![]() |
Nie mów tu o wojnie fair play bo to wy zaczeliscie pingowaniei spajowanie.
Możesz powiedzieć co wam się udało?? bo Elaro moim zdaniem padł przez swoj± głupotę a nie przez was pomysł. |
Cytuj:
Cytuj:
sam sobie odpowiadasz na swoje posty. |
@Toral
To s± tylko moje domysły wolałbym poznać twoje zdanie. @Ehur Chciałbym cię jeszcze spytać gdzie widziałe¶ tam Gipo? Bo sam Lyxe to nie jest całe gipo.. nie pisz więcej o tym co usłyszałe¶ w osiedlowej piaskownicy. |
Cytuj:
odpowiadajac na twoje poprzednie posty napisze tylko tyle, ze dzialanie takie a nie inne czyli wycofanie sie na skarbiec byla to czesc taktyki widocznie z naszej strony. |
eh dokladnie, nie bieglismy prosto na skarbiec, probowalismy pojedynczo was brac no i jak widac z elaro plan sie powiodl. nie mowie ze stalismy ciagle, ale tez nie byla to typowa ucieczka
znowu nikt od nas nie padl wiec jest ok xD |
Dziwna ta taktyka ale okej, jako¶ się dostosujemy.
|
nie wiem co w niej widzisz dziwnego, ale okej :D
|
Ja wole atakować, bardziej się ciesze z 1 fraga zdobytego w ataku niż z 2 w obronie. Sam± walkę rozumie też jako atak a nie ci±gły odwrót.
|
nie mielismy pewnosci ilu was dokladnie bylo, poza tym my jako ekipa nie uczestniczylismy w prawdziwej wojnie, takze zdobywamy dopiero doswiadczenie, kazdy frag cieszy i uczy
|
My¶lałem że walczyli¶cie co¶ na Aldorze o.0
@Do Elysianczyków xD Jak widzicie wrogowie też mog± normalnie ze sob± rozmawiać na forum. |
Cytuj:
i zobaczymy kto bedzie zygal sianem |
Cytuj:
|
Drogi Enerisie
Powiedz mi co szanowne Valentines robilo na poczatku wojny? mass log na jedna osobe wycofywanie sie chowanie na ank dragi, carlin podziemia, edron, VDL i gdzie tam jeszcze to byla wasza taktyka czyz nie? Sami pisaliscie, ze kazda taktyka jest dobra... Weic przestan sie teraz czepiac tego co robimy. Byliscie w podobniej ilosci co my? Liczebnie? a porownales lvle? u nas byla jedna osoba majaca powyzej 100 lvl? a u was ile? Przestraszyliscie sie WRI? Trudno takie zycie jesli ma sie tylu wrogow zawsze trzeba sie spodziewac kogos kto moze nadejsc z drugiej strony i wy rowniez tak robicie... Prosze Cie tylko zebys nie porownywal waszej ekipy do ekipy z seijnika bo przewyzszacie nas i liczebnie i lvl-owo i to bardzo ;) Dzieki za wyrozumialosc ^^ |
Jak sam powiedziałe¶ ze my masslogowali¶my i kogo¶ zabijali¶my a wy na 3 masslogi zabili¶cie 1 osobę.
Wri ma większe lvl od nas ale my na to nie narzekamy jak jest gipo to na 99% wychodzimy na ob. I wcale się was nie czepiam <lol> a pozatym jeżeli nie jeste¶cie wstanie z nami walczyć to nie trzeba było nam wypowiadać wojny. |
wy ale pierdolicie farmazony...
btw. ktos z sieja pamieta mini ob na elysi z gipo? jeszcze przed aldora? jak dostalismy w pizde? |
Cytuj:
Wy mass logowalisice i zabijaliscie nasze nooby do zarabiania kasy? lol a ze nasze "mass" logi nie wyszly to trudno zycie. a my wychodzilismy na was gdy Wri nie bylo i gdy nie mieliscie tylu sojusznikow i my mielismy pacce znaczy wiekszosc a wy uciekaliscie ^^ Huh przeciez walczymy wiec o co chodzi? ^^ |
May 26 2008, 20:10:03 CEST Killed at Level 130 by Spemalien and by Gryby
Żałosne :] już nie miał mnie kto zfragować |
Nie wiem co to za różnica, 2 fragi w obronie czy 1 w ataku. Wolisz na wy¶cigi wzi±ć super wygl±daj±ce auto 100km czy 200konne bardziej skuteczne, ale mnie widowiskowe?
|
Gratz zwyciestwa chlopaki ;pp
|
noo, to byla masakra
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:01. |