Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

Etun 09-06-2009 08:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Delarev (Post 2562580)
W życiu. :D
A co wstyd że nerwy puściły i przez piksele pół chary poszło z dymem?
No i ten double kill... :D

Jeśli myslisz ze sie tym przejmuje to jesteś w błędzie , dobrze ze hacker mi nie zjechał do końca postaci , bo jeszcze bedzie czym walczyć

xBardolekx 09-06-2009 08:57

są 3 wyjaśnienia

1.
albo hacker był taki dobry i expił ci na frostach po czym dal xloga i chwile potem dopiero zaczął hackować

2.
albo ty expiłeś i jak padłeś dostałeś takiego adhd, że zajebałeś głową w klawiature przez co rozjebalo ci sie biurko i zanim je spowrotem poskładałeś to hacker zdazyl wbic bana

3.
albo dostałeś takiego ataku psychocostam ze sam zaczales sie rookować potem miałeś przebłysk i zamiast go zabijać przyjebałeś ue w nooby

która opcja jest poprawna?

meravi 09-06-2009 08:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etun (Post 2562680)
Jeśli myslisz ze sie tym przejmuje to jesteś w błędzie , dobrze ze hacker mi nie zjechał do końca postaci , bo jeszcze bedzie czym walczyć

czarny zabronil sie przejmowac?

J.Rabbit 09-06-2009 10:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez meravi (Post 2562684)
czarny zabronil sie przejmowac?

a Tobie akon zabronil myslec? Robisz sie strasznie nudny. Czasem warto zmienic plyte.

@Bardol jest jeszcze 4 wersja. Mial keya na kompie poszedl expic, wy po niego wpadliscie, wyjebal sie. Po czym zapewne wyszedl z chaty lub z monsterow. Hacker zalogowal na postac i go wyczyscil.

meravi 09-06-2009 12:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez J.Rabbit (Post 2562721)
a Tobie akon zabronil myslec? Robisz sie strasznie nudny. Czasem warto zmienic plyte.

@Bardol jest jeszcze 4 wersja. Mial keya na kompie poszedl expic, wy po niego wpadliscie, wyjebal sie. Po czym zapewne wyszedl z chaty lub z monsterow. Hacker zalogowal na postac i go wyczyscil.

na jaka? i tak zostaniesz frajerem

opcja 5: to nie haker to kolega przeciez wszyscy jestescie sprzedawczykami

"rudy to nie kolor wlosow to charakter"
08-06-2009 Janek

Jaz 09-06-2009 12:35

Jakimi kurwa sprzedawczykami? Czy wszyscy muszą kochać Akona i pierdolniętego aroganckiego buca, Olafa? Hmm tak w gruncie rzeczy to Akon swoimi czynami wiele złego nie zrobił, raczej swoim przyzwoleniem i decyzjami :confused:

Grebol 09-06-2009 12:47

Nie rozumiem dlaczego mówicie ze się sprzedali? Poprostu poszli gdzie ich przyjaciele. Akon robił szopki to poszli do Czarnego. Zazdroscicie może bo wy takiej opcji nie macie?

J.Rabbit 09-06-2009 13:07

To jest tylko mera, nie wymagajcie od niego zbyt wiele.

Jacuś defender <3 :D

xBardolekx 09-06-2009 13:17

nie mamy opcji? mamy, każdy z nas miał powiedziane, że jeżeli chce iść do żydostwa to droga wolna, ale wielu z nas (nie mówiąc o spyach) nie chce tu ani czarnego ani adde na serverze, bo nie po to ich wyjebaliśmy by mu teraz pomóc wrócić

Amoniak50 09-06-2009 13:56

No panie i panowie.Nie poddawac sie ;) Pokazcie ze u nas na morganie tez mamy konkretne wojny....

Niech ludzie w koncu pozmieniaja strony ,a nie robia to po czasie i np faktach.Troche szacunku i honoru....(do tych co sa "jak choragiewki na wietrze")

Zrobcie z tego epic wojne!

