![]() |
utevo lux ""You are ded
|
exura "co?
utevo lux "łyso ci? exevo gran mas vis "AAAAA zamknij sie utani hur "i tyle mnie widziano -.- |
Hehe, jak zaczynałam na mainie to kumpela tak wytłumaczyła mi kilka czarów:
Haste - złap mnie teraz ! Strong Haste - Bruuuuuuuuuuum! Sudden Death - Powiedz pa pa. Great Light - Widziałe¶ kiedy¶ lampkę nocn± wielko¶ci słonia?? Ultimate Healing - Już nie boli? Cancel Invisibility - Znalazłem, teraz ty szukasz! Fireball - Uwaga, to chyba Kometa Halleya. Niektóre to mnie do łez roz¶mieszyły :D |
@up
wszak 'bardzo' zabawne @topic utani hur ""byłem! utani gran hur ""nie wiem jak wy, ale ja s*******am :D utevo lux ""i giniesz ;) @edit ach ta cenzura ;s |
utani gran hur "run (tu był nick postaci) run
|
utana vid ""Duchy sa wsrod nas ^^
|
Exura Gran "prawie jak polskie szpitale" :D
|
utani gran hur "uwaga bo jebne w mur!
Utamo Vita "Teraz Ci zrobie z dupy powidla --- BY ME |
Utani Gran Hur ""Swizdu gwizdu lece w pizdu :]
|
Znane ale i tak uwielbiam
Utevo lux" I giniesz Exevo gran mas vis" Mamo? Gdzie wszyscy? |
"utani gran hur za*******a myszka miki po trawnikach...[cenzura] :cup:
|
utani gran hur "przez chodniki i travniki zap******* Myszka Miki za nia Donald ledwo sapie czekaj ku*** a cie zlapie:p
|
Moje inkantacje xd
exevo pan- twoja stara sra do gara a twój stary to w*******a
utani hur- pierdoln± w mur exevo gran mas vis- czemu wszyscy ¶pi±? utevo lux- ekipa kipa ,¶wiatłem nas wita exevo frigo hur- zobaczmy co mam w lodówce adori vis-kolejny czopek do kolekcji exana pox- Na zdrowie exura vita- Zastrzyk adrenaliny exori- padasz czy nie padasz szybka decyzja |
smieszne
utevo lux ""Ciemno jak w dupie ale torcha nie kupie
Utani gran hur ""Dalej, dalej wrotki gadzeta exori mort ""masz w spodniach tort? |
Exevo gran mas vis ""Szarpie Cie ziomus?
|
Utani hur ""gotowy czy nie, i tak nadchodze
Exori san ""rasengan |
Exevo frigo hur ""Menthos, the fresh maker
Exevo mort hur ""Rozporek sie rozpial... @up Te drugie dobre :P |
moje:
utani gran hur ""Pal Gume Glupia Cipo :D utana vid ""Duchy sa wsrod nas ^^ exevo vis lux ""Udupienie Totalne!! |
To mnie rozwaliło :
18 knight Exura "" Sio"XXX |
Utevo lux ""Ciemno jak w dupie ale torcha nie kupie
Exori vis ""Beeeek Utani gran hur "Stop wariatom drogowym Utamo vita "Chakra regulation |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:21. |