![]() |
Pojedyńcze frosty o/ , aa na faccu nie ma frostów.... ;/ .. to kup pacca.
Albo idz na cyklopy.Beho na hellgacie omg i mozesz dla zabawy pojedyncze gsy xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
Fireballe POH gsy. |
Witam
Mam 12 palla skile 50/40. Eq:Crown Helmet,Vampire Shield,Boh,Plate Legs,,Blue Robe. Dam radę skilować na slime? Jeśli nie to od, którego lvla mogę skilować? |
Nowa postac zrobilem, troche wytrenilem i...
eq. boh, royal spear, pal armor etc. etc. 25 lvl, 70/54 Zakladajac ze loot dopisze srednio (czyli taki normalny drop) duzy bede mial waste na dragach? Jaki lvl musialbym miec zebym na bank wyszedl na swoje (chociaz na zero) na pojedynczych dragach. Facc ;<< |
Cytuj:
|
Witam.
Mam 46 maga, eq HOTM, Focus Cape, blue legsy, vampire shield. Moje pytanie jest takie, od którego lvla mogę zacząć móc chodzić na dragi, ale żebym nie miał juz waste, żeby mi sprawnie szło itp? Jak możecie to prosiłbym tez o skuteczna taktyke, gdzie chodzić, co zabierać itp... Pozdro :) |
@up
na pacc juz mozesz chodzic na facc w sumie tez tylko z runami;) |
sLIME TRAIN?
Dam rade na slime kina 22 lvl ze skilami 50/45 z eq:
-Noble Armor, Plate Legs, Dark Helmet, Club, Dragon Shield razem mając 62 obrony(chyba) Mam do dyspozycji 8k(+10 z deserta). Kilka pytań: -Jakie skile by móc skilać minimum 2h na 1 slime, ew co kupic? -Ile dam rady poskilać obecnie? -Jakie waste na 1h skila +/-? |
Dam rade 70 rp skille 86/69 eq: mpa, mms, demon helmet, softy, bohy, g legs na demonie solo ???
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Ja na Twoim miejscu nie paliłbym się na te dragi, tylko expił na pohu/podziemia MS, a na 50~~ lvlu biegał po pohu na gsy i dragi. |
38 pall facc
72/56 12 mlvl eq royal helmet paladin armor golden legs demon shield boh platinum amulet royal spears i time rings chodzi mi o potwora zwanego "Gajant Spajder" czyli gs ;) wezme solo? brać uhy czy potki? na utamce czy bez? aha i jakaś dobra miejscówka z pojedynczym respem (napewno nie poh na dole bo z doświadczeń z huntów z kumplami wiem że można tam wpaść na 3+ naraz) |
51 ek, skille 65/58 , eq: dark helmet, knight set, crocodile boots, guardian shield, bright sword.
Czy dam rade ubic cyclopsa smitha? chcę zrobic dtd. |
@up
spokojnie dasz rade :) |
Mam 30 knighta, skile 61/60, od jakiego lwla i z jakimi skilami mogę spokojnie zacząć expić na dragon lair koło Venore? Tak żebym wyszedł chociaż na zero ;)
|
Knight 12lvl 36/35 orcish axe i przeciętny armor (niemam plate set'a) dam rade na dwarfach zwyczajnych?
|
Dasz rade spokojnie. Tylko uważaj na soldiery, jak już to załatwiaj je pojedynczo.
