![]() |
|
20:25 Caorty [73]: to ci kuwa wyrobie reputacje ne forum
No... to chyba mam tu przesrane już... AHAHAHAHAHAHAHAHAHHA |
Ej Xef juz ciem nie lupiem bo fbiles karjotjemu nja beka :<<<
JOKe ;p |
No i cos ode mnie :D zwiedzajac Yalahar :P
http://img376.imageshack.us/img376/9153/tb0012nh1.jpg Hehe jeszcze sobie ubilem Hellspawna z Jordzem i Cróópem i Infernalista z Vulkaninem ;DDD ogolnie nowe potworki lajtowe :] UP jak najbardziej na tak B) Pozdro B)B)B) |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
kurwa twoja mać |
Cytuj:
|
nie zdziwie sie jak z tego "Infernalista" bedzie wypadac Ferumbras Hat, ta gra spada na psy...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
W końcu jakieś mniej monotonne miejsca... 1,5h zwiedzania z Phampem;d http://img235.imageshack.us/img235/5...zphampenv8.png Jutro porobię jakieś misje, bo dzisiaj już miałem dość... 2h explorer society robiłem, żeby się tam dostać xd |
Caorty thief xDD
o**bał mnie kiedys na 200k...nie tylko mnie ale ze 5 masek
|
Cytuj:
|
xev ta czaszka w bp locie z czego leci i czy to jest tylko dekoracja ?
|
Musisz Nam psuc temat? Mowisz o innych graczach ze napinacze internetowi sa a narazie sam sie taka postawa wykazujesz :)
|
Cytuj:
|
Lusi@
Nie karm trolla :D Topic@ A coraz blizej święta :D |
@Lorgin
widze, że lubisz być prowokatorem kłótni... Tylko problem jest taki, że nikomu nie imponujesz ;( @Vari racja ;] |
dokładnie jak napisał Vari, Lorgin zaczyna pierdolić i zaczyna się i teraz nie wie jak wybrnąć, jak być fajnym ekstra i w ogóle i jedzie mi że nie mam znajomych..
mam 553 znajomych na naszej klasie, pewnie zaraz po tym też mi pojedziesz że tam nie mam znajomych najlepiej gdybyś zrobił na mnie Diss, co Ty na to? a co do twojego podpisu powinno być tak: "Cała Pacera już wie że Lorgin Alojzowi ssie.... " błąd masz, no weź popraw... no weź ! |
@ lusi a w tym 100 z rl a 400 z tibi nie?
@ maxio ja nie prowokuje.. ja mu sie k*R*a na resp nie wjebalem .. ; P jak by mnial respect to by niczego nie bylo :) @VAri o co chodzi z tymi browarami ?:P |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:29. |
|