![]() |
|
Warto dodać, że Koguty>WHU>Leyton Orient>****si>arsenal jeśli chodzi o Londyn : D
@Down Tak, tylko Eduardo coś kostka boli :/ |
A w domu wszyscy zdrowi?
|
3 miejsce Arsenal
kthxbye @Edit: Ej, kurna, co jest z tymi postami? Albo mi net źle działał, albo forum złapało jakiegoś laga, ten post powinien być wyżej, a ten wyżej pod postem Calena |
9:1 czyli 9-1=8.
Od statu Tottenhamu, czyli 8 odejmiemy stat Arsenalu czyli 4. Szybka kalkulacja poprzez kalkulator z pakietu Windowsa i wychodzi nam 4! Z tego jednoznacznie wynika, że Tottehnam jest o cztery bramki lepszy od Arsenalu!!! A więc Arsenal nie ma szans już na nic w tym sezonie. Szczególnie, że zgodnie ze statystykami, rewanż na WHL skończy się wynikiem 4:0 w plecy dla Kanonierów. I takie są fakty! kthxbye!!!11 |
A w Polsce pejsy wygrywają w derbach Krakowa ;<
WISŁA&LECHIA! |
Milan wygrywa 4:3 z Cagliari i notuje 9 mecz z rzędu bez porażki. Nie jest źle.
|
Cytuj:
|
Jesteście zabawni z tymi waszymi ">". Zabawnie żałośni.
Cytuj:
|
Cytuj:
Owen > Berbatov @Yoh Forum zlagowało, sam się nie mogłem połapać ; d |
A! Zapomniałbym. Bramka Fletchera > AnonimowyPowrot.
|
Tottenham>Wigan
Arsenal>Wigan Chelsea<Wigan paradoks statystyki. dla pewności otwórzcie tabele. |
Dobra. Z tego co napisał Maggic też wynika, że Chelsea jest ewidentnie słabsza od Tottenhamu. Tak samo jak w przypadku Arsenalu, nie ma sensu wróżyć dobrej przyszłości w tym sezonie. Kurcze przykro.
Tylko Menczester Junadjet ma zwycięstwo zapewnione w tym roku. Potęga faktów. A tak na serio, to przydałoby się trzymać kciuki za Arsenal w niedziele. Gdyby nie jebneli gafy tak jak w meczu z Sunderlandem (co było do przewidzenia, że coś spierdolą, bo za dobrze im szło) i wygrali z Czelzi to układ w tabeli byłby bardzo ciekawy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Jesteśmy już najlepsi na świecie? |
Cytuj:
|
@WSZYSCY!
Manchester wygra wszystko, łącznie z Emirates Cup i nagrodą Fair Play, a Arsenal poleci z ligi! @POLSCY_KIBICE Wą ;[[[ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bez pozdrowień. Tak btw skoro na policjantów mówisz psy to im też tak powiesz w twarz? jot pe stoprocent? Hahahahaha. W środe kolejne Derby w Polsce, oby zakończone pomyślnie. Swoją drogą to ciekawie ostatnio, były derby Wawki, Krakowa, teraz trójmiasta a niedługo GD. @down Nie chce już tego ciągnąć bo ty wiesz wszystko pewnie lepiej, ale powiem tylko tyle: przedstawiciele cracovii pokazali swoje oblicze podczas sprawy z Łódzkim Klubem Sportowym. Ty dalej nazywaj sobie mnie nethoolsem, nie wiedząc jak człowiek reaguje, gdy jest zdenerwowany, trudno... haha @down Nie rozmawiamy o wpływie cracovii na spadek ŁKSU, ale wypominasz mi piekna historie cracovii. Chyba sobie przeczysz? |
Cytuj:
Cytuj:
Nie, nie powiedziałbym policjantowi, że jest psem, nie czuję takiej potrzeby i co to ma do rzeczy w ogóle? Najwyraźniej nie zrozumiałeś prostego skrótu myślowego i nie dostrzegłeś analogii między nazywaniem Cracovii żydami i Wisły psami. To mój ostatni post skierowany do ciebie. Lecz dalej kompleksy poprzez napinkę w internecie. edit Cytuj:
@down W każdym temacie, który cię nie obchodzi się tym chwalisz? edit Cytuj:
edit Cytuj:
|
who cares?:|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:37. |
|