![]() |
|
111 master z paccem.Gdzie expic aby byl profit.I dobrze jak 80k+
|
jaka jest najlepsza profesja do zarabiania kasy na 150 levelu ?? knight czy pall
|
Dragi w ank to kupa a waste to juz bym napewno mial
Dragi wolno sie respia to expi sie tam wolno Jakies inne propozycje? Bo na dragi sie nie chce na sile rzucac na takim levku ^^ Sharker ty cherezje siejesz jak nie wiesz to nie radz 60 drutowi zeby na guardy chodzil lol "orc forest" wymiata za duzo tv |
22 pal na facc skille 60/48 eq: p set, ragnir helmet
|
@up:
guardy, ghostland kolo kcarlin z stealth ringiem mozesz chodzic na dsy. @FerdekKiepski: Orc forest no co pomylilo sie, co do rady zeby szedl na guardy ten drut to powiedz mi gdzie ty bys go poslal na paccu wedlug mnie zostaja tylko dragi,guardy i gsy z jakims kina. Sharker |
Knight: 26 lvl (reszte widać obok):
|
@Simba Knight:
Ghostland, Guardy chociaz wydaje mi sie ze moze twoja tarcza byc troche za slaba, Cyklopy, Facc Tomb, EF(oczywiscie jak chcesz zbierac kase), Elvenbane, Shadowthorn, Ghostland. Sharker |
Cytuj:
|
Ja dawalem rade ale walczylem na balance no i mialem mms na 27 lvlu wiec nie wiem jak u ciebie moze byc.
Jesli bedziesz lazil tez na ghoule i jednoczesnie na mummy i crypty to nie powinno byc waste. Rada: Staraj je sie brac pojedynczo. Wtedy nie powinienes miec waste. Sharker |
43 ek,61/56 (nie komentować tego :p ) Eq dobre,premmy,gdzie expić szybko z minimalnym waste [albo bez zysku,ew z zyskiem xd] ?
|
Cytuj:
ODPOWIEDZ PLEASE ! |
Cytuj:
|
zgadzam sie
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Druid
Gdzie expić 23 drutem FACC m lvl 28, necro rod ?
|
Knight lvl82 skile 80/78 eq DSM/C Legs/ BOhy/ HOTA/ AVE gdzie expić żeby zarobić ??? pacc
|
PACC Sorcerer, 22 lvl (21% do 23 lvl), 20 Mlvl EQ:
-Dark Helmet -Wand of Draconia -Noble Armor -Dragonka -Plate Legs -Leather Boots Gdzie mógłbym poexpić na Svargrond ? Czy byłoby to opłacalne ? Na którym lvl mógłbym przej¶ć pierwsz± arenę (tak wiem, że trzeba zrobić najpierw barbian test quest) ? Proszę o szybk± odpowiedĽ!!! |
witam, 29 ed 27mlvl eq: vamp shield, hat of the mad, focus cape, p legs, p amulet i boh, wszystkie rody dostępne. Chodzi mi bardziej o exp, chodĽ ważne abym nie był waste, szukałem już chyba wszędzie, byłem na rotach (mało expa), dwarfach (dużo ludzi), dragach (waste), cyclopolis (przepełnione) a no i na tombach biegałem ale może co¶ innego?
z góry dziękuje za pomoc |
@Alar:
Jak masz nortwind roda to na facc tombie jak nie z z nercoticiem na cycach. @Vitrol: OF. @redloheb: Expic to nie ma tam wdlug mnie do 30 lvla potem powoli mozna probowac. A arene teraz powinienes przejsc bez najmniejszych problemow tylko biegac i wszystko z exori ***(zalezy ktory boss na co jest wrazliwy). @AroCrystal: Polecam ci dragi ale z blokerem, Piraty z monkami, Cycki ale musisz inne miejsce sobie znalezc jak cyklopolius przepelnione. Sharker |
@up
hellheim do -2 wlacznie , larvy(?) , culty w lb , roty w lb |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:23. |
|