![]() |
ja mam skile na 10 lvl 44/42-to dobrze czy zle?mam nadzieje ze tak
|
Cytuj:
|
qrcze a juz sie ludzilem ze nareszcie jakies dobre skile :/ a wiecie znam taki przypadek ze koles na 22lvl ma skile 49/45....
|
Niewiem ja swoim knight na 25 mialem 72/71 na 20 powinny byc ok. 60-65/60-65
|
POWIEDZCIE MI CZY SKILLE 47/42 TO DOBRE SKILLE DLA 15 LVL KNIGHT'A
:sword: |
nie
szczerze...fatalne Na tym lvlu powinienes miec minimum 55/55 i nie moze byc taka rozbieznosc miedzy skillem ataku i shielda!
|
A mnie qmpel mówił, że mam dobra skille :cup:
|
LOL...jedna z moich postaci tez ma 15 lvl i mam skille 63/62...jak takie bedziesz miec to masz dobre :) aha i 4 mlvl minimum...
|
ja na 10 lvl mam skile 50/50 i jestem zadowolony :) teraz będe ostro expił i na 20 lvl zrobie po 65 a potem sie zobaczy
|
LoL !! Ja mam 17 lvl i skille 73/73 >.< i 5 mlvl - nic trudnego .
|
na 10 lvl powinny byc skille 50/50 (niejest wcale tego tak trodno dokonac) na 20 lvl powinny byc 65+/65+ na 30lvl 70/70 a na 40 ponad 75. chyba ze chcesz w 2 miechy doexpic 65 lvl to na 15 lvl zrob se skille 80/80 uwiezcie mi ze da sie moj kumpel mial takie skille a na 65 juz mial 89/87
|
Ja mam Skille 45/42 i na jakie potworki z takimi skillami moge pojsc ?? w miare zeby byl dobry loot i exp
aha i trenuje codziennie |
tak pisalem o tych skillach a sam mam na 42 lvl skille 63/56, mam ta postac od kilku dni dostalem ja prawie pusta pusta na 37 lvl ze skillami 60/52 jej poczatkowe eq (steel helmet, scale armor, plate legs, serpent sword, ancient shield, lather boots), a teraz mam crusader helmet, golden armor, crown legs, steel boots, vampire shield, bright sword (giant sword), platinum amulet :D
teraz tylko skilluje do 75/70+ |
Cytuj:
|
PXL SKILE słabe czy dobre??
Powie mi ktos cyz skiel 64-64 na 18 lvl s dobre????? 8o
|
Czemu wszyscy się pytają czy skile xx/xx są dobre na level xx? rzecież to tragedia.Ludzie nie pytajcie się jak nobki o te skile bo nie ma skili dobrych i złych na dany level.
|
Cytuj:
ZA***IŚCIE POWIEDZIANE!!! Popieram Cie w 200% nareszcie ktoś powiedział to im prosto w oczy :D :D :cup: heh |
;]
Cytuj:
@topic wydaje mi sie, ze najpierw nalezy wbic skille, potem za**bac PG B) |
Cytuj:
I o to chodzi!!!! Jeżeli umiesz skilować i jesteś cierpliwy to spokojnie zronisz takie skile!!! Jak kolega powiedział "...nic trudnego..." . Tak w ogóle to po co się pytać czy ma się dobre skile? Zróbcie 70/70 i jazda do kopalni -.- Wtedy masz dobre skile |
skile indywidualna sprawa kazdy robi jak chce jak ci sie dobrze expi to znaczy ze starcza ci jesli nie to dobij o ile ci sie chce ja tam ksiluje kiedy mam czas szcze to wole to od expienia
anyway mozna osiagnac wszystko wystarczy troche wytrwalosci jak sie chce to sie ma |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:45. |