![]() |
|
Wesołych !
|
Ale jestem głodny ..... aaa no i Wesołych Świąt Wszystkim : "doską & wizjoną" "deth rołsom" "forum fajterom" i całej reszcie :P
|
Cytuj:
Ja również chciałbym życzyc wszystkim Wesolych Świąt, mam nadzieję, że wszyscy spędzacie je w miłej rodzinnej atmosferze, z dala od tibijskich problemów. Wpadłem tu tylko napisa krótki komentarzyk i wracam już do wigilijnego stołu ;) "Modlitwy" Borina nie skomentuję, bo wierzyc to chłopaczek ma prawo w co chce, ale najwidoczniej jeszcze nie dorósł do poszanowania czyjejś (a szczególnie większości) religii. Pozdrawiam serdecznie, Gniew~ |
Jak tam prezenty panowie ?..
Ja od rodziców jakaś kaska ;D, Czekoladki itp, Myszke, klawiature, od siostry jeszcze nie wiem, od 2 siostry i od szwagra czekoladki kase i od szwagra blanta z 1 gieta haahahhahaa olałem się jak po kryjomu mi przed rodzicami dawal xDD |
daj mi 1 czekoladke, zrobie se qesta na buty ogniowe
|
No siostra widzi jak na*****asz klawiatura w biurko jak padniesz to sie nad Toba zlitowala i Ci kupila nowa ;D
A co do szwagra - tez by mi sie taki przydal xD Edit: Khazul debilu przez twojego niedojebanego posta juz nie jestem taki fajny jak mialem byc. Zal kurwa zal -.- |
Idzie ktos na Pasterke ?;)
|
ktorys tam up
nie dla psa gniazdo wiec s*******ajz tego forum |
Cytuj:
@ktorys tam up chuj ci w dupe ;d |
Panowie bez nerwów chociaż w święta ;)
|
Ale ja sie tutaj nie denerwuje drogi kolego. Jołen nie ma rodziny i kolacje wigilijna pozostanie mu chyba opierdolic na blacie u Froda w Thais :( Pewnie dlatego jest taki nerwowy...
|
jebac was wszystkich
lech zdechl kolejorz |
Wesołych Świąt i szczęśliwego nowego roku :) Wszystkim bez wyjątku :)
|
Sporego levela,
Miłego huncenia, Prezentów kupe, Pk na dupie, Loota trzy tony, Wszystkie addony, W chatach choinek, I z Tibi nowinek Tego wszystkiego, Raczej nic innego .... ....Życzy Tymek MERRY CHRISTAMAS AND A HAPPY NEW YEAR GUYS xD |
Lord'Paulistinha 400 loled :p:p
|
Cytuj:
Nie zazdrosze, poprostu wolał bym żeby jakiś Polak wybocił 400 jako pierwszy. @xentexis Text z Frodem w thais roxuje ;( 8o :D @ kto pytał o prezenty Siostra w UK i jeszcze koperta nie doszła ;( Ale licze między 30 - 50 funtów jak ją znam. Starsi sypneli groszem i dostalem maszynki do golenia (6 dziletek <lol>) i gume do włosów :D |
Cytuj:
|
Digeff
Dec 24 2008, 22:08:04 CET Killed at Level 166 by Ai Shinayo and by Helethus Nawet w Wigilje :p |
|
Wy chcecie zaszpanować ,że macie "Bogate" rodziny , które jeszcze zamiast pomagać wam z nałogiem jakim jest komputer (nie mówię ,że mnie to nie dotyczy) to dają wam klawiaturę pod choinkę albo blanty ? Patologia i tyle o/ ..no ale kim Ja jestem żeby osądzać ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:18. |
|