Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

sliver 02-09-2006 19:58

ahh ten wasz humor i dowcip :D nie zartowales ty poprostu jestes typowym ogorkiem :D

Qreew 02-09-2006 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 970335)
ahh ten wasz humor i dowcip :D nie zartowales ty poprostu jestes typowym ogorkiem :D

Jezeli ja jestem ogorek, to jak Ciebie nazwac? ;)

sliver 02-09-2006 20:06

nazwij sobie jak chcesz ;p to tak samo jak z tym pvp, skoro moje nazywasz przecietnym jak nazwiesz pvp relictus :D

Qreew 02-09-2006 20:08

A moze burak? bo wydaje mi sie ze jestes lekko ograniczony :P

sliver 02-09-2006 20:10

dobra mam dosyc pojechales mi 8o hah :D a tak szczerze mowiac nie mam ochoty sie z Toba klocic mysl sobie o mnie co chcesz ;) bo tak jak mowilem nie na klotniach mi zalezy

Qreew 02-09-2006 20:14

To tez byl taki maly zarcik ;)

Podsumujmy ten watek
Relictus nie ma szans w tej wojnie o WŁADZE, poniewaz nie maja pvp (badz jest tragiczne)
Silver wysmiewa sie z pvp relictus
Ryba jest klamczuszkiem
Qreew ma slaby zart
Xairax kopiuje fragi ktore sa nieaktualne

sliver 02-09-2006 20:18

DOKLADNIE OOOO GZ sliver twierdzi ze jego pvp+ryby pvp jest lepsze niz pvp 7 czlonkow relictus .. :D bardzo dobrze! hahaha ale sa okolicznosci lagadzace bo 2 msy przyszly tam tylko popatrzec zamist trapowac bo szkoda im bylo sd i warnow

tam na filmie jeden walnal do mnie z sd mogl napisac "test hit" bym odpisal "nice hit!" :D

Qreew 02-09-2006 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 970382)
DOKLADNIE OOOO GZ sliver twierdzi ze jego pvp+ryby pvp jest lepsze niz pvp 7 czlonkow relictus .. :D bardzo dobrze! hahaha ale sa okolicznosci lagadzace bo 2 msy przyszly tam tylko popatrzec zamist trapowac bo szkoda im bylo sd i warnow

tam na filmie jeden walnal do mnie z sd mogl napisac "test hit" bym odpisal "nice hit!" :D

Takim postem upewniasz mnie w przekonaniu iz jestes burak :P
Czas na mnie :) pozdro silver i ryba
take care..

Zimpa 02-09-2006 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qreew (Post 970246)
Sluchaj tam byl xalade i xairax, dostajesz po sd i lezysz :) nie widzisz ze poprostu xalade nie chcial Cie zabic? jestes zalosny smiejac sie z czyjegos pvp, bo Twoje jest przecietne. Dobre pvp to ma wanos,kardear i kilka innych osob....
Jak sie skonczy war, to chetnie sie z Toba sprobuje :) zeby Ci udowodnic ze nie jestes tak swietny, za jakiego sie uwazasz :)

buu xalade to kobieta...

Edite:
ta jakby nie ukrywac kolejna klutnia moglaby osbywas sie popzrez PM nie sadzicie??

Colorion 02-09-2006 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimpa (Post 970439)
buu xalade to kobieta...

Edite:
ta jakby nie ukrywac kolejna klutnia moglaby osbywas sie popzrez PM nie sadzicie??

Klocenie sie na pm odbiera cala przyjemnosc i jedyny sens a ktos kilka(nascie) stron wczesniej straszecznie bledy wytykal i uczyl ortografii

sliver 02-09-2006 20:51

szczerze was pytam wiem wiem zaraz stwierdzicie ze podniecam sie w kolko tym filmem ale wcale sie tak naprawde nie podniecilem :D nie chcialem sie klocic ale powiedzcie szczerze czy ja mialem prawo wyjsc z tego zywy ? juz sie zamykam

Colorion 02-09-2006 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 970461)
szczerze was pytam wiem wiem zaraz stwierdzicie ze podniecam sie w kolko tym filmem ale wcale sie tak naprawde nie podniecilem :D nie chcialem sie klocic ale powiedzcie szczerze czy ja mialem prawo wyjsc z tego zywy ? juz sie zamykam

Masz radoche, przyznaj :D
I powinienes bo troche kombinowania i szczescia i glupoty przeciwnika i skilla sie ladnie ulozylo, ale i tak siedz cicho i badz wdzieczny ze pobiegli za twoim kumplem i nie trzymali ci pz

Rybzor 02-09-2006 20:58

Cytuj:

Ryba jest klamczuszkiem
Ejj ogórku odwal sie od biednej Ryby xD, moze on poprostu ma taki humor jak Ty. Dobra juz skonczmy sie klocic panowie xd

Zimpa 02-09-2006 21:12

yes my fault

kolejny film do podniecania sie bo corlic zadko filmy daje

http://rapidshare.de/files/31625461/sorlis.rec

Colorion 02-09-2006 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimpa (Post 970508)
yes my fault

kolejny film do podniecania sie bo corlic zadko filmy daje

http://rapidshare.de/files/31625461/sorlis.rec

Co gadasz ze rzadko daje jak to nowy owner i nic o nim nie wiesz ...

Rybzor 02-09-2006 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colorion (Post 970529)
Co gadasz ze rzadko daje jak to nowy owner i nic o nim nie wiesz ...

Japierdole czy wy nie macie juz czego sie czepiac ? daj se na luz

ŻaQ 02-09-2006 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 970461)

Ja na twoim miejscu raczej bym sie poddal...Po prostu nie chcialoby mi sie tak biegac z tymi dzwigniami xD

Lord Hybrid 02-09-2006 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 969746)
A ja sobie wbilem bana bawiac sie noob charem:p
Przczytalem chyba ze 40 stron topicQ i musze powiedziec ze czyta sie rownie przyjemnie jak ciekawa ksiazke:)
\../Skopo\../

Co do filmu: WoW !!! Super pvp !!! Ja tez tak chce umiec !!! Naucz mnie blz.....noob ;)

Celmir jaki masz nick w grze? :)

Colorion 02-09-2006 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 970474)
Ejj ogórku odwal sie od biednej Ryby xD, moze on poprostu ma taki humor jak Ty. Dobra juz skonczmy sie klocic panowie xd

A jednak sam rozkrecasz klotnie

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 970591)
Japierdole czy wy nie macie juz czego sie czepiac ? daj se na luz

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 970273)
Qreew czytac ze zrozumieniem potrafisz?:> Btw. nie pisz dwoch postow pod sob± bo za to dostaje sie warny ;)

O glupsze rzeczy sie czepiasz i za przeklenstwa warny tym bardziej wiec sam sie zastosuj do swoich rad

Colorion 02-09-2006 22:40

Moj pierwszy double na jakimkolwiek forum
Dziwne uczucie :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:08.