![]() |
ahh ten wasz humor i dowcip :D nie zartowales ty poprostu jestes typowym ogorkiem :D
|
Cytuj:
|
nazwij sobie jak chcesz ;p to tak samo jak z tym pvp, skoro moje nazywasz przecietnym jak nazwiesz pvp relictus :D
|
A moze burak? bo wydaje mi sie ze jestes lekko ograniczony :P
|
dobra mam dosyc pojechales mi 8o hah :D a tak szczerze mowiac nie mam ochoty sie z Toba klocic mysl sobie o mnie co chcesz ;) bo tak jak mowilem nie na klotniach mi zalezy
|
To tez byl taki maly zarcik ;)
Podsumujmy ten watek Relictus nie ma szans w tej wojnie o WŁADZE, poniewaz nie maja pvp (badz jest tragiczne) Silver wysmiewa sie z pvp relictus Ryba jest klamczuszkiem Qreew ma slaby zart Xairax kopiuje fragi ktore sa nieaktualne |
DOKLADNIE OOOO GZ sliver twierdzi ze jego pvp+ryby pvp jest lepsze niz pvp 7 czlonkow relictus .. :D bardzo dobrze! hahaha ale sa okolicznosci lagadzace bo 2 msy przyszly tam tylko popatrzec zamist trapowac bo szkoda im bylo sd i warnow
tam na filmie jeden walnal do mnie z sd mogl napisac "test hit" bym odpisal "nice hit!" :D |
Cytuj:
Takim postem upewniasz mnie w przekonaniu iz jestes burak :P Czas na mnie :) pozdro silver i ryba take care.. |
Cytuj:
buu xalade to kobieta... Edite: ta jakby nie ukrywac kolejna klutnia moglaby osbywas sie popzrez PM nie sadzicie?? |
Cytuj:
|
szczerze was pytam wiem wiem zaraz stwierdzicie ze podniecam sie w kolko tym filmem ale wcale sie tak naprawde nie podniecilem :D nie chcialem sie klocic ale powiedzcie szczerze czy ja mialem prawo wyjsc z tego zywy ? juz sie zamykam
|
Cytuj:
I powinienes bo troche kombinowania i szczescia i glupoty przeciwnika i skilla sie ladnie ulozylo, ale i tak siedz cicho i badz wdzieczny ze pobiegli za twoim kumplem i nie trzymali ci pz |
Cytuj:
|
yes my fault
kolejny film do podniecania sie bo corlic zadko filmy daje http://rapidshare.de/files/31625461/sorlis.rec |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|