![]() |
|
no tak odemnie też
i dodam abyscie juz tak nie kozaczyli^_ |
Cytuj:
Zygac mi sie chce jak widze ten twoj swinski ryj w avatarze i kurwa na kazdy post odpisujesz |
....................
|
..........................
|
Cytuj:
A ja powiem Wesołych Swiąt ;) |
Cytuj:
|
Spoko
Wesołych Świąt |
Spoko
Nawzajem xd |
Cytuj:
15 lat?wez ogarnij sie;| |
Wszyscy macie najebane tak w ogole.
|
Wesołego Hanuka :)))
|
Cytuj:
|
A ja na świeta dostalem hunta ;p Dziekuje za ten prezent...
A teraz pomódlmy sie : Gdy wieczorne zgasną zorze Zanim głowę do snu złoże Modlitwę moją zanoszę Bogu Ojcu i Synowi Dopierdolcie Visionowi Dla siebie o nic nie proszę Tylko mu dojebcie proszę Kto ja jestem? Tibijczyk mały Mały zawistny i podły Jaki znak mój? Krwawy biały Oto znoszę swoje modły Do Boga Marii i Syna Zniszczcie tego Skurwysyna Mego wroga tego gada Żeby stary mu zjechał sada Żeby okradli mu Domek Żeby zchaczyli mu acca Żeby zroczyli mu EK Żeby dostał SD'kiem w łeb Żeby padł Żeby FULL set z niego spadł Żeby na rl dostał wjeb I w ogóle by miał marnie Żeby miał aids i raka po gwałcie Afrykańczyka Oto modlitwa Tibijczyka |
zalosne i smieszne zarazem ;s i tak tylko zapytam jeszcze.. jestes katolikiem i chodzisz do kosciola itp ?
|
Nie chodzę do kościoła, nie świętuje tak jak wy bożego narodzenia. Nie jestem katolikiem, mam poglądy satanistyczne... Tekst napisałem bo mi sie nudziło.
|
Cytuj:
|
elo elo idz sie utop
|
przynajmniej tyle Borin... choc i tak wyczuwam nutke ironi i sarkazmu w twojej wypowiedzi ;] btw wiara i kosciol to 2 rozne sprawy i nalezy je rozgraniczyc... ja wierze w Boga a do kosciola nie chodze i boli mnie jak ktos obraza moje uczucia religijne a ty je obraziles tym tekstem ;]
nie mniej jednak wesolych swiat wszystkim bez wyjatku ;] btw Slomix skoncz okej ? ja wiem ty wiesz a na reszte to trzeba ze tak powiem reagowac jak an powietrze, niby jest ale go nie widac... |
Cytuj:
Nie pokazuję,że dużo wiem informacje są z tego forum a co do moich opini to do czego kur.wa forum jest?DO WYGŁASZANIA SWOICH OPINII Co do lizania już pisalem. koncze pisac w tym temacie bo jak widac probujesz do wszystkiego się doj.ebac.Elo Btw jeżeli chcesz się dalej kłocic to nie róbmy tego,przynajmniej w świeta jezeli czyms Ciebie urazilem to sorry nie bede wiecej pisal. Weslyc swiat. |
Wesołych Świąt
Śniegu po nerki Wesołej pasterki Prezentów moc Sexu co noc Pysznego bigosu Gwiazdki z kosmosu I udanego wskoku do 2009 roku! Wszystkim wam życzy Yakky Wesołych Świąt |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:50. |
|