![]() |
malpa ma wienkszy musk? ;))a tak to raczej brak roznic ;]
|
CZTERY różnice! Dla ułatwienia......., a zresztą wpadniecie na to sami.
Do wygrania duuuuuuuzo dobrych itemkow. RÓŻNIC JEsT 4. PODAJ CZTERY z nich i wygraj SOV na nebuli. ZA TRZY ---BOH ZA DWIE ---K SET ZA JEDNĄ --DOBRE SŁOWO Koniec konkursu jutro o godzinie 16.00. @DOWN Prawidłowe odpowiedzi i zwyciezcy zostaną podani po zakończeniu konkursu. PROSZĘ O CIERPLIWOŚĆ @ALL Jeśli się boicie, głosujcie z noobcharów. Nagrody mogą zostać wysłane na noobchara. NIE SUGERUJCIE SIE NAPISEM NA MAŁPIE Z PRAWEJ. GOOOOOD LUCK~! |
na tym obrazku po prawej maupa nie ma przepaski biodrowej, nie cieszy sie tak jak tak maupa z lewej, i nie towarzyszą jej członkowie jej stada i czwarta różnica ta małpa z lewej to Female :(
CO wygrałem? |
Malpa 1 wyraza swoja radosc krzywiac ryj, za to dla drugiej wychodzi nawet usmiech.Malpa 1 lubi obnazac sie przed ludzmi, za to druga posiada wdzieczne futro okrywajac sie nim. Malpa 1 ma bose stopy, a 2 ma pokryte futrem.Malpa 1 jest wspaniale (?) zbudowana i obdarzona przez nature za to 2 odwrotnie. A no i jak zauwazyl chrupek 2 malpa ma wiekszego siurka :)
|
1. Pierwsza malpa jest bardziej owlosiona
2. Druga małpa jest przywódcą stada 3. Druga malpa w tej pozycji siedzacej odpoczywa, a Pierwsza prowadzi wszystkie czynnosci zyciowe? 4. Pierwsza malpa tym usmiechem wyraza zainteresowanie plcia meska |
Pierwsza róznica: Pierwsza małpa ma dokładnie wylizany odbyt
Druga różnica: Kolor Futra Trzecia Różnica: Pierwsza malpa expuje na banucie a druga nie ruszyla by swoich ludzi Czwarta Różnica: Ta druga małpa nie przeżyła wypadku w dzieciństwie |
Druga małpa kiedys porucha :D
Druga małpa wykazuje sie inteligencja. Pierwsza naciskała jedynie klawisze od F1 do F12 Druga małpa jak sie cieszy to sie nie ślini A czwartego powodu nie będzie bo wydaje mi sie ze Pierwsza małpa to syn Drugiej małpy ;o |
Cytuj:
|
WYNIKI:
1 rożnica: Fryzura! Osobnik po lewej ma łeb ostrzyżony na tzw garnek. Ten garnek który położony na łbie dobrze trzymał się na uszach i wokół niego pani która napewno nie była fryzjerem, strzygła go. Natomiast małpka po prawej ma widoczny przedziałek. 2 różnica: Stado! Osobnik numer jeden jest w stadzie, natomiast nasz pawian po prawej jest solo. 3 różnica: Płeć! Pawian z prawej to z całą pewnościa małpka rodzaju męskiego, natomiast osobnik z lewej patrząc na zawartość jego spodenek nie widać nic, zero wypukleń co skłania nas do tezy, że to jednak samica. 4 różnica: To po lewej to wbrew Waszym przypuszczeniom jednak człowiek. Wiem, że nie podobny i ciężko w to uwierzyć, ale jednak tak jest. Laureaci: LYNX dwie odpowiedzi poprawne K SET Pozdrawiam, |
Moje Gratulacje Lynxie :))
|
Lynx wygrał :-0! Naprawdę gratuluję!
|
Ja mowilem o zawartosci spodenek :< dostane bp sd? :/
|
Krol TSowego IDola :D
Czesc I http://www.wrzuta.pl/audio/8tHqyHc5di/mietekidol Czesc II http://www.wrzuta.pl/audio/xUES2zUGU1/mietek2idol |
nie wiem czy było ale zajebiste:
http://pl.youtube.com/watch?v=4cz6G5uOi6Q :D zobacz jaki dziś zajebisty outfit masz, i że pasy full druida zasłaniają ci twarz ;ddd |
Cytuj:
|
Nowe fragi na nebuli :))
Mengirt Mar 13 2008, 22:08:40 CET Killed at Level 163 by Morrderca Stonecutter Knight Mar 13 2008, 22:13:54 CET Killed at Level 164 by Morrderca and by Sir'Bandar Boytano Mar 13 2008, 22:08:58 CET Killed at Level 110 by Castor Greey and by Lord Arcticus Ritter des Tempels Mar 13 2008, 21:49:09 CET Killed at Level 117 by Sir'Bandar and by Archer of Fear Noonen Mar 13 2008, 22:03:51 CET Killed at Level 67 by Mebistofeles Nowy war?xD |
Cytuj:
|
a kysz wiribósy mi z nebuli, ludzie się rzucili się przeciwko nim jak na mięso, tylko żeby nie skończyło się tak jak ostatnio że więcej szpiegów niż ludzi którzy walczyli, anyway GL wiadomo komu :d
/ancient~ @edit stan wojenny!!111 Cytuj:
|
Trochę trudne, rano spróbuje się z tym zmierzyć:)
Pozdrawiam Efax |
Jest war czy nie ma wara? Może ktoś opisać początki i powody wojny?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:03. |