![]() |
Cytuj:
|
są 3 wyjaśnienia
1. albo hacker był taki dobry i expił ci na frostach po czym dal xloga i chwile potem dopiero zaczął hackować 2. albo ty expiłeś i jak padłeś dostałeś takiego adhd, że zajebałeś głową w klawiature przez co rozjebalo ci sie biurko i zanim je spowrotem poskładałeś to hacker zdazyl wbic bana 3. albo dostałeś takiego ataku psychocostam ze sam zaczales sie rookować potem miałeś przebłysk i zamiast go zabijać przyjebałeś ue w nooby która opcja jest poprawna? |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Bardol jest jeszcze 4 wersja. Mial keya na kompie poszedl expic, wy po niego wpadliscie, wyjebal sie. Po czym zapewne wyszedl z chaty lub z monsterow. Hacker zalogowal na postac i go wyczyscil. |
Cytuj:
opcja 5: to nie haker to kolega przeciez wszyscy jestescie sprzedawczykami "rudy to nie kolor wlosow to charakter" 08-06-2009 Janek |
Jakimi kurwa sprzedawczykami? Czy wszyscy muszą kochać Akona i pierdolniętego aroganckiego buca, Olafa? Hmm tak w gruncie rzeczy to Akon swoimi czynami wiele złego nie zrobił, raczej swoim przyzwoleniem i decyzjami :confused:
|
Nie rozumiem dlaczego mówicie ze się sprzedali? Poprostu poszli gdzie ich przyjaciele. Akon robił szopki to poszli do Czarnego. Zazdroscicie może bo wy takiej opcji nie macie?
|
To jest tylko mera, nie wymagajcie od niego zbyt wiele.
Jacuś defender <3 :D |
nie mamy opcji? mamy, każdy z nas miał powiedziane, że jeżeli chce iść do żydostwa to droga wolna, ale wielu z nas (nie mówiąc o spyach) nie chce tu ani czarnego ani adde na serverze, bo nie po to ich wyjebaliśmy by mu teraz pomóc wrócić
|
No panie i panowie.Nie poddawac sie ;) Pokazcie ze u nas na morganie tez mamy konkretne wojny....
Niech ludzie w koncu pozmieniaja strony ,a nie robia to po czasie i np faktach.Troche szacunku i honoru....(do tych co sa "jak choragiewki na wietrze") Zrobcie z tego epic wojne! |
Jedynie Robert widze zrozumiał cała sytuację , Tak to ja expiłem na frostach i ja dałem ten x log , więc 1 zgon to moja sprawa , potem gdy wyszedłem na dwór moja postać została zhackowana , i wtedy to juz nie byłem ja.
Aha i skończcie pierdolić głupoty że mam hacka i sie przejąłem bo wy się bardziej tym przejmujecie niż ja. @ bardol myślałem ze jesteś w miarę normalny ale skoro ktoś juz opuszcza szeregi Flow to musisz na niego najechać? n/c w/e @Mera Żal mi Cie człowieku to jest tylko gra a ja wolałem iść z moimi kumplami do Avis niż siedzieć z tymi Olafami i dać sobą rządzić jak 90 % Flow, btw od kiedy jesteś taki fighter?Odkąd pamiętam zawsze oddawałeś i oddajesz passy więc jak coś sam zrobisz wtedy sie wypowiesz. @Grebol Masz rację po części , lecz nie chodziło jedynie o przyjaźń Aha odnośnie hacka jeszcze żeby nie było , bo kilka postów niżej Wiszu napisał że sciągnałem coś od kogos z guild , co jest nieprawdą , bo nic nie brałem od nich, do tej pory nie wiem w jaki sposób zostałem hacked no ale już za późno. @Forum fighters typu Mera~ Szkoda tylko że nic nie umiecie sami zrobić , nawet na prostego sneaka musicie wołać furorę , 2 sprawa te levele które straciłem to odzyskam po wojnie , bop jak narazie to my expimy a wy grzejecie pzty i dostajecie mighty wpierdol. /Konrad |