Etun 09-06-2009 14:02

Jedynie Robert widze zrozumiał cała sytuację , Tak to ja expiłem na frostach i ja dałem ten x log , więc 1 zgon to moja sprawa , potem gdy wyszedłem na dwór moja postać została zhackowana , i wtedy to juz nie byłem ja.

Aha i skończcie pierdolić głupoty że mam hacka i sie przejąłem bo wy się bardziej tym przejmujecie niż ja.

@ bardol

myślałem ze jesteś w miarę normalny ale skoro ktoś juz opuszcza szeregi Flow to musisz na niego najechać? n/c w/e

@Mera

Żal mi Cie człowieku to jest tylko gra a ja wolałem iść z moimi kumplami do Avis niż siedzieć z tymi Olafami i dać sobą rządzić jak 90 % Flow, btw
od kiedy jesteś taki fighter?Odkąd pamiętam zawsze oddawałeś i oddajesz passy więc jak coś sam zrobisz wtedy sie wypowiesz.

@Grebol

Masz rację po części , lecz nie chodziło jedynie o przyjaźń

Aha odnośnie hacka jeszcze żeby nie było , bo kilka postów niżej Wiszu napisał że sciągnałem coś od kogos z guild , co jest nieprawdą , bo nic nie brałem od nich, do tej pory nie wiem w jaki sposób zostałem hacked no ale już za późno.

@Forum fighters typu Mera~

Szkoda tylko że nic nie umiecie sami zrobić , nawet na prostego sneaka musicie wołać furorę , 2 sprawa te levele które straciłem to odzyskam po wojnie , bop jak narazie to my expimy a wy grzejecie pzty i dostajecie mighty wpierdol.

/Konrad

Grebol 09-06-2009 14:03

Sorry grubasku ale jezeli ty bys chcial dojsc do nas został byś wyśmiany :D

Antichrist_ 09-06-2009 14:03

na morg nie bylo dobrej wojny od czasu tengu vs fire czy tam avis ;p i watpie zeby kiedykolwiek jeszcze taka byla :)

@mera
bez kitu to samo ciagle piszesz ;d kiedys ci to lepiej wychodzilo xD

@hack etuna
a co za roznica czy mial hacka czy nie omg ... walczyc dalej bedzie chyba d;

Amoniak50 09-06-2009 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antichrist_ (Post 2562832)
na morg nie bylo dobrej wojny od czasu tengu vs fire czy tam avis ;p i watpie zeby kiedykolwiek jeszcze taka byla :)

@mera
bez kitu to samo ciagle piszesz ;d kiedys ci to lepiej wychodzilo xD

@hack etuna
a co za roznica czy mial hacka czy nie omg ... walczyc dalej bedzie chyba d;

Odnosnie dobrej wojny masz rację ;) To byly czasy xD

Mam pytanie do Etuna....sądzę ,żę wiekszość Morgany chciałaby wiedzieć ocb z tym olafem i rządzeniem(mam na myśli osoby nie związane z Flow i Avis)

Etun 09-06-2009 14:44

Okej wieczorem to wyjaśnie ,a Ty kim jesteś?;]

Amoniak50 09-06-2009 15:00

Hm moj game nick raczej Ci nic nie powie,ale jestem srednim Morganczykiem ktory stara sie cos dowiedziec/doinformowac dla spoleczności.~100 ms xd

Chce tylko dowiedziec się jaki wplyw ma wplyw ten olaf i o co ztym biega.Byc moze to tez motyw wojny.Bynajmniej tak wynika z Twojej nizszej wypowiedzi.

