwania. Pozdrawiam |
To są moje domysły..ale chodzi mi o to ze moze na roku nie da sie zdobyć SoF'a tylko na mainie...Chociaz moge sie mylić;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:47. |