Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Biooolyy 24-12-2008 12:24

no tak odemnie też

i dodam
abyscie juz tak nie kozaczyli^_

Rester 24-12-2008 12:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jucha Furora (Post 2391617)
Nie,żeby miał coś przeciwko jakiejs gildii ale to chyba Vision&dusk wyzywaja stare itp(coponiektorzy)nie mówię o ogóle ale popatrz pare stron wstecz coś tam było.
Nic tylko pozostaje mi życzyc Wam drodze forumowicze abyscie pamietali,że tibia to tylko gra wesołej choinki i magicznych świąt.

Podpisze sie do wiekszosci ludzi na tym forum - skoncz pierdolic kurwa :|
Zygac mi sie chce jak widze ten twoj swinski ryj w avatarze i kurwa na kazdy post odpisujesz

bartek8808 24-12-2008 12:31

....................

bartek8808 24-12-2008 12:32

..........................

Sienx 24-12-2008 12:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bartek8808 (Post 2391874)
..........................

Czemu Edytowałes posta ?

A ja powiem Wesołych Swiąt ;)

bartek8808 24-12-2008 12:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sienx (Post 2391908)
Czemu Edytowałes posta ?

A ja powiem Wesołych Swiąt ;)

A bo nie wyszlo tak jak mialo byc ;(

Sienx 24-12-2008 12:51

Spoko

Wesołych Świąt

bartek8808 24-12-2008 12:58

Spoko

Nawzajem xd

Simmer123 24-12-2008 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rester (Post 2391867)
Podpisze sie do wiekszosci ludzi na tym forum - skoncz pierdolic kurwa :|
Zygac mi sie chce jak widze ten twoj swinski ryj w avatarze i kurwa na kazdy post odpisujesz

Avatar chyba jest rzeby w*****c zbesztaj go za to ze pozyczyl ci wesolych?hah
15 lat?wez ogarnij sie;|

bartek8808 24-12-2008 13:24

Wszyscy macie najebane tak w ogole.

Buakaw 24-12-2008 13:55

Wesołego Hanuka :)))

Yafls 24-12-2008 14:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jucha Furora (Post 2391969)
Dobra kurwa niewazne niech sobie mysli o mnie co chce Jego sprawa;]

wez s*******aj, btw fajna fotka w avatarze.twoj podpis jest jednym z najbardziej debilnych, bijesz największe rekordy idiotyzmu próbując pokazać, ze duzo wiesz i Kurwa w tej pustej głowie myślisz ze jak napiszesz polskie znaki i informacje usłyszane w Karlin pod depo dodając swoje własne przemyślenia i opinie i kurwa wychodzi z tego jedno wielkie gowno.a i ostatnio nie wiesz komu lizac cm różne strony wygrywają

Borin 24-12-2008 14:18

A ja na świeta dostalem hunta ;p Dziekuje za ten prezent...
A teraz pomódlmy sie :

Gdy wieczorne zgasną zorze
Zanim głowę do snu złoże
Modlitwę moją zanoszę
Bogu Ojcu i Synowi
Dopierdolcie Visionowi
Dla siebie o nic nie proszę
Tylko mu dojebcie proszę
Kto ja jestem? Tibijczyk mały
Mały zawistny i podły
Jaki znak mój? Krwawy biały
Oto znoszę swoje modły
Do Boga Marii i Syna
Zniszczcie tego Skurwysyna
Mego wroga tego gada
Żeby stary mu zjechał sada
Żeby okradli mu Domek
Żeby zchaczyli mu acca
Żeby zroczyli mu EK
Żeby dostał SD'kiem w łeb
Żeby padł
Żeby FULL set z niego spadł
Żeby na rl dostał wjeb
I w ogóle by miał marnie
Żeby miał aids i raka po gwałcie Afrykańczyka
Oto modlitwa Tibijczyka

Tucz 24-12-2008 14:24

zalosne i smieszne zarazem ;s i tak tylko zapytam jeszcze.. jestes katolikiem i chodzisz do kosciola itp ?

Borin 24-12-2008 14:27

Nie chodzę do kościoła, nie świętuje tak jak wy bożego narodzenia. Nie jestem katolikiem, mam poglądy satanistyczne... Tekst napisałem bo mi sie nudziło.

Slomix 24-12-2008 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ludek'ziom (Post 2391695)
@Slomix

Chwalisz się na prawo i lewo tym sephim 160ek na non pvp i myslisz ze to osiągnięcie, skoncz z tymi swoimi wywodami na temat swojego pro pvp. Gardze takimi ludźmi jak ty bo uważasz się za mastera furory a tak naprawdę nic tu nie znaczysz. Elo

Kolego z moim pvp nie jest wcale zle to po 1, po 2 for fun napisalem sobie ze mam dobre pvp dopisalem haha czyli to mialo oznaczac kpine z tego, po 3 nie jeden zazdrosci mi farta do fragow, po 4 bylem 2 na servie na neranie kiedy Ty pewnie jeszcze szukales drogi z rooka na maina, bylbym 1 ale niestety przeszkodzil mi hack. Dla mnie to jest jakies osiagniecie, byles lepszy? teraz juz mnie ta gra nie jara. elo

Weezing 24-12-2008 15:09

elo elo idz sie utop

Tucz 24-12-2008 15:10

przynajmniej tyle Borin... choc i tak wyczuwam nutke ironi i sarkazmu w twojej wypowiedzi ;] btw wiara i kosciol to 2 rozne sprawy i nalezy je rozgraniczyc... ja wierze w Boga a do kosciola nie chodze i boli mnie jak ktos obraza moje uczucia religijne a ty je obraziles tym tekstem ;]

nie mniej jednak wesolych swiat wszystkim bez wyjatku ;]

btw Slomix skoncz okej ? ja wiem ty wiesz a na reszte to trzeba ze tak powiem reagowac jak an powietrze, niby jest ale go nie widac...

Jucha Furora 24-12-2008 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yafls (Post 2392058)
wez s*******aj, btw fajna fotka w avatarze.twoj podpis jest jednym z najbardziej debilnych, bijesz największe rekordy idiotyzmu próbując pokazać, ze duzo wiesz i Kurwa w tej pustej głowie myślisz ze jak napiszesz polskie znaki i informacje usłyszane w Karlin pod depo dodając swoje własne przemyślenia i opinie i kurwa wychodzi z tego jedno wielkie gowno.a i ostatnio nie wiesz komu lizac cm różne strony wygrywają

Tak fotka też mi się podoba jak i podpis pokazuje on zapatrzenie w ta cala jebana gre.
Nie pokazuję,że dużo wiem informacje są z tego forum a co do moich opini to do czego kur.wa forum jest?DO WYGŁASZANIA SWOICH OPINII
Co do lizania już pisalem.
koncze pisac w tym temacie bo jak widac probujesz do wszystkiego się doj.ebac.Elo

Btw jeżeli chcesz się dalej kłocic to nie róbmy tego,przynajmniej w świeta jezeli czyms Ciebie urazilem to sorry nie bede wiecej pisal.
Weslyc swiat.

Yakky 24-12-2008 15:27

Wesołych Świąt

Śniegu po nerki
Wesołej pasterki
Prezentów moc
Sexu co noc
Pysznego bigosu
Gwiazdki z kosmosu
I udanego wskoku
do 2009 roku!

Wszystkim wam
życzy
Yakky

Wesołych Świąt

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:50.