xBardolekx 09-06-2009 15:03

Byłeś rządzony przez kogoś z Flow? to masz pecha, bo ja nie, a jeżeli nie odpowiada ci coś w stylu <robimy_coś_dla_ludzi_żeby_więcej_było_osób_na_mor ganie> to dwoma słowami: masz pecha. btw, cisne cie? cisne grebola bo mysli ze jest kims i bede cisnac rodzyne bo to co on zrobił przekracza wszelkie pojęcie i dla mnie jest po prostu zerem i frajerem. i tym pozostanie, zwykłym śmieciem. Adaś odszedł i co? zrobił to po ludzku, złego słowa na niego nie powiem, więc kthxbye

grebol
myślisz, że jesteś kimś u nich, żeby coś takiego dyktować? nie udowodnie ci tego, że się mylisz bo z takimi ludźmi jak adde nie chce mieć nic wspólnego. smieszny jestes człowieczku, nawet chudy sie z ciebie zlewa jak próbujesz coś ździałać na forum, zeby mnie w*****ć

@olaf
olaf dużo czasu spędzał na dragach yalahar co nie spodobało sie osobom takim jak etun który i tak by tam nie expił i jebneli focha na akona bo nic z tym nie zrobił. childish

meravi 09-06-2009 15:31

wyleciales z pandori wylecisz z morgany kwestia czasu
nikt sie nie przejmuje twoim hakiem, znamy poprostu twoje zachowanie..

w sumie prawda gdybym obudzil sie rano w lustrze zobaczyl pejsy, tez bym poszedl z kumplami

robert za duzo spedzilem z toba czasu na vt zeby miec do ciebie szacunek

Grebol 09-06-2009 16:09

@Bardol

Dla Mnie własnie Ty jesteś smieciem bo gdyby nie Smyq nawet bys chara nie miał na Morganie grubasku ;)

xBardolekx 09-06-2009 16:17

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahah
gdyby benja nie zrobił blafyna byś nie mial kogo kupić więc shut your morda plx

AxeVice 09-06-2009 16:59

Take Over got wpierdol ?

Yanne 09-06-2009 17:12

ye we can sell u some want?xd

kaffffar 09-06-2009 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amoniak50 (Post 2562839)
Odnosnie dobrej wojny masz rację ;) To byly czasy xD

Jebnijcie sie w leb.Za duzo sie naczytaliscie i tyle. Poprzednie wojny Flow z Czarnym i jego ekipa byly o niebo lepsze ,dluzsze i ciekawsze. Tamta wojna byla ciekawa bo byla jeszcze bez aim botow itp tylko dlatego. Wcale nie trwala dlugo ,a zakonczyla sie po tym jak Avis znisczylo tengu w Venore. Jest to takie same pier****** jak mowienie ,ze pilkarze ,z lat 80 grali lepiej niz Ci co graja teraz tylko dlatego ,ze minelo juz wiele lat i po prostu wspomina sie o tym z sentymentem. Nie mowie ,ze tamta wojna byla beznadziejna ale nie bylo tak wielu OB ,akcji ,masakr co na poprzedniej wojnie wiec nie gadajcie glupot ,ze byla lepsza tylko dlatego ,ze byla dawno temu.

btw. Gratuluje Flow wygranego OB.

Etun 09-06-2009 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2562889)
Byłeś rządzony przez kogoś z Flow? to masz pecha, bo ja nie, a jeżeli nie odpowiada ci coś w stylu <robimy_coś_dla_ludzi_żeby_więcej_było_osób_na_mor ganie> to dwoma słowami: masz pecha. btw, cisne cie? cisne grebola bo mysli ze jest kims i bede cisnac rodzyne bo to co on zrobił przekracza wszelkie pojęcie i dla mnie jest po prostu zerem i frajerem. i tym pozostanie, zwykłym śmieciem. Adaś odszedł i co? zrobił to po ludzku, złego słowa na niego nie powiem, więc kthxbye

grebol
myślisz, że jesteś kimś u nich, żeby coś takiego dyktować? nie udowodnie ci tego, że się mylisz bo z takimi ludźmi jak adde nie chce mieć nic wspólnego. smieszny jestes człowieczku, nawet chudy sie z ciebie zlewa jak próbujesz coś ździałać na forum, zeby mnie w*****ć

