![]() |
Cytuj:
|
[CHAR]Xoo Stanex[/CHAR] ŚPI!
|
Ale CF ma zapał do wojen przyczaic sie na biednego Nugiva o 7 rano.:D No ale coż sie okaże jak potoczy sie ta wojna myślę ze będzie coraz wiecej akcji:P Ja teraz mam kurwa Technike Biurową i postanowiłem zajrzec. :O
@Vilum Według mnie jestes totalna CIOTA nigdy Cie nie lubiałem i nie będe lubial. Mozesz mnie pocałowac w dupe chodz przec CIebie jestem hunted.B) |
Up.
Gdybys wiedzial jak oni sie ciesza z tej wojny :P |
Uo.
widze że mimo lizania dupy CF coś nie chce twojego drugiego chara do siebie? |
Cytuj:
|
Boże 36 Ek...
Kto ma ładnie narąbane to ma... Sam mi na Tibi pisałeś że twój char zostanie niedługo Invniety do Cfu.... a Teraz k*urwa mówisz po co im 36ek. to skoro mówiłeś ze twój drugi char będzie miał inva , to Widac jaki osrany byles rozmawiajac ze mna o swojego chara .... skoro aż sobie wymyśliłeś że masz jakiegoś chara zajebistego , którego wezmą do Cfu , i nie tym charze tak naprawde Ci nie zależy ^^ ;D wiem że mam najebane . Ale mam na to wyjebane ;) |
Nigdy nie napisalem "mam drugiego zajebistego chara" ewentualnie moglem napisac "mam drugiego chara" (baa mam nawet trzeciego xD) a o inva sie nie martw, to tylko moja sprawa kiedy bede mial/czy bede chcial etc. ;)
|
Skoro teraz mówisz że to 36 Ek wieć po Co ma byc w Cf-ie ...
to 3-Ci pewnie ma z 20 ... To tym bardziej , to myślisz że znając paru polaczków z Cf-u jebniesz tego chara do gildi? xD |
Jobizofa znam 4 lata, przyjezdza do Polski do mnie.
Boa znam prawie 3 lata ;) Boltera, Widakeya znam tylko pol roku wiec..? |
a Ten Garimo z Latuzem czasem do Ciebie nie wpadają?
|
sahuashs u mnie ostatnio Amenum był ;o
|
Aha , u mnie wogóle Seromontis , Czasami MDW wpadnie , Tripida też spoko ... ale Najlepsze Biby są z Taifunem xD
|
Cytuj:
|
Garimo by do Polski kołduna nie dotoczył. Bo niby chory jest czy tam czasu nie ma z tego co mi tam kiedys Johny mówił. A jak byłem w CF jeszcze kiedys:D To gadałem tylko z Jobizofem i Gladithem oni byli spoko. Wiec pozdrówcie Jobizofa odemnie jak cos.
@jez17 No jeszcze z nim faje paliliśmy z Amenumem a do Strojala przyjezdza AMEMUM! < HAUSHAUAA> No to huj. PS. Vilum to dziwka:D |
@Ancien SOrcerer
Jesteś gejem ? ^^ :) |
@Oktawian
Nie chce być nie miły ale z tym angielskim co ty masz to nawet ciężko sie dogadać pisząc... więc wnioskuje że wasze "rozmowy" polegały na domysłach obu stron. @Blać czy jaka mu tam ksywa Lubie skrapiego w pupke tylko ale gejem nie jestem :) |
Cytuj:
Ide z Jezym na dwór. Lukne co piszecie potem.:D |
Biazio czy chuj wie jak się wabisz, sorki ale kim Ty kurwa jesteś? ;)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:07. |