![]() |
|
Czy dam rade expic palkiem skille 65/45 37 lvl na powierzchni venore dragon lairu ??Ile potow wziasc i czy bedzie zysk
Pozdro Czekam na odp |
Czy dam radę 28 (32 magic level) Master Sorcerer na Piratach z monkiem ?
Czy będzię waste duże ? Jeżeli nie proszę o inne propozycję. Obecnie expie na Tarpit Tomb -1, -2 (monk), lecz nudzi mi się już tutaj :). Z góry dzięki za pomoc. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Na 25 lvl poszedłem na elf fortes, waste było ale się zwracało a teraz to Ci zostają cyclopy i moze gohstland -1 ale tam duzo gorszy exp |
Gdzie expić
52 ek skille 72/70 eq Crus Helmet, C arm,Bs,Medusa shield,b legs,boh pacc jest ;] btw opłaca się już zacząć używać gsa? |
Cytuj:
Laguna Island, Banuta, Scaraby, Penisula Tomb, Hellheim (do -2 chociaz tam moze byc ci ciezko), Dragon Lair Ankrahmun. Sharker |
Cytuj:
|
Gdzie moge zarabiac 64 ek ? skile 77/73 gs , dsm , rh ,c legs , bohy , nie mam kasy na waste a chce ladnie zarobic :)
|
Cytuj:
Polecam tez Of choc nie tak bezpiecznie jak na shadowthorn. lub na jakas dzielnice yalahar (choc sie tam nieznam xdd) |
42 Ek 61/60 dobre eq,gdzie expić szybko i bez waste? może być minimalne
|
55 RP skillle 87( z pall armem 89) /74 shielding gdzie moge poexpic z malym waste lub 0 a przy szczesciu na + ?
|
@up
Bonebeast Island |
52 RP skille 77(79 z armem)/61 Gdzie mam expic bo do tychczas expilem na shadow tomb za tp ale juz za slaby exp zdecydowanie
EQ: pall arm, p legi, tower shield, crus helm..... aha najlepiej zeby z kasa na + byc |
Polecam dragi ank.
Orc Forest jak chcesz zarobic kase. Sharker |
Gdzie expic 30 sorcem ?
27 mlvl. Facc. Prosze o konkretne propozycje Dziekuje i pozdrawiam |
Guardy
Sharker |
a gdzie 60 drutem b robe p legi Hailstorm Rod crus shield ? Facc :s
|
Dragi,guardy.
Sharker |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:39. |
|