Sorry grubasku ale jezeli ty bys chcial dojsc do nas został byś wyśmiany :D
|
na morg nie bylo dobrej wojny od czasu tengu vs fire czy tam avis ;p i watpie zeby kiedykolwiek jeszcze taka byla :)
@mera bez kitu to samo ciagle piszesz ;d kiedys ci to lepiej wychodzilo xD @hack etuna a co za roznica czy mial hacka czy nie omg ... walczyc dalej bedzie chyba d; |
Cytuj:
Mam pytanie do Etuna....sądzę ,żę wiekszość Morgany chciałaby wiedzieć ocb z tym olafem i rządzeniem(mam na myśli osoby nie związane z Flow i Avis) |
Okej wieczorem to wyjaśnie ,a Ty kim jesteś?;]
|
Hm moj game nick raczej Ci nic nie powie,ale jestem srednim Morganczykiem ktory stara sie cos dowiedziec/doinformowac dla spoleczności.~100 ms xd
Chce tylko dowiedziec się jaki wplyw ma wplyw ten olaf i o co ztym biega.Byc moze to tez motyw wojny.Bynajmniej tak wynika z Twojej nizszej wypowiedzi. |
Byłeś rządzony przez kogoś z Flow? to masz pecha, bo ja nie, a jeżeli nie odpowiada ci coś w stylu <robimy_coś_dla_ludzi_żeby_więcej_było_osób_na_mor ganie> to dwoma słowami: masz pecha. btw, cisne cie? cisne grebola bo mysli ze jest kims i bede cisnac rodzyne bo to co on zrobił przekracza wszelkie pojęcie i dla mnie jest po prostu zerem i frajerem. i tym pozostanie, zwykłym śmieciem. Adaś odszedł i co? zrobił to po ludzku, złego słowa na niego nie powiem, więc kthxbye
grebol myślisz, że jesteś kimś u nich, żeby coś takiego dyktować? nie udowodnie ci tego, że się mylisz bo z takimi ludźmi jak adde nie chce mieć nic wspólnego. smieszny jestes człowieczku, nawet chudy sie z ciebie zlewa jak próbujesz coś ździałać na forum, zeby mnie w*****ć @olaf olaf dużo czasu spędzał na dragach yalahar co nie spodobało sie osobom takim jak etun który i tak by tam nie expił i jebneli focha na akona bo nic z tym nie zrobił. childish |
wyleciales z pandori wylecisz z morgany kwestia czasu
nikt sie nie przejmuje twoim hakiem, znamy poprostu twoje zachowanie.. w sumie prawda gdybym obudzil sie rano w lustrze zobaczyl pejsy, tez bym poszedl z kumplami robert za duzo spedzilem z toba czasu na vt zeby miec do ciebie szacunek |
@Bardol
Dla Mnie własnie Ty jesteś smieciem bo gdyby nie Smyq nawet bys chara nie miał na Morganie grubasku ;) |
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahah
gdyby benja nie zrobił blafyna byś nie mial kogo kupić więc shut your morda plx |
Take Over got wpierdol ?
