![]() |
|
no fifi niezle wyniki zapomniales skomentowac iz sa to fragi od xxx czasu temu liczone i latales za byle kim z byle powodem(sam mnie/nas pytales czy niemamy kogos do zaiebania) zeby tylko zabic bo chciales przegonic daxa w ranku widze ze dalej sie nieudaje :) a ze tu niema zadnych naszych to oznacza tylko to ze nasi nierobia pa i niekilaja za byle pierdole zeby tylko byc wyzej w jakims rankingu od znajomego ale ch tam mialem jeszcze troche tekstu do ciebie ale po ch zas wstrzynac klutnie gz batelki chuiowo ze nikt nienagrywa hypercamami chociaz:S
pozdro dla naszych i sry za absencje malo time now mam:S |
Druid Philip
Yo all
Grom from Danera Originally posted by Druid Philip on 02.10.2008 20:40:41: > You are emef buhh.. at least you were ;) hahaahahahaha to nie zaden emef lol radze zrobic małął przerwe w grze a nie 24/7:baby: |
Cytuj:
Wiem ze tam emef/deadys gral ;) @roro Kilalem ludzi for fun, ale zawsze mialem jakis reason ;) |
no o gromie z danery pierwszy raz slysze ale nvm co do reasonu niemowie ze niemiales ale niezaprzeczysz ze na sile ich szukales?^^ i niezawsze byly one prawdziwe lub niezawsze bylo prove:) liczyla sie okazja do kila a nie prawda ale ch tam change topic. jaka pogoda u was bo u mnie leje...
|
Roro myslisz ze kilalem ludzi zebu fragow porobic? :p
tak jak juz mowilem, Kilalem for fun, mialem reason w 99 % ;) http://i122.photobucket.com/albums/o...28/Astulol.jpg |
lol no fifi a sam mi tego niemowiles? "roro masz cos do zabicia brakuje mi 5 fragow do cerbero" niepamietam ili brakowalo wiec cytat niejest doslowny ale przekaz jak najbardziej :) dobra skonczmy temat bo niemam time na inne rzeczy a waszcze na poszczenie o pierdolach.
|
Cytuj:
wiem kto nie bede pisal bo zaraz powiesz ze to jakis moj ziomek i on tez hunted w kazdym razie to gosc który nic niema zwiazanego z warem |
tutaj tylko Philip daje fotki ;s
gz] |
Cytuj:
A ty co kur** z choinki sie urwales? Zapraszal Cie tu ktos? Jesli jestes jednym z tych lizodupow to nic tu po tobie :] |
Cytuj:
w 1 team z rafikiem s2:* |
@Up
Ty jestes pizda i wkrótce loserem :) ,,i,, |
lols jeszcze z nim na batelce niebylem i niewidzialem go jeszcze a szczerze to nawet niezczailem ze ten niedoieb jest u nas w team ale thx ze przypomniales chociaz raz sie na cos przydales:)
|
Cytuj:
Lizodupem jestes sam leszczu ;s moge wypowiadac sie gdzie chce i mi mozesz obciagnac dzieciaku ,,!,, |
|
Cytuj:
@fifi Jak tam mokro w gaciach ze jestes na 2 miejscu w fragach?:D Napewno :] @Roro Ja Ci powiem Tyle Pierd** te frajerstwo i nie zniżaj sie do ich poziomu ;] Sa za pewni siebie to sie niebawem zmieni :] @All Orszak :] Wiecie o tym dobrze ze macie bardzo duze szanse zeby wara wygrac :] Wiem ze to zrobicie :] i te obrazek fifiego w pz mmmm :] marzenie :] Pozdro :* ~Derlix |
Cytuj:
btw , Filip ty za Wisła? |
@Philip
Twierdzisz że Grom of Danera to Emeff? Jak nie wiesz nie odzywaj się i nie rób czegos bez zastanowienia się Na Gromie grał mój Rl później przez jakiś czas grałem ja a pozniej nie wiem w jakie ręce wpadła ale na pewno kogoś z mojego miasta. Own3d ;p signed Kerio |
haha
Cytuj:
@fifi ludzie sie zmieniają;) |
Przepraszam cato skun :((
za złe napisanie wybaczysz? :(( I jeśli mnie poprawiasz to popatrz na swoją pisownie |
@pHILIP
Comment: | Wicked - BOP - Insomniacs |
Alone We are Strong, Together Invincible. You'll see it ^^ The Best Polish Mage On Danera. Danera is Dead. _______________________________________________ The best Polish Mage on Danera? hmmmm moze highest to tak ale nie the best O.o Mokre sny... tak bywa |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:02. |
|