![]() |
Cytuj:
|
Nie. Otwartego świata, PKowania...
...Mountów, ras... ...Klimatu... |
o_O Wardi nie mogę uwierzyć :P
|
kolejny nawrócony.
|
|
Cytuj:
Dlatego masz tyle,a le i tak za talenty odjeli Ci pkt, za epicki dodali. |
Stęskniłem się już za WoW'em : < zapłaci mi ktoś abonament? W zamian oferuję gorące podziękowania xD.
|
PvE gear score: 213.90 http://be.imba.hu/
|
Ej ludzie chodzcie się może wszyscy spikniemy na 1 servie?I bedzie team do gry i nikt się nie znudzi :]
|
Fajnie by bylo np jeszcze gildie zrobic (ForTib Gays) xD na jednym serverze, ale komu bedzie sie chcialo maarnowac swoje postacie i grac od poczatku? :/ Troszke lipa, bo mi sie niechce od poczatku lvlowac rogala i lootać blue itemki :/ Ale pomysl ciekawy :p
Pzodro Gruue |
Dobrze ze masz tylko blue, ja jestem full epic za wyjatkiem wanda. FUll epic pve i full epic pvp:D
|
Cytuj:
@Topic co do tematu to dla mnie WoW jest przereklamowany.. może i jest dobrą grą ale nie zgodzę się że najlepszą.. |
powiedz to tym 20 milionom ludzi ktozy w to grają xD
|
W żadną obecnie istniejącą grę MMORPG nie gra 20 milionów ludzi. WoW całkiem niedawno (bodajże w styczniu) przekroczył barierę 10 milionów użytkowników (chodź to i tak wielki sukces B))
|
Kołbaś policzył zapewne jeszcze tych, którzy graja na privach, ( pewnie polowa tutejszych forumowiczow:D). Może dopiero przekroczyli 10 mln, ALE TO JESZCZE NIE KONIEC
FOR THE ALLIANCE!!!!!!!!!!! |
Założę się, że w przeciągu kilku lat liczba ta może wzrośnie może nawet dwukrotnie, zwłaszcza po wyjściu WoTLK.
A GW przekroczyło chyba 5 mln, to i tak mało. WoW ma 10 mln aktywnych kont(czyli takich, którzy regularnie płacą abonament), a GW 5 mln kupionych pudełek - nie mają jak sprawdzić, czy nadal grają, czy nie. edited by ash : tyle, ze wiekszosc graczy gw ma full zestaw (czyli po podstawka + 3 dodatki = 4 mln pudel + 1 mln dla reszty ;)), z ktorych wiekszosc jest aktywna. Roznica GW od WoW polega na tym, ze Anet potrzebuje tylko pudelek, a Blizz pudelek + aktywnych kont (co dla mnie jest smieszne, bo na przykladzie kilku MMO latwo mozna pokazac, ze nie jest potrzebny abonament, nawet dla otwartego swiata - co ma pokazac GW2). Trzeba przyznac, ze WoW jest troche latwiej dostepny dla masowego odbiorcy, bo ma grind i dosc latwo wybic sie ponad przecietnosc, chociazby itemkami. Natomiast w GW po przejsciu fabuly robi sie nudno, bo zeby sie wybic ponad poziom szaraka, trzeba trafic do dobrej gildii i/lub pokazac naprawde dobry skill, ktory zalezy nie tylko od liczby przegranych godzin. Tyle ode mnie w tym temacie, mam nadzieje, ze nie macie mi tego za zle. Czasami go przegladam, bo ciekawie wygladaja te wasze screeny full postaci dla n00ba, ktory w WoWa gral kilka godzin ;) ^ ... |
Cytuj:
|
znajac microsofta to bedzie kosztowala 400$ a abonamet bedziemy placili co 10 dni za okolo 20$(i to w cenie promocyjnej).
|
Jakby im kasy brakowało.. :P
Btw. ciekawe jaką GW2 będzie miało grafikę... Myślę, że taką, jaką ma teraz GW(czyli nudną, niezbyt oryginalną), jednak cieszyłbym się na widok takiej WoWowskiej :) |
no wlasnie sie rozpasli na tym ze te swje windowsy sprzedaja po 400$+ i ida jak swieze buleczki to oni za ciosem i robia gre ktora tez beda po tyle sprzedawac. Tyle ze bedzie beznadziejna =P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:56. |