![]() |
|
http://www.youtube.com/watch?v=ElObQcnl0dw
Co ta Fasa do cholery robi z ludźmi? Z Henry'ego zrobili pospolite bydlę i zwierzę bez honoru... Przynajmniej Gallas zachował kamienną twarz i jakąś tam klasę pokazał, nie ciesząc się z tego gola. |
Również jestem wstrząśnięty, ale dziwię się że Gallas grający w tak porządnym klubie nie złapał piłki i nie udzielił Henry'emu wykładu, że tak nie wolnoX(
|
Do Capality: Z wszystkich moich postów napisanych w tym temacie to jedyne co z portalu (onet.pl) jest:
O meczu U-21 Rumunia - Polska O historii spotkań Polska - Kanada oraz z portalu (kibice.net) O kibicach którzy nie łączą się z (koniecpzpn SOS) O naszej piłkarskiej Ekstraklasie sam pisałem wszystko :) jeśli Ci to pomoże to następnym razem będę pisał źródło strony :) pozdro! |
Cytuj:
|
|
O boże, aż jeden "dajw" na całą 7-letnią karierę.
|
Yoh:
Ok, źle zrobił i nie chce go bronić, aaaaaaaaaale. Wyobraź sobie że grasz w meczu z Niemcami o prawo walki na Mistrzostwach Świata (nie w fife). Jest 1-1 i 90 minuta. Jesteś w sytuacji Henry'ego. Założę się, że zrobiłbyś wszystko, nawet byś ją jeszcze wrzucił do bramki, aby tylko pomóc swojej drużynie zakwalifikować się do Mistrzostw. I nie wmawiaj mi, że nie bo grasz fair-play. Zrobiłbyś to na 100%. @edit Łap 2giego Dive'a I trzeciego |
w*******aj mi z tym szprajem !!1
|
Tłumaczenie Henry'ego było najlepsze: "Będę z wami szczery, zagrałem ręką. Ale to nie ja jestem sędzią. Grałem, bo sędzia na to pozwolił. Wszelkie pytania należy kierować do niego".
Cytuj:
EDIT: Największe oszustwa w historii piłki nożnej. |
Cytuj:
Będąc kimś takim jak Henry po prostu nie można sobie na to pozwolić. Nie wyobrażam sobie, żeby Bergkamp, Zidane czy Raul zachowali się w podobny sposób. Niestety, psia mentalnośc Porcelany (wszystko nam się należy, a my jesteśmy nietykalni) robi swoje. http://www.youtube.com/watch?v=jI3uOFu8-WM - został kopnięty. Trzecia sytuacja nie jest divem, kthxbye. |
a co miał powiedzieć? że nie zagrał ręką? a może, że kończy karierę z tego powodu?
|
Jak dla mnie FIFA powinna powtórzyć ten mecz. Pierwsza odważna decyzja z jajami. Potem wprowadzenie powtórek video. I gdyby jeszcze Platini odszedł...
|
No Yoh Zidane to nigdy by czegoś takiego nie zrobił, ale w ostatnim swoim meczu w reprezentacji to się popisał nie? Jak podajesz przykłady to najpierw pomyśl. A co do jego wypowiedzi: podzielam zdanie kolegi 2up: co miał powiedzieć? Tutaj winny jest sędzia, który powinien to zagranie zauważyć, poza tym liniowy też idealnie widział tą sytuację.
@up Ale nie powtórzy, bo Michael nie odbierze swoim awansu. @down Tak wielka osoba nie powinna się dać tak łatwo sprowokować ;) BTW: Francja w podobny sposób została wydymana w meczu z Serbią, przez który musiała grać w barażach więc sprawiedliwość jest. |
Jest subtelna różnica między obroną honoru swojej rodziny a perfidnym zagraniem ręką.
Ja, będąc na miejscu Zidane'a, zrobiłbym z Marco to samo. Tylko że jeszcze zostawiłbym ślad korka na twarzy. Cytuj:
kthxbye. Cytuj:
Cytuj:
Czyli jeżeli Kowalski ukradnie mi portfel, a ja ukradnę w ramach rewanżu portfel Nowakowi, to sprawiedliwości staje się zadość? :D |
Cytuj:
@up Nie, ale jeśli kowalski Ci ukradnie portfel, a później ci go odda to jest ok :) |
Cytuj:
ROTFL ROTFL ROTFL Ja rozumiem, że wg. katalońskiej definicji "obrony honoru ojczyzny" trzeba pluć i kopać na rywala i wbijać mu nóż w plecy, ale nie cały świat taki jest. Cytuj:
|
Ale "obrona rodziny" to najlepiej wyjebać komuś z bani nie?
Sędziowie najpierw zabrali awans Francji, a później jej go oddali. Ale Ty ograniczony jesteś. |
Cytuj:
|
a ty nie jesteś ograniczonym idiotą, skoro oceniasz całą Barcę poprzez pryzmat chamskiego zagrania jednego piłkarza (który zresztą był też piłkarzem Arsenalu, ale to przecież w Barcie go nauczyli, jak się gra rękoma)
|
Podsumowując: to Arsenal ssie, ale spust to już na Barcelonę :D
@Edit Na każdym filmie Henry SYMULUJE, wyraźnie, trzeba być takim czopkiem, który twierdzi, że Eduardo nie symulował z Celticiem, żeby mówić, że Thierry w tych sytuacjach zachował się fair. Jeden komentarz z YT jest dobitny: Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:52. |
|