|
Czy Knightem 22lv knight amor,knight legs,crimson sword,beholder shield,dark helmet,scraft,zwykłe buty, pokonam dragona? i co powinienem ze sobą zabrać i w jakie miejsce takie żeby dostęp łatwy i tylko 1 dragon.A i nie chdzi o masowe expienie tylko o trofeum że udało mi sie zabić dragona:cup: rozumiecie? Moje skille 46/42
PS:Jestem w Carlin;) |
Up: zależy, jakie masz skille. Jesli 60+ to wez 2bp health potionow
Pamietaj o staniu na ukos. Resp pojedynczego draga znajduje sie w thais, w ancient temple. |
50 palek, 77 +2 dist
Eq : dh, pall arm, b legi, demonka, rs/e spears, bohy/softy... Czy dam rade zabic bk ? Z jakim waste? Z gory dziekuje... Mandy Quick... |
Dasz radę zabić BK. Weź sobie jakieś 2bp smp, nie powinno być żadnych niepowodzeń. Ale nawet, BK quest jest zawsze oblegany i raczej nie spotkasz się z czarnym rycerzem :]
moje pytanie - czy pokonam w pojedynkę Demona na Edron? Przygotowuje się do ungreeza :] postać opisana pod nickiem, 86 lvl. |
Cytuj:
Dobiłbym 90 zanim bym się odważył ;] |
56 Paladyn, 81 dista, 16 mlvl. Eq : boh i inne. Facc. Czy dam radę bez żadnego problemu zabijać Giant Spidery? (tzn. loozem uciekać przed ich najlepszym haste) na PoH? ~100 fps w depo mam, nie wiem ile mniej będzie na PoH. Btw. ile trzeba mieć tych fpsów żeby nie ścinało w ogóle? (gdzieś wyczytałem że GS biega tylko jak 65-70lv, ja z bohami biegam jak 76, ale lagi to skutecznie zmniejszają.)
|
Na luzie dasz radę. Weź sobie pb i jazda z koksem. :]
|
169 ek, skille 96(+2=98)/90, solo warlocki? Nie chodzi o to, czy dam radę, tylko czy jest szansa na zwrot? Widziałem ostatnio, że sporo knightów expi samemu na demonie i też bym się w sumie przeszedł, ale nie będę leciał godzinę, żeby się okazało, że po dwóch warlockach stwierdzę, że tego bić się po prostu nie da. Więc jeśli jest tutaj jakiś ek, który tam expi(ł), to proszę o kilka rad, dzięki;d
|
Ja, paladin na 13 lvlu, skille 41/24 zsolowalem draga - zeszło mi 15 health potków:]
|
Cytuj:
|
po to pytam - jak je bić? gadałem ostatnio z kolegą i mówił, że jego znajomy bije warlocki na 230 levelu i czasem wychodzi na 0, a często ma całkiem spory profit, więc pytam, czy dam radę na tym levelu, bo zwykłe expowiska (nighty, frosty, dle, wyrmy) już mi się przejadły
|
Knight 34lvl skile 59/57 eq : g arm knight legsy crown helmet vamp shield bright sword oplaca sie bic dragi ? jakie bede mial waste na potach poradzi ktos?
|
Cytuj:
|
Czy 14 lvl drud Mlvl 7 poradzę sobie na 3 lvlu w kopalni kazoo? Chodzi o grupy Dwarfow soldierow. eq:
http://img692.imageshack.us/img692/1989/beztytuu1pe.jpg |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Druid facc
21lvl 22mlvl Eq: Hotm Focus Cape Vamp Shield bohy blue legi necro/ew. po chwili northwing rod... dam rade na magician tower bez runek itp. wezme 5bp mana potionow i chce wiedziec ile max tam wytrzymam, jak duze bedzie waste. sorry ze brak polskich znakow, ale klawiatura sie zepsula. |
Cytuj:
|
knight:
40 lv 70/70, assassin dagger lub bright sword, vamp shield, k-set, crus helmet, bohy, platinum amulet sorc: 40 lv 44 mlvl (z itemami), focus, blue legs, boh, hat of the mad, spellbook of enlightement, woi damy rade ancient scarabom w takim party? bedzie waste? walic full attack i assassin dagger czy blokowac na defie i niech sorc tylko wali? sorc bedzie mnie leczyl ihami (leczy okolo 160% tego co mana potion w tej samej cenie) |
Knight, 20 lvl, 75/75, Crimson sword, plate arm legi i jakis dark helm i ancient shield. Dam rade na cycach albo cyc drone ?
|
Cytuj:
do pana up: bez problemu sobie poradzisz |
75 ms dam rade expic na hellspawnach solo albo wyrmy na drefi ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:12. |