![]() |
Cytuj:
:( :( :( :( |
; )))
Uu..... Eldero mnie straszy że już wojne "wygrali" ;/] |
Naszego Eloma poniosly emocje, sorry ze sie tak podniecam ale to wydarzenie na skale swiatowa xD :
20:46 Yomyn Alcor [44]: :) Dziekujemy za prezent xD 20:46 Elom Tika [94]: ja tez dizekuje ; ) 20:47 Elom Tika [94]: VSZA !! U ARE MASTER !! 20:47 Vesz [160]: ty przydupasie jeszcze nie rozumiesz ze nie grasz tu? 20:47 Elom Tika [94]: A co ; ] Myslisz ze wygraliscie ? :] 20:48 Elom Tika [94]: Oj Vsza , Vsza ; ] 20:48 Vesz [160]: back to per ignore 20:48 Elom Tika [94]: PRZYDUPAS CIE ZROBIL 20:49 Elom Tika [94]: Vsze 20:49 Elom Tika [94]: xd |
Cytuj:
|
Ale wy sie podniecacie ze Elom padl ..... Padl i tyle, koniec tematu
Zapewne bedziecie to przezywali do nastepnego 1 czerwca ;(;(;( Chyba ze vesz zrobi wam next prezent i zabije was nupki. Wtedy bedziecie plakac "za co mnie zabil ?!" |
JU MAJ MASTA PVP ELOMUŚ TIKA :*
Byłeś koziro jesteś wiraszka ... |
Cytuj:
|
Oj Elom Elom Nubem byles, na bocie expiles, kozakowales az sie wyjebales :p Thx Veszu :D
|
A filmik jakis nakreciles?
|
Cytuj:
Na Bocie to CIę stara robiła. Nigdy nie grałem na bocie Co do kurwa &Spooko Knighta NO, a co ? Co kurwa miałem zrobić Byłem na hydrach miałem yellow hp ue , sd , sd i po mnie.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Po 2gie nie wie co to hotkeye Po 3cie i tak by mu to nic nie dalo xD |
Cytuj:
Po 2gie skad wiesz, że nie wie co to hotkey ? Po 3cie i tak nie mial szans :D:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Po 2gie skonczmy juz o nim pisac |
Cytuj:
ZASTOSUJ UHY KURWA |
Przez tyydzien chyba z 5 postow napisane
a tu jeden elom i od razu wszyscy szaleja. ELOM jestes bogiem ;) Ale i tak cie nie lubie :p |
Cytuj:
Powiedz mi kurwa , jak to miałem zrobić.. To się kurwa działo tak szybko że chuj a po 2. Ue -vesza = 800~+ , Sd Mipsa 300+ Sd , Iros Jaba 300+.. |
Elom bedzie git, koko dzambo i do przodu!
|
Nowy owner Slida?:>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:25. |