![]() |
|
@kombos665
Ohayou! Newfag zawsze tutaj jest mile widziany. Jakiś horrorek sobie życzysz? Zdecydowanie Hellsing Ultimate albo Higurashi no nako koro ni. Jeśli coś śmiesznego to Green Green albo Seto no hanayome. I oczywiście anime uwielbianie przeze mnie czyli Tengen Toppa: Gurren Lagann. Lagann na 100% ci się spodoba, chyba nie ma osoby która nie pokochałaby tej serii i Yoko <3 ^^ Nipah~! Frizz-kun |
Devil May Cry ? albo Zombie Loan ?
|
Cytuj:
Cytuj:
No i to żadne usprawiedliwienie ale na kącie miałem 80zł których i tak bym nie wykorzystał ;p |
80 zł na telefonie? Ja najwyżej miałem 70zł. B) Ale żeby kasę z telefonu wydawać na poczytanie mangi, i coś tam jeszcze, to tego nie zrozumiem. B)
No ale każdy może robić co chce. :P |
ach te 50 zl na karte ;d zresztą mój obecny telefon ma ledwie polifonie i kolorowy wyświetlacz a co dopiero czytanie mangi na nim : DDD
|
Skończyłem oglądać Kujibiki Unbalance. Wszystko w tej serii jest dziwne, od kreski postacii po garnek przewodniczącego.
|
Cytuj:
|
a w naruto historia kakashiego.. W CZAS! -_-
|
Kakashi gaiden pościli? A jak z kreską? Dalej do niczego? Bo chętnie bym obejrzał.
Nipah~! Frizz-kun |
Cytuj:
@Grycan Są na tym świecie rzeczy które się nawet fizjologą nie śniły. |
Chyba się nam tu mały offtop rodzi. :P
@top Jestem na 17 odcinku TLR. Seria może nie jest świetna, ale jak nie ma co oglądać to i ją zobaczyć można. Współczuje głównemu bohaterowi. Prawie co odcinek w mordę dostaje. |
Cytuj:
a animacja .. postacie ruszaja sie jak rasiak puscili, w czwartek bedzie 1 ep z tego chyba, dopiero trailer widzialem |
Czyli Naruto dalej sobie odpuszczam... a mam chętkę na jakiś shounenik ;p
EDIT. Kumuś, kiedy bedzie ci net działał? Nipah~! Frizz-kun |
na narutowire dot com jest trailer, zobacz sobie, moze ci sie spodoba :p
|
Jak animacja i wyglad postaci beda takie same jak w odcinkach z Sasuke i Hebi Team'em, to podziekuje...
@topic Darker Than Black prawie ukonczone. Swietne anime, naprawde, godne polecenia! Milo sie ogladalo akcje z Hei'em w roli glownej... Ktos wspominal ze ma byc druga seria tego anime, to prawda? |
Kiedyś ma być DTB2. Ja teraz męczę Wolf's Rain. Dopiero 7 epów więc nie oceniam fabuły, ale kreska, animacja i jakość na całkiem wysokim poziomie jak na serię wydaną 6 lat temu.
Nipah~! Frizz-kun |
kurde nie moge sobie przypomnieć na którym odc skończyłem naruto... bo jestem pare odcinków w plecy, a i tak nie mam co robić bo u matki na laptopie siedze do póki nie kupie zasilacza... ;x
Który odc to był z sasuke i orochimaru? bo chyba na tym skończyłem :P |
Cytuj:
|
20 odcinek TLR. Heh, może bez komentarza. ;)
A tu mam dylemacik: Taki obrazek: http://img233.imageshack.us/img233/2416/grycan1.jpg Czy taki: http://img136.imageshack.us/img136/4492/grycan2.jpg Chyba oby dwa wstawię w sygnaturkę. :P |
K-ON! Nie ma się nad czym zastanawiać.
Nipah~! Frizz-kun |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:15. |
|