Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Menera Thread (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90828)

Assius 22-09-2007 16:02

GieZet Xedeshi Knight and Astemigas

...niezły loot xD
...szczęściarze, już drugi raz :)

Norrle'Brevhard 22-09-2007 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lipus17 (Post 1662168)

A ja też tak często mam, to jest po prostu piękne ^^. Wtedy wyłączam kompa ide się pouczyć i jak wracam to przeważnie już ok, ale i tak ZAWSZE mam lagi i kicki.

Vadem 22-09-2007 21:18

Jebane kicki -.-!

lipus17 22-09-2007 22:48

:PP zycie
jebac lagi xD

ShalyoCall 23-09-2007 02:57

Cosik mojego :P

Dwa malutkie Quesciki :D

BS

http://img301.imageshack.us/img301/9011/bsys0.jpg

I naginata :D

http://img401.imageshack.us/img401/6371/naginatanz6.jpg

Wielkie THX dla super ziomka Darkside the ghost :D

Teraz cosik fajnego Darkside soluje 4 dragi :D 1 juz ubity wiec go nie widać ale :( co tu mówić 111 LvL :P

http://img170.imageshack.us/img170/5753/darkee0.jpg

A tu mój skromny loocik z odrabianai LvL,a :D

http://img301.imageshack.us/img301/4...yloocikbp4.jpg

Kur...a Wielkie dzięki cipą przez nich ded :(

Vazquez 23-09-2007 03:31

OT: zauważyłem od jakiegoś czasu, że praktycznie tylko na Menerze są takie 'fajne' lagi. Dzisiaj dobiłem 65 lvl na piratach, było ostro [kicki, itp.], a potem skoczyłem z Dodikiem na GSy, super loot, ale hunt zakończony deadem. Przez co? Przez fajnego kicka od Cipków i IP blocked, powoli odechciewa mi się grać w tą grę przez takich ludzi -_-. :TO

Darkside_The_Ghost 23-09-2007 11:12

Wiesz mnie kickło na spawnie dl 2x drag jak lałem dla i 2 dragi, na szczęście niepadłem, teraz lognac sie niemoge bo niewiem ile mam hp-.-

lipus17 23-09-2007 12:50

chuj trafia z tymi lagami =/

Udenix 23-09-2007 13:13

JEBAC KICKSOFT!
Sep 23 2007, 11:43:40 CEST Died at Level 144 by a warlock

ehe, super, wiem

Norrle'Brevhard 23-09-2007 13:15

Tak, to jest problem, raz się nie da zalogować, potem lagi, kicki i nie wiedzieć czemu ip blocked na 30 minut.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Udenix (Post 1664259)
JEBAC KICKSOFT!
Sep 23 2007, 11:43:40 CEST Died at Level 144 by a warlock

ehe, super, wiem

Kicksoft, ta nazwa pasuje (^^,)

Florek-warrior 23-09-2007 13:20

Współczuje deda udenix : s Gram na manerze od czwartku, jak narazie to nie ma sie czym chwalić bo skilować trzeba... Ale odkąd gram to miałem jednego kicka, i to spowodowanego przez mojego neta, więc zastanawiam sie dlaczego was to spotyka... Cipsoft chyba na pg poluje z tymi kickami ;)

Udenix 23-09-2007 13:21

jeszcze te głupie chuje nie są skłonni dać jakiegokolwiek newsa na tibia.com na temat mass kicków <.<

vizek16 23-09-2007 13:45

Polecam se wszystkim dać siana narazie... Bo to niema najmniejszego sensu...

Vadem 23-09-2007 14:17

A tu cuś takiego =] po raz drugi w tym samym miejscu! xD
http://i88.photobucket.com/albums/k1...ieldporaz2.jpg

Norrle'Brevhard 23-09-2007 14:45

Coś się dzieje dziwnego....:
http://foteka.pl/full/17d66acfd15caa...233c35908c.jpg
Wszyscy w vipach on-line nagle puff w jednej sekundzie 1 osoba.

Florek-warrior 23-09-2007 14:47

"IP adress blocked for 30 minutes. Please wait" Jebać kicksoft! X(

Lioxai 23-09-2007 15:27

tez tego nie rozumie, od 3 tygodni mam lagi, na początku były one spowodowane brakiem neta, a teraz cipsoft chce chyba zmniejszyć kolejki - nie ma dnia bez min. 1kick/h. najgorsze jest to ze pacc leci ;/

@ a tez mam ten problem z ip blocked

vivon666 23-09-2007 15:31

Jebac Kicksoft!!

Wspolczuje Ude :(
Qrwa grac sie nie da caly czas ip bloked lub mass kick'i
X(

Vazquez 23-09-2007 15:43

No świetnie. IP blocked 30 minutes, po deadzie, żeby nikt nie zdążył po loota. Kuhwa, przecież grać się odechciewa przez te jebane kicki. Zróbta coś z tym, bo zaraz Menera opustoszeje!

