![]() |
powiało grozą czesiu XD
|
molt a czemu wy*ebales dzikiego z chara ? :p
just wondering ^^ |
@up Czemu sprzedales Gruchamana?
|
Cytuj:
|
[CHAR]Govinem[CHAR\] killed by .. ;(
FERFI te słowo to zagłada ;] |
Cytuj:
@Govinem 08:43 You lose 188 hitpoints due to an attack by Govinem. 08:43 Govinem [40]: exevo mort hur Magic? |
Cytuj:
21:30 You advanced from Level 39 to Level 40. to ty w calrlinie siedzisz :D z tamtąd ten name Padl dzisiaj jeszcze Mailus Mailus padl :) |
Z wydarzeń ogólnych: Piąty zbliża się do 100lvlu z prędkością tramwaju BEZ nitro! (musi wrzucić dwójkę, bo jak nie wyrobi do soboty [dh quest] będzie źle...)
|
Cytuj:
@Piaty~ Brak czasu/kasy? |
@up
Nie mam doła jak padne ;) tak jak moi koledzy :) ten har mial 6-8 dedów ;) bez paniki :) Może ktos wie kto to jest >>Metufo<< ? |
@up: Spojrzyj sobie na lvl, dojdziesz że to albo noob, albo noobchar. Czyżby chciał zabić twojego almajty 40 sorca? blz
@Piąty~: tramwaj nie ma biegów! Po prostu wciskasz czuwak, przestawiasz nawrotnik (to w 105N i innych nowszych), wciskasz jazdę i modlisz się żeby nikt nie stał na torach... A tak wogóle, gl on lvling! /Kosher Pig |
lol dyzurny tramwajarz forum o-O
_ ~Eld |
Cytuj:
and by Nexoriu Cytuj:
|
@up Kto powiedzial, ze mnie ubil? :/
@Govinem Co ja mam do Twojej postaci? -.- Nie wiem dlaczego, ale jakos mnie ona nie obchodzi :o @Kosher Niski level = noob albo noobchar? I niezbyt zrozumialem Twojego posta :/ Z wydarzen: Lord of Sorccer hacked. Jest filmik na tibicams.tibianetwork.net. /Eny |
Hehe, i ten gosciu przez pol tematu byl za FaGiem. Niezly typ.
|
Cytuj:
|
@up
Nie, ale wiesz, jak sie z kims jest, kibicuje sie im, broni na forum, to chyba znaczy ze sie ich zna lub cos podobnego. A oni go codzinnie zabijaja - to wydaje mi sie smieszne, zreszta on pewnie dalej bedzie z nimi, ale co mnie to obchodzi. ;) |
"Server is down for one minute. Please Logout!"
|
... albo sie nieznosi drugiej strony. Poza tym, on moze kogos znac w FoRze, tylko osoby, ktore go ubijaja o tym nie wiedza.
Tylko brakuje, zeby ich na forum jeszcze zaczal wyzywac lol. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:46. |