![]() |
omandren caly czas czekam na twojego pierwszego fraga >: ]]]]]]
|
narazie mam bana to nie zobaczysz:) moze kiedys :) ogolnie to sram jzu na saphire no ale zobaczymy co z tego bedzie:)
a tak w ogole to : May 07 2008, 19:44:13 CEST Killed at Level 118 by Grizmo and by Heztrakt noo nareszcie ta szma'ta padla:) |
Panowie , dajcie nam kilka miechow a zobaczycie inna saphire :p
|
@up
Szczerze..? Watpie:p no ale powodzenia:) |
Cytuj:
|
seriegy ale czemu odrazu tak nieladnei do kolegow mowisz? :) dodajcie im chociaz troche otuchy a nie :) xDD szczerze to ja tez watpie zeby kto kolwiek zmienil saphire na lepsza! ale niech chlopaki proboja :)
|
siemka
Widze ze nie mozecie sobie dac rady na tym serwie zrobcie sobie taki team ja na IRDII Bongo team albo GTW chlopaki przegrali all war to porobili sobie 45-80lvl i robili mas log nie bylo dnia zeby nie ubili paru ludzi logowali sie po 20-30 i ubijali nawed 170lvl ich blad byl taki ze bili ALL i teraz wszyscy ich bija i jest po nich ale naprawde niezle namieszli na tym serwie
|
pewnie, ze daliby rady, jesli dzialaliby tak, jak przechwala sie 'zbychu'
|
Skoro tyle chetnych na tą saphirke to może
WorldTrade ;) Mam na Saphirze coś około 100k (w itemkach + 100 Iron Ores) Interesuje mnie Nebula. Ktoś chętny priv. |
plotki glosza ze juz kilku ludzi z furory ma 100 lvl i sa na dobrej drodze do podbicia tego swiata
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ratuj
kto hce ratować:axeman: saphire nieh kliknie na ten linkhttp://s3.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=124121
[CHAR][/CHAR] |
Ojj ja chcialem pomagac ludziom z furory, a tu widze ze czesc z nich to niebezpieczne polaczenie dziecko+bot (ofc nie mowie o wszysktich...mam na mysli koelsia z nickiem Drahas). Widze ze Saphira jest najlepsza kiedy rzadzi tu nobz... lepsza nie bedzie, a juz napewno nie kiedy wejda tu Polacy z innych serverow.
|
Placzesz na forum bo pogonil Cie z dragow zanim zdazyles tam dojsc ? pjona o/
|
Tak "placze" bo pierdolicie o pomocy saphirze a nawet nie potrafia niektorzy z was odpoweidzeic na proste pytanie... tylko w noobowski sposob probujecie podpuscic do pz i trapa...zal. I jest zawsze tak, ze ci "wspaniali obroncy" saphiry z innych serverow najgorzej pkuja i hunca Polakow, ktorzy graja tu. Pozniej tylko sie dziwic, ze Polacy nie maja zgrania... jak tu miec zgranie skoro my chcemy wam pomoc a wy nas tluczecie i jeszcze mowicie ze "mamy tu pograne". Takie zachowanie moze jest dobre dla bandy przyglupow... tylko mialem nadzieje i mam nadal ze wy tacy nie jestescie. A no i chyba nalezy sie troche szacunku ludziom, ktorzy wbili tu te 60+ czy tam 70+ i 100 lvle... bez asslickingu itp. Jezeli wy bedziecie spoko dla nas my bedziemy dla was..proste? Wiec nastepnym razem piszcie ze jest zajete i jak pytam przez kogo to odpoweidzcie a nie bijcie za byle co.
|
zgadzam sie z rafixem w zupelnosci! wkurza mnie typowe zachowanie polaka... przechodza na inny serwer wbijaja jakis tam lvl i jzu kozakuja i huj wie kim oni nie sa! jak tak dalej bedzie to i wy mozecie dlugo nie pograc na saphirce! powinnismy wsyzscy siebei wspierac a nie jakies dziwne kwestie tu wychodza! a zreszta saphiry moim zdaniem nie da sie wyzwolci z rak swe... a i moim zdaniem jzu saphira chyba najlepiej bedzie dysponowala pod wladza swe
|
@up
zacytuje ci cos ; "omadren nadal czekam na twojego fraga" i sie nie doczeka ;\\\\\\\\\ @rigoku , jaca prv blx ; |
omnadren tak sie zapowiadales ze bedziesz pkowal i dedal ol,
a ja nadal nie moge sie doczekac na pierwsze uderzenie ; D |
@trit
nie mowie ze ja zabije tylko swe @arc i nie zobaczysz bo nei gram jzu na saphirce tylko na kyrze |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:07. |