![]() |
|
a mam zadzwonic do siotry kuzynki kolegi ciotki brata wujka mamy...?? bedziesz przepraszal
|
Kod:
Last night two players of whom I wrote names in the title came to the mine in Savgrond, they tried to kill me and my friend Ganna Yauko. For them it failed. http://forum.tibia.com/forum/?action...1#post21811531 |
Szmatole idź do mamy sie wypłakać przy cycusiu że Cię nie lubią i chcą trapować. Zal mi Cię.
|
Nom spoko :)
czekamy na pierwszy błąd :) ops żebyś się nie zdziwił, GM sam do mnie zagadał w tej sprawie :) bb :** edit: jakbyś się pytał jaki to już ci daje GM Lantheos Lokacja: Elbląg i wszystko jasne :) |
ogolnie to beka
SPRZEDAM 1 PACC ZA GP NA 3 MIECHY PISAC W GRZE/FORUM w grze - mutikax |
No i co że Elbląg? Masz coś do mojego miasta? Schowaj sie do wychodka wieśniaku.
|
Cytuj:
Ty masz na serio nasrane w deklu, GM nie ma nic innego do roboty tylko ci dupe lizać żebyś kuzynki nie nasłał? (kasia <3) Rispekt nigga _/ Bierzesz losowych gmów z gamemaster list czy pytasz kolegów o nicki? |
pytam kumpli o nicki :S
|
Widać po ryju że niedojeb z Ciebie :baby:
|
kocham prowokować was :*
|
Jak widać w podpisie mańka swojego starego też :]
|
dawaj shadow zrob mu wjazd na chate!1111111111
|
Haha niech nie przyjeżdża bo go tu kurwa zakopią za ryj. No ale cóż bywa.
|
HAHaHAhAhA Zajebią shadowa?
Oglądałeś film 300 spartan? To był fake, tak naprawdę był 1 shadow przeciw armi peskiej i wygrał! |
Taa bo shadow to jest gladiator nr 1 na lumi. Nie zbliżać się do niego bo pozabija nas po kolei jak leci :(
|
Bo shadow to "Rycesz Dżedaj"
|
Podobnie jak jego ojcowie których ma 300stu. Pewnie walczył tam przeciwko nim?:]
|
Zabił imperatora! I cala armie klonow
|
Nurtuje mnie jedno pytanie. Od kogo szmatoł zacznie wybijanie lumi.
Już się boimy i z dp nie wychodzimy ;p No i jeszcze 1 pytanie. Gdzie szmatol robi imprezy rodzinne skoro jego ojcowie przychodzą z ich synami spłodzonymi w sekrecie.? |
On potrafi zabijac ludzi stojących w pz
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:35. |
|