|
ye we can sell u some want?xd
|
Cytuj:
btw. Gratuluje Flow wygranego OB. |
Cytuj:
@Bardol Dopóki byłem z Flow , wydawałeś sie spoko , nie jestem typem człowieka który swoich znajomych "wy*******a", dlatego zanim odszedłem z Flow , poinformowałem Akona i Vice-Liderów w cywiliozwany sposób , bo traktuje ich jak normalnych ludzi a nie pierdolone dzieci które wyzywaja w grze, teraz rozumiesz? |
Cytuj:
Kogo Ty uswiadamiasz człowieku w rzeczach oczywistych.Zwijaj kapę jak wszystko co masz do napisania ogranicza się do szukania tematu na flame w wypowiedziach innych. Btw. /959445764.html |
@Etun
Przecież na początku ogarniałeś ludzi po cichaczu na wyjebke, więc nie postąpiłeś jak normalny człowiek. Ukrócilismy Ci nosa i wyszła wojna, ale tak czy siak pozdro. :) @Ob dzisiejsze... Niestety byłem tylko z 5 minut na ob.. ;D Jadłem obiad i wbijam na vento, a tutaj słyszę "Nobi sraaaaa". ^^ Tak czy siak nie obyło się bez tekstów "Oddajecie chary furory" niestety niektórzy zawsze pozostaną smerfami marudami. :D |
Cytuj:
@kaffffar atmosfera tamtej wojny byla calkiem inna ;p dzialo sie cos ciekawego, ludzie robili naprawde fajne akcje itd, a nie to co tutaj. |
Moze Blafyna kupiłem lecz zrobilem takiego ERA GOORNA i mase innych charów :) A ty ? Dostałes chara i wielki gruby kozak. Zal słow
|
dostałem? hahahahahahaha tą postacią grałem od 59 poziomu, więc przy mnie zostało wbite jakieś hmmm, 43 z 46 mln expa? ogarnij życie pak pa daku
|
Cytuj:
P.s BYLES NOOBEM JESTES NOOBEM NOOBEM ZOSTANIESZ |
Idz oddaj chara i płacz jak Cie Etun zajebał ze straciłes punkty doświadczenia. Pozdro poćwicz
|
Gauriemu 7 lvli brakowało do 200 lvla, a tu dupa spadł na 188 :(
|
xD Popieram Grebola....
Gauri oddaj passy i idz noobem bloczyc na ob ... bo nawet własnym charem nie pozwalaja ci biegac ... :) |
a ja w ciaz sie zastanawiam... jak to jest ze mekkron sie poswiecil za akona i kinorie :/
|
Ja na Kinori pz nie mialem, Akon tez dal rade a ze on nooby wybijal, nie mogl sie przed ubijaniem yellow skulli powstrzymac no to co my mozemy... :confused:
Ja 15stke z Akonem stracilem wsrod Waszych noobow, co ja moge za to ze on nie zgubil, dobrze ze eq mi chociaz dal. :D |
a ja tam lubie grebola akurat...;]
|
Wybacz Gauri, że się wpierdolę, ale powiedz mi czym ty się tak spinasz skoro zdecydowaną większość lvli wybotowałeś? Szczerze powiedziawszy nie rozkminiam m. in. Twojego systemu gry, bocisz nie raz 24/7 i pizgasz lvl tylko po to by potem komuś dać swojego chara bo sam nim ogarnąć na ob nie umiesz, a chodzisz jakimś tam noobem do mwls. Wydaje mi się to co najmniej głupie, w życiu bym nie oddał swojego chara jakiejś furorze tylko dlatego, że coś tam ogarniają, toć to cała przyjemność z gry, grać samemu swoją postacią ;O
Uważam też, że złe zdanie masz o ab, oni przynajmniej nie ograniczają się tylko do puszczenia bota, grają śmiesznymi 45-70, ale za to mają 100 razy lepsze pvp od Ciebie, mogę się założyć, gdybyś i ty miał dobre sam byś swoją postacią grał. I proszę Cię, skończ pierdolić, bo jak widzę Twoje wypowiedzi to mnie krew zalewa;/ |
@up
jak sie pada araethiem? |
po 1 botuje zeby miec np tera kase i uwierz mi duzo mam tej kasy i moge padac i padac a w tibie od jakiegos czasu wogole nie gram i zadnym charem nie chodze nawet noobem do m walls a jak powroce to napewno 1 charem bede biegal wiec zamkij ryj ze nie pozwalaja mi chodzic mpoim charem bo to ja decyduje ale skoro nie mam czasu na ta gre to daje chary zeby wyjebac takich wiesniakow z serwa jak wy .:)
Pozdro Araeth w glebe uderzasz. |
A całkiem w porządeczku, faktycznie prawda boli i to dosłownie :D
Się mówi trudno, tylko teraz zastanawiam się czy to Aga ma taki długi język, czy ktoś inny ;O 2009-05 198h 15m 2009-01 261h 30m 2008-12 259h 0m Faktycznie nie grasz! :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:02. |