![]() |
***any kevin zaraz go zgarne, poczekaj, odda albo placi w rl
|
|
@Emilio
Nie cwaniakuj :P |
nie no co ty ja tylko se posty nabijam <joke> a tak wougle czemu dzeplinem juz nie grasz? wiem ze hack byl ale zal 50 sorca ;/
|
Gz Wszystkim Lvl A szczegolnie tobie Michnik^^GoGo 100lvl i nie poddawaj sie :S
|
super zdjecia tez dlabym kilka mialem tam 30 lvl nico stalone knight !!
najlepszy ziom z Danubi to Terragon cool man!!!!!!!! B) |
|
|
@up: Przykro mi bardzo :(
|
a było tak fajnie i piknie!!
|
Michnik, jak cie hakneli? Grales u kogos?k log?hack site?
|
Mialem fllogera.
|
;//////////
|
Ahh:/ Wspolczuje michnik:/ tyle stracic:/
No ale Ja tez Powrocilem na Danubie ^^ mozna mnie "uchwycic" pod nickiem Xehezo De'Blade ^^ Od Palla i Furory robie sobie wakacje:P |
|
gratz i jeszcze jedno goku nie pisz postow typu ";////////" edytuj je...
|
Goku juz mam Twojego sorca w vipach :)) Tylko sie pojawisz poszukam Cie ladny i latwy loot :P
|
nie plx nie bij ;/ prosze :<
17:53 You see GM Dazetih Danubia (Level 2). He has no vocation. On jest evul jakis ;/ banuje jak glupi...Gorgo dostal bana za to ze powiedzial "sex" do niego.. teraz devil palla chce zbanowac za sharing niby :<< EVUUUUL! |
@ Emilio
Hack.. pozniej sell. Stracilem zaciecie, tibia przestala mnie krecic. @ Dixter Przykro mi bardzo z powodu hacka :( Mam nadzieje ze sie nie poddasz. @ Goku Mowilem Ci cos na temat nowej postaci :( Lepsza pozycja wyjsciowa to lvl 30 niz lvl 1 ;/ No nic... pozniej docenisz moje slowa :/ Mam nadzieje... @ GM :P NIECH BANUJE! NIECH SIE KTOS W KONCU WEZMIE ZA TEN POPAPRANY DO RESZTY SWIAT :D |
Dzep i tak nie zmienisz mojej dezycji :/ Po za tym sorcem jakos fajniej mi sie gra niz najtem xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:38. |