![]() |
ooo Azared juz nie jest najlepszym knightem na Obsidii
|
Cytuj:
|
Ja uwazam ze Axio to jeden z teletubisiow. Stawiam na Lale albo Po. Jeszcze nie jestem pewnien. Musze zobaczyc kiedy sie logowal
|
Cytuj:
:x // btw cze all. |
teletubis pedal... teletubis pedal...
axio to by sie nadawal na jedne wakacje z giertychem. ;D kurde a tak btw. ludzie nie pijcie alko... to zaaaaabija <lol2> |
Cytuj:
|
Na coś trzeba umrzeć ;p
|
Chyba sie karmi napije.....
|
Oj od dluzszego czasu zamiast gadac i problemach obsidii poruszany jest temat teletubisi, alkoholu i innych bezsensowych spraw, gz dla pyro ze pisze sensowne rzeczy ; d
|
byla wojna - nie bylo pa (mowie tu o ludziach pokroju ripplaha itp)
nie ma wojny - jest pa i widac czego obsidii potrzeba :d |
You really wanna put your feet on my rug. Don't ya?
|
Cytuj:
Podobno ng nie chce wojny i zabilo rota za pa a o ripplahu co robi najwieksze pa zapomnieli, cos tu smierdzi ; d |
Cytuj:
No i po prostu po zabiciu kogoś losuje taki kartonik:). To mu ułatwia prace przy wymyślaniu reasonu, dlaczego zabili tego a nie tamtego :). Ot co... u Rota~ wylosowano kartonik PA :P |
Cytuj:
|
jest kilka reasonow i pa jest jednym z nich ale to byl najmniejszy problem :P
jego kasa , i takie tam jego nick tez zreszta przeczytajcie go od tylu zrozumiecie :P i z tego co wiem nie mannow decydowal o zajebaniu tylko sie przylaczyl |
reason byl taki ze sie robil zbyt mocny dla ng ;)
|
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing
Sorry van ;( |
Senah ...
btw...
Co slychac u random Senaha?? :D Peknol kogos...:D spoko typ z niego..;p pewnie kazdy sie ze mna zgodzi :D B) |
ripplah to meraz wiec jak go ng ma ruszyc :P to raz :P druga sprawa nie ma wojny na kogo robic bo eth aka trevlig myslal ze ma kumpliw ng :P wiec lipa
pozdro wuja kiroy |
czy bedzie war ? hahaha 8o8o:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:33. |