![]() |
Cytuj:
|
Dream Street 1 Venore for sale !
zainteresowani na priva ,cze |
Mhm koniec z nami, bay bay maszkaro ;*
Cytuj:
|
"lubisz ostre przyprawy mutanckie scierwo??" :D
|
Cytuj:
Nawet jak padnie, ma beke :) on wiecznie ma z czegos BEKE ... ehusheushes PzDr...Dla Ciebie xD |
Jeden lvl odrobiony :S
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak u Ymy'ego... <ironia><ironia><ironia><ironia><ironia><ironia><i ronia><ironia> !!!!!!!!!!!!!! CHAJL WIZJA I DUSKINESS !!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! VIRZYN SAKENBICZ !!!!!!!!!!!!!!!!!! <ironia><ironia><ironia><ironia><ironia><ironia><i ronia><ironia> Chyba wróce na Furore... Stresuje sie, pier...ide pograc w CS :) |
Cytuj:
I ktoś tam @up Odpier..l sie od jego starszego, jak Ciebie nie stać, to nie najeżdżaj na innych kretynie ; d |
Jedziesz Laen z lvlem, czas PONczka dogonić =D
Pozdro, GL |
Cytuj:
|
<<Ironia>><<Ironia>><<Ironia>><<Ironia>><<Ironia >>
hyba se kupje protecztor u Wirzyn, bo nie hce rzeby mnie Duskines doszłło bo bende musiau oddac eku i bendzie mi pszykro rze nie mam eku, i znuf czeba bendzie zbjerac pieniondze na nowe eku...Plose szpszedata mi pro za 10ka ? pliz bo nie mam piniendzuf :( <<Ironia>><<Ironia>><<Ironia>><<Ironia>><<Ironia >> *L(e)an, L(a)en - nie pamietam jaka kolejnosc liter xD Dobij 300 xD EHUSHEUS jok3... nowe OB jakies ? HaiL DuskineSS & Wizja :):) btw...Skad nazwa Wizja...Z całego SERCA im zycze wygrania wojny z tamtymi Tinky Winky, aczkolwiek ta nazwa brzmi jakoś "SMIESZNIE" xD pzdr... |
Hyh myślę że miało to brzmieć śmiesznie ;) i być czymś w rodzaju sarkazmu gildi Vision :D
|
vision znaczy po polsku m.in. "wizja" wiec to po prostu przedrzeźnianie :)
|
@Lubie~
zajarales sie? swoja ironia? ; << @Master~ smiejesz sie ze zwidka ^^ ;>> pewnie jestes otylal swinia albo lysym dresem ktory oglada zig zap po 20 "shau na amande" =]] daj swoja fotke to sie posmiejemy razem ;** btw ktos kiedys sie smial z imy ze zapierdziela nawet w ładna pogode ; >> a co teraz laen robi ; >> @down "wyjeles mi to z klawiatury" |
Cytuj:
I nie traktuj tego posta jako agresję w kierunku Twojej osoby lecz jako niewielką prośbę i drobne napomnienie. Tyle :F |
@Cyri cos tam
Czy ja sie gdzies smiałem? Napisalem jak napisalem, moja sprawa, wazne ze ludzie wiedza o co chodzi. A jak chcesz zobaczyc otyla swinie+lysego dresa kup lustro. Pozdro, nie wdaje sie wiecej w klotnie |
jak mi żal ludzi piszących posty " o tak lean jedziesz z lvl dawaj dawaj.." "nie przejmuj się strata lvl.. odrobisz, kochamy Cię.." ja pierdole jak mi was szkoda :/
|
O tak Laen jedziesz z lvlem.. kochamy Cie!1!!! xxdXDXDXd Ahah Najsik masslog dzisiaj ;D powiem tak... kisiel mi uratowal dupsko.. jadlem akurat i pz zgubilem, potem dalem loga na sec zeby wyniesc talerzzzz ii co ? i masslog akurat HAHAHA xDXd
KanikulYYY HAU DU JU DU JU DU? :D XD |
Mnie też to wkur*ia, cały czas lecą teksty : Hail Duszki&Wizja itd. albo np. "Ymy nawet po dedzie ma chumor" zachowajcie dla siebie jakies super elo teksty bo az zal to czytać...
@Drizer nie Lubisz ostre przyprawy tylko : " Lubicie ostre przyprawy mutanckie ścierwa ?? Baj baj maszkaro! " |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:50. |