![]() |
|
a o mnie zapomnieli i wszystkim włożyli prezenty pod choinkę a ja .... mi z szafy wyciągnęli :/
|
podobno zwidek dostal od swietego mikolaja kaganiec
tak slyszalem od ziomkow z carlin :| |
a ja kurwa 1 święta jako dorosły i chuja dostałem elo \,,,/
sam sobie musiałem kupić jego podpis /\ i pogrywam xd |
Czy mi sie tylko wydaje czy vision&dusk boja sie wybiec na opena O.o?
|
Ja myslalem ze dostane ps3 a tu sie skonczylo na kasie :) Ale zawsze dobre i pare groszy
|
no jak andi nie ma full skladu i geda i klosa to nie wychodzi :D
|
UU nie ma paru osób to już ch_j, nie idą:baby:
|
W wigilie open ?.. najs. A pisaliście że joen ma opie*****c kolacje u w thais podziwiam xD
|
Kolacja skończona to wigilia też xddddd
|
ej plotka lazi ze budyn rozpoczal dzis wielkie czystki w chelmie
pierwszy byl sir wir ?; |
Wyspani wszyscy?
Czy Digeff nie ma podobnego komenta na hotkeyu co Pasterz? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Śnieg!!! 8o
Jołen a jak tam u ciebie? Na frostach tez pada?xD |
Cytuj:
W kazdym poscie piszesz cos na youena, co staje sie juz nudne... |
Cytuj:
AAHAHAHAAH Owned:D:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
A na serio... ...to nie zauważyłem ale mam dobry nastrój :D |
Cytuj:
Nie wiem czy zauważyłeś ale Ekipa Misia to nie Vision :P Jest kilku ludzi którch nie lubię zarówno w Vision, Dussk, Inshon, Death Rose blablallaa Jołena w sumie lubię ale pożartować chyba sobie troszkę można? Mag Olimp szmata, Drahas (jak on się kurwa nazywał tutaj?) szmata, Sowx, Apff szmata, Saptus (jak wyżej ^^), Doom Harvester, Gremar, Ratillt... i jest pewnie jeszcze kilku za którymi nie przepadam ;P Normalnie doszedł by do nich Gohan ale po rozpoczęciu roku akademickiego okazał się moim najlepszym ziomkiem z grupy (wtedy jeszcze nie wiedziałem że to Tibijczyk ;p). No różnie to bywa. Jest dużo frajerów nadużywających swojej władzy i tego nie lubię. Dlatego na*******ajcie sie ile wejdzie :evul: Niech te lvle zdobyte przez ciezka prace... blackd proxy Wam troszke spadna ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:21. |
|