Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Nowa "lepsza" Elysia?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147915)

Eneris 25-05-2008 23:52

Nie mów tu o wojnie fair play bo to wy zaczeliscie pingowaniei spajowanie.

Możesz powiedzieć co wam się udało?? bo Elaro moim zdaniem padł przez swoj± głupotę a nie przez was pomysł.

Toral 25-05-2008 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris (Post 2077713)
@Toral
Dzisiaj byli¶cie aktywni ale jedyne co pokazali¶cie to jak umiejętnie chować się na skarbcu, raszowali¶my podobna liczebnie ekip± do waszej a wy i tak uciekali¶cie, podejmijcie w końcu walkę, bo jak narazie to walczycie tylko na forum.

Fragi:
Elaro- przeraszował
Azur Dark- widocznie brat mu nie powiedział że go pingowałi¶my.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris (Post 2077796)
1. Kilku ludzi z wri biegło z 2 strony.
2. Po co mieli¶my znowu was gonić do skarbca?

Przestańcie tuszować to że się boicie albo nie macie pomysłów na to jak z nami walczyć.

@Bavee
Zauważyłe¶ ze prawie każdy olewa twoje posty?

sam sobie odpowiadasz na swoje posty.

Eneris 26-05-2008 00:08

@Toral
To s± tylko moje domysły wolałbym poznać twoje zdanie.

@Ehur
Chciałbym cię jeszcze spytać gdzie widziałe¶ tam Gipo? Bo sam Lyxe to nie jest całe gipo.. nie pisz więcej o tym co usłyszałe¶ w osiedlowej piaskownicy.

Toral 26-05-2008 00:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris (Post 2077848)
@Toral

odpowiadajac na twoje poprzednie posty napisze tylko tyle, ze dzialanie takie a nie inne czyli wycofanie sie na skarbiec byla to czesc taktyki widocznie z naszej strony.

LaresCotton 26-05-2008 00:13

eh dokladnie, nie bieglismy prosto na skarbiec, probowalismy pojedynczo was brac no i jak widac z elaro plan sie powiodl. nie mowie ze stalismy ciagle, ale tez nie byla to typowa ucieczka

znowu nikt od nas nie padl wiec jest ok xD

Eneris 26-05-2008 00:19

Dziwna ta taktyka ale okej, jako¶ się dostosujemy.

LaresCotton 26-05-2008 00:38

nie wiem co w niej widzisz dziwnego, ale okej :D

Eneris 26-05-2008 00:44

Ja wole atakować, bardziej się ciesze z 1 fraga zdobytego w ataku niż z 2 w obronie. Sam± walkę rozumie też jako atak a nie ci±gły odwrót.

LaresCotton 26-05-2008 00:48

nie mielismy pewnosci ilu was dokladnie bylo, poza tym my jako ekipa nie uczestniczylismy w prawdziwej wojnie, takze zdobywamy dopiero doswiadczenie, kazdy frag cieszy i uczy

Eneris 26-05-2008 00:56

My¶lałem że walczyli¶cie co¶ na Aldorze o.0

@Do Elysianczyków xD
Jak widzicie wrogowie też mog± normalnie ze sob± rozmawiać na forum.

Ehur 26-05-2008 07:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris (Post 2077848)
@Toral

@Ehur
Chciałbym cię jeszcze spytać gdzie widziałe¶ tam Gipo? Bo sam Lyxe to nie jest całe gipo.. nie pisz więcej o tym co usłyszałe¶ w osiedlowej piaskownicy.

jakbys czasami pomyslal to bys wiedzial ze akurat tam bylem, i wiem ze ze lyxe to nie cale gipo, nie pisze tutaj wiecej bo szkoda czasu na gosci takich jak ty

i zobaczymy kto bedzie zygal sianem

Eneris 26-05-2008 09:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ehur (Post 2077968)
jakbys czasami pomyslal to bys wiedzial ze akurat tam bylem, i wiem ze ze lyxe to nie cale gipo, nie pisze tutaj wiecej bo szkoda czasu na gosci takich jak ty

i zobaczymy kto bedzie zygal sianem

Jeżeli tam byłe¶ i widziałe¶ gipo to czas udać się do okulisty ;]

rekinek 26-05-2008 09:29

Drogi Enerisie

Powiedz mi co szanowne Valentines robilo na poczatku wojny? mass log na jedna osobe wycofywanie sie chowanie na ank dragi, carlin podziemia, edron, VDL i gdzie tam jeszcze to byla wasza taktyka czyz nie? Sami pisaliscie, ze kazda taktyka jest dobra... Weic przestan sie teraz czepiac tego co robimy.

Byliscie w podobniej ilosci co my? Liczebnie? a porownales lvle? u nas byla jedna osoba majaca powyzej 100 lvl? a u was ile? Przestraszyliscie sie WRI? Trudno takie zycie jesli ma sie tylu wrogow zawsze trzeba sie spodziewac kogos kto moze nadejsc z drugiej strony i wy rowniez tak robicie...

Prosze Cie tylko zebys nie porownywal waszej ekipy do ekipy z seijnika bo przewyzszacie nas i liczebnie i lvl-owo i to bardzo ;) Dzieki za wyrozumialosc ^^

Eneris 26-05-2008 13:15

Jak sam powiedziałe¶ ze my masslogowali¶my i kogo¶ zabijali¶my a wy na 3 masslogi zabili¶cie 1 osobę.

Wri ma większe lvl od nas ale my na to nie narzekamy jak jest gipo to na 99% wychodzimy na ob.

I wcale się was nie czepiam <lol>

a pozatym jeżeli nie jeste¶cie wstanie z nami walczyć to nie trzeba było nam wypowiadać wojny.

Toral 26-05-2008 13:52

wy ale pierdolicie farmazony...

btw.
ktos z sieja pamieta mini ob na elysi z gipo? jeszcze przed aldora? jak dostalismy w pizde?

rekinek 26-05-2008 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris (Post 2078139)
Jak sam powiedziałe¶ ze my masslogowali¶my i kogo¶ zabijali¶my a wy na 3 masslogi zabili¶cie 1 osobę.

Wri ma większe lvl od nas ale my na to nie narzekamy jak jest gipo to na 99% wychodzimy na ob.

I wcale się was nie czepiam <lol>

a pozatym jeżeli nie jeste¶cie wstanie z nami walczyć to nie trzeba było nam wypowiadać wojny.

Wy mass logowalisice i zabijaliscie nasze nooby do zarabiania kasy? lol a ze nasze "mass" logi nie wyszly to trudno zycie.

a my wychodzilismy na was gdy Wri nie bylo i gdy nie mieliscie tylu sojusznikow i my mielismy pacce znaczy wiekszosc a wy uciekaliscie ^^

Huh przeciez walczymy wiec o co chodzi? ^^

Eneris 26-05-2008 20:28

May 26 2008, 20:10:03 CEST Killed at Level 130 by Spemalien and by Gryby

Żałosne :] już nie miał mnie kto zfragować

Mercioleksy 26-05-2008 22:17

Nie wiem co to za różnica, 2 fragi w obronie czy 1 w ataku. Wolisz na wy¶cigi wzi±ć super wygl±daj±ce auto 100km czy 200konne bardziej skuteczne, ale mnie widowiskowe?

elorin 26-05-2008 23:37

Gratz zwyciestwa chlopaki ;pp

LaresCotton 26-05-2008 23:50

noo, to byla masakra

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:01.