![]() |
GieZet Xedeshi Knight and Astemigas
...niezły loot xD ...szczęściarze, już drugi raz :) |
Cytuj:
|
Jebane kicki -.-!
|
:PP zycie
jebac lagi xD |
Cosik mojego :P
Dwa malutkie Quesciki :D
BS http://img301.imageshack.us/img301/9011/bsys0.jpg I naginata :D http://img401.imageshack.us/img401/6371/naginatanz6.jpg Wielkie THX dla super ziomka Darkside the ghost :D Teraz cosik fajnego Darkside soluje 4 dragi :D 1 juz ubity wiec go nie widać ale :( co tu mówić 111 LvL :P http://img170.imageshack.us/img170/5753/darkee0.jpg A tu mój skromny loocik z odrabianai LvL,a :D http://img301.imageshack.us/img301/4...yloocikbp4.jpg Kur...a Wielkie dzięki cipą przez nich ded :( |
OT: zauważyłem od jakiegoś czasu, że praktycznie tylko na Menerze są takie 'fajne' lagi. Dzisiaj dobiłem 65 lvl na piratach, było ostro [kicki, itp.], a potem skoczyłem z Dodikiem na GSy, super loot, ale hunt zakończony deadem. Przez co? Przez fajnego kicka od Cipków i IP blocked, powoli odechciewa mi się grać w tą grę przez takich ludzi -_-. :TO
|
Wiesz mnie kickło na spawnie dl 2x drag jak lałem dla i 2 dragi, na szczęście niepadłem, teraz lognac sie niemoge bo niewiem ile mam hp-.-
|
chuj trafia z tymi lagami =/
|
JEBAC KICKSOFT!
Sep 23 2007, 11:43:40 CEST Died at Level 144 by a warlock ehe, super, wiem |
Tak, to jest problem, raz się nie da zalogować, potem lagi, kicki i nie wiedzieć czemu ip blocked na 30 minut.
Cytuj:
|
Współczuje deda udenix : s Gram na manerze od czwartku, jak narazie to nie ma sie czym chwalić bo skilować trzeba... Ale odkąd gram to miałem jednego kicka, i to spowodowanego przez mojego neta, więc zastanawiam sie dlaczego was to spotyka... Cipsoft chyba na pg poluje z tymi kickami ;)
|
jeszcze te głupie chuje nie są skłonni dać jakiegokolwiek newsa na tibia.com na temat mass kicków <.<
|
Polecam se wszystkim dać siana narazie... Bo to niema najmniejszego sensu...
|
A tu cuś takiego =] po raz drugi w tym samym miejscu! xD
http://i88.photobucket.com/albums/k1...ieldporaz2.jpg |
Coś się dzieje dziwnego....:
http://foteka.pl/full/17d66acfd15caa...233c35908c.jpg Wszyscy w vipach on-line nagle puff w jednej sekundzie 1 osoba. |
"IP adress blocked for 30 minutes. Please wait" Jebać kicksoft! X(
|
tez tego nie rozumie, od 3 tygodni mam lagi, na początku były one spowodowane brakiem neta, a teraz cipsoft chce chyba zmniejszyć kolejki - nie ma dnia bez min. 1kick/h. najgorsze jest to ze pacc leci ;/
@ a tez mam ten problem z ip blocked |
Jebac Kicksoft!!
Wspolczuje Ude :(
Qrwa grac sie nie da caly czas ip bloked lub mass kick'i X( |
No świetnie. IP blocked 30 minutes, po deadzie, żeby nikt nie zdążył po loota. Kuhwa, przecież grać się odechciewa przez te jebane kicki. Zróbta coś z tym, bo zaraz Menera opustoszeje!
|
Ktos moze zna przyczyne tego ip-blocked? Probowalam juz wielu sposobow by sie dowiedziec... Tutorzy etc.. Nikt nic nie wiedzial.
|
Restart neo i mozecie grac 8o
|
Cytuj:
|
To nie jest problem neo... nie wiem czy hackerzy się dopierają do serwerów, czy coś im odwaliło raz na jakiś czas każdy po prostu ma block ip. Coś się wali...
|
Cytuj:
@Edit: tutaj macie link do posta na temat tego przeniesienia: http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1835234 |
EEeeee mam blocked ip na 30 minut ale mój char jest on-line... eee...
|
No wlasnie.... na inne swiaty moge sie lognac a na menere nie? X(
|
KURWA HACKED :| :| :| :| :| . I nie mogę się zalogować! Ip blocked.
Noooo mnie trafi!!!! Retired =/= |
@ UP NIE PANIKUJ
nic ci nie bedzie.... taki blad cipów.. |
;(
Ip blocked tez mielismy na 30 minut..... Nie wiem.... Kicksoft jest poje.... ehh.... :/ :( |
Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/
|
ĆIPy
Ja sobie narazie odpuszczam niechcem padać , dziś rano oczywiście Ip... 30 min . logłem sie na druida to zaraz kick i mnie z gry wywaliło więc ...
szkoda gadać.....Jebać ich/... |
Wyjebioza, od godziny mam ip adress blocked -.-
|
ja prawie ' cały dzień ' -/- no wtedy kiedy sie logałem
|
@ude po prostu
Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ _________________ |
Jak coś nie zrobią z tym to chłopaki proponuje bilet na autobus (albo na samolot; jedno i drugie tanie) i wjebać im na tą wieś bo normalnie zal to co sie dzieje teraz...
Jest jeszcze jeden pomysł. Znajdziemy ****i przez Google Earth i jak tam wdupimy zasadzimy im takiego kicka w dupe ze wszyscy pracownicy zaczna padac jak nasze serwery. Jest jeszcze wariant "B": Zawsze możemy się wdupić na samolot i poleciec do ameryki do tych całych "nowych" LOL "lepszych" LOL "hosterów" LOL. Czekam na wasze propocyzje. ;) "Powód edycji:" "Dodanie nowych planów destrukcji Cipsoftu." Gleba xD |
vade, spokojnie to tylko gra ... ty aby mozesz robic jakies runki na sorcu, a co ma powiedziec 51ek? albo 2 moja postac 24rp? gów*o ze tak powiem ^^
|
Ja wogóle sie lognąc nie moge \../_
|
Lioxai życze powodzenia przy logowaniu się.
Niestety mi też się nie udaje... |
YoyO
Cipy zaczynaja cos chyba naprawiac.
Wyrzuciło all , wiec moze coś zrobią. Currently 0 players are online. Hmm... Teraz trzeba być tylko dobrej myśli... CIPSOFT !!! PLEASE REPAIR IT !!! xD pApA Ale dlaczego "MenerA" ??? omg... A dni pacca lecą :[ |
Oby...
Po tych jazdach to żal dupe sciskać zaczyna... Już zleciały 3 dni pacca, a nie wiadomo ile ten cały (nie boję sie nazwać tego) burdel potrwa... Kurde ale to jest smiech na sali.... Firma, która ma masakrycznie duże przychody nie dość że hosting był lipny (bo lagi na amerykańskich to standart) to jeszcze bardziej idą po kosztach... Dobra niema co gadac bo to szkoda klawiatury... Ide zrobić lekcje i poczekam może coś zrobią... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:30. |