![]() |
A oto inni:
-Kartofel Podpulka -Marian miales zadzwonic -Placek jagodowy |
Ja Tu Tylko sprzątam(Titania) :D
|
Debil ******* (nova)
|
smieszmy nick
Chciałbym napisać nick takiego goscia: a mianowicie.....
Rolnik Max;) |
nick
spotkalem kolesi o nicku:"nielubie kapusty","Wojtek of Pogrompa","Lady Tik-Tak" To chłopak "Lady Mentos" to juz baba "Mezo Wampir".
|
a ja spotkalem takie oto nicki :)
- Wycieraczka Samochodowa (Askara) - Leon Cukrowa Tarcza (Thoria) - Ej Cze (chyba juz nie ma) (Aurea) |
Ja ostatnio widzialem na xerenie na rooku nick "Kocham wino of Xerena" :P ale dostal bana i chyba zmienil nie wime na jaki :)
|
You see Obszczana Renata (Level 8). She has no vocation.
n/c ^^ |
łan more:
ufajdana WC kaczka |
Goscinne krocze ((hiberna rox!! ;p ))
Lodzia Tramwajarka ((my dear hiberna)) |
:d
PawieOczko - to brzmi glupio...
|
A ja znam taki kozacki nick na Infernie chyba, - Gotuje Kisiel
|
Daje dupy za talez zupy (rubera) - ta postac juz nie istnieje
Kananapeczka za zupeczaka (rubera) Zupeczka za kanapczka (rubera) Zgrasowany maly (celesta) |
Lodziara (Elysia)
Bzykanko (Aldora) Deleted =] Daje dupy za Talez Zupy (guardia) |
oto nicki z furory (chyba):
- dupka do wylizania - zepsol mi sie telewizor - mam dzis ladne kalesony - kupa janusza :D |
ja widzialem na jamerze :
-je. czajnikowy kuta. garbaty :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
UltimateHealingRune i chodzil na niebiesko ale to bylo dawo, mial delete (kolega)
tatomniebije - rookslayer Tato Tylko Nie Pogrzebaczem Moria Goblin (moze niesmieszny ale mi sie podoba ;p zawsze chodzil na zielono i czesto siedzial na goblinach drac sie 'help goblinkiller! itd (;) tez kolega jasiu Kartofel golibroda i jeszcze...; p |
Nieuhwytny Cel co prawda na mainie ale osobiście go uchwyciłem jak mial 19 lev xD
|
Ja Widzialem nie dawno:
Murowany Beton Rc Ciocia Klocia padniesz odemnie Rc CZysiu Pan roz**bnik Kutas z lodu :D LoLz8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
wiec tak:
wiec takie nick'i widzialem ja
"Hujowy druid" i jeszcze jeden "Glupi mam nick ale i tak cie zabije" i kolejny bye terz taki niewiem jak teraz "Mis bez oka" widzialem rownierz taki "Palka Michalka" podejzewam ze takich postaci juz niema ale byly ...8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:41. |