@olaf
olaf dużo czasu spędzał na dragach yalahar co nie spodobało sie osobom takim jak etun który i tak by tam nie expił i jebneli focha na akona bo nic z tym nie zrobił. childish

@Bardol
Dopóki byłem z Flow , wydawałeś sie spoko , nie jestem typem człowieka który swoich znajomych "wy*******a", dlatego zanim odszedłem z Flow , poinformowałem Akona i Vice-Liderów w cywiliozwany sposób , bo traktuje ich jak normalnych ludzi a nie pierdolone dzieci które wyzywaja w grze, teraz rozumiesz?

Amoniak50 09-06-2009 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kaffffar (Post 2563081)
Jebnijcie sie w leb.Za duzo sie naczytaliscie i tyle. Poprzednie wojny Flow z Czarnym i jego ekipa byly o niebo lepsze ,dluzsze i ciekawsze. Tamta wojna byla ciekawa bo byla jeszcze bez aim botow itp tylko dlatego. Wcale nie trwala dlugo ,a zakonczyla sie po tym jak Avis znisczylo tengu w Venore. Jest to takie same pier****** jak mowienie ,ze pilkarze ,z lat 80 grali lepiej niz Ci co graja teraz tylko dlatego ,ze minelo juz wiele lat i po prostu wspomina sie o tym z sentymentem. Nie mowie ,ze tamta wojna byla beznadziejna ale nie bylo tak wielu OB ,akcji ,masakr co na poprzedniej wojnie wiec nie gadajcie glupot ,ze byla lepsza tylko dlatego ,ze byla dawno temu.

btw. Gratuluje Flow wygranego OB.

Kogo Ty uswiadamiasz człowieku w rzeczach oczywistych.Zwijaj kapę jak wszystko co masz do napisania ogranicza się do szukania tematu na flame w wypowiedziach innych.

Btw. /959445764.html

Lavi0 09-06-2009 19:23

@Etun

Przecież na początku ogarniałeś ludzi po cichaczu na wyjebke, więc nie postąpiłeś jak normalny człowiek. Ukrócilismy Ci nosa i wyszła wojna, ale tak czy siak pozdro. :)

@Ob dzisiejsze...

Niestety byłem tylko z 5 minut na ob.. ;D Jadłem obiad i wbijam na vento, a tutaj słyszę "Nobi sraaaaa". ^^ Tak czy siak nie obyło się bez tekstów "Oddajecie chary furory" niestety niektórzy zawsze pozostaną smerfami marudami. :D

Antichrist_ 09-06-2009 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2562990)
gdyby benja nie zrobił blafyna byś nie mial kogo kupić więc shut your morda plx

slicc zrobil blafyna ;p

@kaffffar
atmosfera tamtej wojny byla calkiem inna ;p dzialo sie cos ciekawego, ludzie robili naprawde fajne akcje itd, a nie to co tutaj.

Grebol 09-06-2009 21:41

Moze Blafyna kupiłem lecz zrobilem takiego ERA GOORNA i mase innych charów :) A ty ? Dostałes chara i wielki gruby kozak. Zal słow

xBardolekx 09-06-2009 21:53

dostałem? hahahahahahaha tą postacią grałem od 59 poziomu, więc przy mnie zostało wbite jakieś hmmm, 43 z 46 mln expa? ogarnij życie pak pa daku

Jezior666 09-06-2009 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2563397)
Moze Blafyna kupiłem lecz zrobilem takiego ERA GOORNA i mase innych charów :) A ty ? Dostałes chara i wielki gruby kozak. Zal słow

specjalnie zalogowalem sie zeby odpisac ci na twoje durne posty ty czlowieku jestes jakims niedoj*banym gosciem ty wypisujesz jakies glupoty ktore wogole nie mialy miejsca jestes zwyklem noobem z jakiegos smiesznego ab teamu co potrafil sobie zrobic chara 45+ i robic w 20 osob massloga na jakiegos wysokiego lvla i blokowac sie w hellgate noobami wiec ZAMKNIJ RYJ na tym forum bo kazdy to wie ze jestes tutaj nikim i ze potrafisz tylko kupowac chary na allegro. jestes jednym z najbardziej niedoj*banych ludzi jakie graja na morganie przestan czlowieku pie*dolic glupoty i wyjdz z domu albo odstaw ta gre kiedy to wkoncu zrozumiesz ze nie istniejesz na tym swiecie i gowno kogo obchodzi twoje zdanie.