Slythia 23-09-2007 15:48

Ktos moze zna przyczyne tego ip-blocked? Probowalam juz wielu sposobow by sie dowiedziec... Tutorzy etc.. Nikt nic nie wiedzial.

Sheylia 23-09-2007 16:17

Restart neo i mozecie grac 8o

Slythia 23-09-2007 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sheylia (Post 1664583)
Restart neo i mozecie grac 8o

Wlasnie to nie dzieje sie na neo (i nie kazda neo ma zmienne ip ;P)

Norrle'Brevhard 23-09-2007 18:48

To nie jest problem neo... nie wiem czy hackerzy się dopierają do serwerów, czy coś im odwaliło raz na jakiś czas każdy po prostu ma block ip. Coś się wali...

Udenix 23-09-2007 18:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slythia (Post 1664527)
Ktos moze zna przyczyne tego ip-blocked? Probowalam juz wielu sposobow by sie dowiedziec... Tutorzy etc.. Nikt nic nie wiedzial.

Z tego co wyczytalem na forum tibia.com dowiedziałem się ze Cipy zmieniły firmę u której stoją ich servery z USA na "rzekomo" lepszą. Pewnie poszli po kosztach -.-

@Edit:
tutaj macie link do posta na temat tego przeniesienia: http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1835234

Norrle'Brevhard 23-09-2007 18:57

EEeeee mam blocked ip na 30 minut ale mój char jest on-line... eee...

Xart'am 23-09-2007 19:09

No wlasnie.... na inne swiaty moge sie lognac a na menere nie? X(

Norrle'Brevhard 23-09-2007 19:27

KURWA HACKED :| :| :| :| :| . I nie mogę się zalogować! Ip blocked.
Noooo mnie trafi!!!! Retired =/=

$KASA$ 23-09-2007 20:06

@ UP NIE PANIKUJ
nic ci nie bedzie.... taki blad cipów..

Xart'am 23-09-2007 20:11

;(
Ip blocked tez mielismy na 30 minut.....
Nie wiem....
Kicksoft jest poje.... ehh.... :/
:(

Vadem 23-09-2007 21:40

Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/

xOverloux 23-09-2007 21:43

ĆIPy

Ja sobie narazie odpuszczam niechcem padać , dziś rano oczywiście Ip... 30 min . logłem sie na druida to zaraz kick i mnie z gry wywaliło więc ...
szkoda gadać.....Jebać ich/...

Udenix 23-09-2007 21:58

Wyjebioza, od godziny mam ip adress blocked -.-

xOverloux 23-09-2007 21:59

ja prawie ' cały dzień ' -/- no wtedy kiedy sie logałem

Vadem 23-09-2007 22:01

@ude po prostu
Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/ Jebać Cipsoft _/ _/ _/

vizek16 23-09-2007 22:08

Jak coś nie zrobią z tym to chłopaki proponuje bilet na autobus (albo na samolot; jedno i drugie tanie) i wjebać im na tą wieś bo normalnie zal to co sie dzieje teraz...

Jest jeszcze jeden pomysł. Znajdziemy ****i przez Google Earth i jak tam wdupimy zasadzimy im takiego kicka w dupe ze wszyscy pracownicy zaczna padac jak nasze serwery.

Jest jeszcze wariant "B": Zawsze możemy się wdupić na samolot i poleciec do ameryki do tych całych "nowych" LOL "lepszych" LOL "hosterów" LOL.

Czekam na wasze propocyzje. ;)

"Powód edycji:"
"Dodanie nowych planów destrukcji Cipsoftu." Gleba xD

Lioxai 23-09-2007 22:10

vade, spokojnie to tylko gra ... ty aby mozesz robic jakies runki na sorcu, a co ma powiedziec 51ek? albo 2 moja postac 24rp? gów*o ze tak powiem ^^

Vadem 23-09-2007 22:20

Ja wogóle sie lognąc nie moge \../_

vizek16 23-09-2007 22:37

Lioxai życze powodzenia przy logowaniu się.
Niestety mi też się nie udaje...

KaaRooL 23-09-2007 22:38

YoyO

Cipy zaczynaja cos chyba naprawiac.
Wyrzuciło all , wiec moze coś zrobią.
Currently 0 players are online.
Hmm...
Teraz trzeba być tylko dobrej myśli...
CIPSOFT !!!
PLEASE REPAIR IT !!!
xD

pApA

Ale dlaczego "MenerA" ??? omg...
A dni pacca lecą :[

vizek16 23-09-2007 22:50

Oby...
Po tych jazdach to żal dupe sciskać zaczyna...
Już zleciały 3 dni pacca, a nie wiadomo ile ten cały (nie boję sie nazwać tego) burdel potrwa...
Kurde ale to jest smiech na sali....
Firma, która ma masakrycznie duże przychody nie dość że hosting był lipny (bo lagi na amerykańskich to standart) to jeszcze bardziej idą po kosztach...
Dobra niema co gadac bo to szkoda klawiatury...
Ide zrobić lekcje i poczekam może coś zrobią...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:30.