![]() |
|
i skonczylo sie kozakowanie jak Andi wrocil?
Pastuch Dec 23 2008, 16:20:49 CET Killed at Level 200 by Endaen Turisesa and by Gremar Foxy Dec 23 2008, 16:22:06 CET Killed at Level 198 by Rodine Talakim Dec 23 2008, 16:22:37 CET Killed at Level 95 by Rodine and by Mighty Wizzard Qevii Dec 23 2008, 16:22:56 CET Killed at Level 94 by Gremar and by Czipsu Ai Shinayo Dec 23 2008, 16:24:39 CET Killed at Level 183 by Czipsu and by Xeniriel Dunkirk Dec 23 2008, 16:25:39 CET Killed at Level 152 by Gremar and by Vendeus i paru innych:p |
Tylko taifun przekozaczyl
|
@Up
ale na camie Xespoza ładnie s*******ał ;d |
Cytuj:
|
Pasterz aka jajo niespodzianka
@Up A by byl normalny ob jakbys reszta od was dobiegla? |
Tak to bywa, ktos umiera, ktos przezywa, nikt zycia nie wygrywa, kazdy je przegrywa.
|
Cytuj:
|
Film z 2 oro?
|
rester ? to byl open ?
open byl z rana gdzie my sie ustawlismy i wy i all od was na ziemi mr. imagram wami tak dowodzil gdzie sam padl 2 x :D DZIEKUJE CI IMARGRAM JESTES BOSKI PROWADZ TAK DALEJ !!! zwidek tez gogo 200 |
musze to stwierdzic pawel byl zawsze lewy jako BC^^,dlatego wspolczuje tym na ktorych sie w*****al:D
|
Cytuj:
|
Możliwe że zostanę teraz zbluzgany ale mam pro¶bę aby kto¶ wrzucał je¶li ma możliwo¶ć filmiki z akcji na utube :P :baby:
|
Cytuj:
|
|
/\ dlatego nikt na tej kratce nie stał bo sie bał deda ;/
|
ożesz ale płapka.
jaki¶ film z 2-giego oro? @srax jak sie tak stresujesz czytajac moje posty-nie czytaj;] |
Cytuj:
Czymoj: http://www.***********.com/745799621.html Btw w*****a mnie to Wasze niedojebane "oro" -.- |
wywalic gdansk z server !!! andi sie boji zwida/imargama przeciez te koksy ide na silowie i gadaja o tibi .....
za jakis czas moze byc tak ze andi sie znowu sie wyprowadzi z gdanska po raz kolejny :FFF a jak branie kasy na kom to wchodza na vt i mowia zeby rumun zamowi pizze |
a u ciebie jak braknie papieru to wycierasz reka i dajesz starej
|
@up AAAAAHAHAHAH
no ale nie mósiałe¶ mówić co robisz jak ci zabraknie :< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:32. |
|