P.s BYLES NOOBEM JESTES NOOBEM NOOBEM ZOSTANIESZ

Grebol 09-06-2009 22:23

Idz oddaj chara i płacz jak Cie Etun zajebał ze straciłes punkty doświadczenia. Pozdro poćwicz

Scrater 09-06-2009 22:40

Gauriemu 7 lvli brakowało do 200 lvla, a tu dupa spadł na 188 :(

Toiowo 09-06-2009 22:48

xD Popieram Grebola....
Gauri oddaj passy i idz noobem bloczyc na ob ... bo nawet własnym charem nie pozwalaja ci biegac ... :)

Yanne 10-06-2009 01:27

a ja w ciaz sie zastanawiam... jak to jest ze mekkron sie poswiecil za akona i kinorie :/

Delarev 10-06-2009 01:28

Ja na Kinori pz nie mialem, Akon tez dal rade a ze on nooby wybijal, nie mogl sie przed ubijaniem yellow skulli powstrzymac no to co my mozemy... :confused:

Ja 15stke z Akonem stracilem wsrod Waszych noobow, co ja moge za to ze on nie zgubil, dobrze ze eq mi chociaz dal. :D

meravi 10-06-2009 07:09

a ja tam lubie grebola akurat...;]

Serowel 10-06-2009 07:43

Wybacz Gauri, że się wpierdolę, ale powiedz mi czym ty się tak spinasz skoro zdecydowaną większość lvli wybotowałeś? Szczerze powiedziawszy nie rozkminiam m. in. Twojego systemu gry, bocisz nie raz 24/7 i pizgasz lvl tylko po to by potem komuś dać swojego chara bo sam nim ogarnąć na ob nie umiesz, a chodzisz jakimś tam noobem do mwls. Wydaje mi się to co najmniej głupie, w życiu bym nie oddał swojego chara jakiejś furorze tylko dlatego, że coś tam ogarniają, toć to cała przyjemność z gry, grać samemu swoją postacią ;O

Uważam też, że złe zdanie masz o ab, oni przynajmniej nie ograniczają się tylko do puszczenia bota, grają śmiesznymi 45-70, ale za to mają 100 razy lepsze pvp od Ciebie, mogę się założyć, gdybyś i ty miał dobre sam byś swoją postacią grał.
I proszę Cię, skończ pierdolić, bo jak widzę Twoje wypowiedzi to mnie krew zalewa;/

Sebciooo 10-06-2009 09:51

@up
jak sie pada araethiem?

Jezior666 10-06-2009 09:54

po 1 botuje zeby miec np tera kase i uwierz mi duzo mam tej kasy i moge padac i padac a w tibie od jakiegos czasu wogole nie gram i zadnym charem nie chodze nawet noobem do m walls a jak powroce to napewno 1 charem bede biegal wiec zamkij ryj ze nie pozwalaja mi chodzic mpoim charem bo to ja decyduje ale skoro nie mam czasu na ta gre to daje chary zeby wyjebac takich wiesniakow z serwa jak wy .:)

Pozdro Araeth w glebe uderzasz.

Serowel 10-06-2009 09:58

A całkiem w porządeczku, faktycznie prawda boli i to dosłownie :D
Się mówi trudno, tylko teraz zastanawiam się czy to Aga ma taki długi język, czy ktoś inny ;O

2009-05 198h
15m
2009-01 261h
30m
2008-12 259h
0m

Faktycznie nie grasz! :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:02.