Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Prywatny Test Server- ssy i wiadomości (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=154440)

Qrox 19-11-2007 23:29

Wale to ze rs maly zasieng bendom mialy.
MI to zwisa czy mam bloknoc draga czy nie. A teraz jak nie bendzie combo to nawet se dl bende bloczyc max kolo 350 hp na ture buehhehe co to jest:evul:

Diegoverialanho 19-11-2007 23:29

@UP

Wszystkie są dla PACC :) (no chyba 2 są dla FACC)

Bajsyndzer 19-11-2007 23:30

Dokladnie. Pozatym palkowie i tak juz sa za bardzo przypakowani jak dla mnie

BresW 19-11-2007 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neSSonka (Post 1747833)
Next Update = Tibia 3D ; X

Gdzie Ta Stara Dobra Tibia 7.5??

masz racje kombinują jak kon pod gore :/

maciejd14 19-11-2007 23:39

a rody/wandy bija mocniej czy tak samo ?? prosze odpisac z gory dzieki

Bajsyndzer 19-11-2007 23:41

Pewnie tak samo. Moze jeszcze jakies lepsze wprowadza od wyzszego lvla, ale watpie

Precelfan 19-11-2007 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Przemo13 (Post 1755277)
Mam tylko pytanko czy te nowy czary dla druida sa dla FACC czy PACC :p

Pół godziny pisałem posta, aby nikt nie zadawał takich pytań! Poszukaj, to nie boli! 2 str wcześniej masz wszystko opisane!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maciejd14 (Post 1755308)
a rody/wandy bija mocniej czy tak samo ?? prosze odpisac z gory dzieki

Zależy od podatności danego potwora na dany żywioł. Z visa będziesz mógł walnąć w coś za 100, a po 10 sec w innego potwora za 3 razy więcej! Np Exori Frigo w gsa walnieza 140?-180? a w anient scaraba za 250!

Draggy_Slayer 19-11-2007 23:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demadorian (Post 1755266)
Przeczytanie tego tematu grozi trwałym uszczerbkiem fizycznym oraz psychicznym osoby czytającej ;)

Aktualizacja zapowiada się dość ciekawie. Spora część użytkowników tego forum niepotrzebnie panikuje bo do aktualizacji wiele rzeczy ulegnie zmianie :) Nie rozumiem ludzi którzy zmieniają postać co pół roku na inną, łatwiejszą! Moja postać ma już prawie dwa lata i nie mam zamiaru jej porzucić, im trudniej tym lepiej :) Teraz gra będzie wymagała myślenia, ustalania taktyki na poszczególne polowania. To może przynieść więcej pożytku niż myślicie! Mam nadzieje, że po tej aktualizacji do przeszłości będzie należała fala polskich dzieci zaniżających poziom tej gry - mam tu na myśli kulturę osobistą i brak znajomości podstaw języka ojczystego oraz angielskiego :p

Niektórzy z was zapomnieli, że w tej grze cyferki przy imieniu postaci nie są najważniejsze. Najważniejsi w tej grze są LUDZIE, tak inni gracze ;) Dzięki tej grze poznałem wielu ciekawych ludzi z całego świata. Pomysł z żywiołami jest dość ciekawy ale jak zawsze wszystko wyjdzie w praniu ;)

Pozdrawiam.

DOBRZE GADA !!! PIWA MU

Psycho-Tata 20-11-2007 00:08

@up
dobrze mowi chyba w imieniu najta... bo sorc znowu potega znowu all solo potwory combo nie maja frigo 20 many a wali po chuj wie ile... coraz mniej myslenia jest potrzebne w tej grze...

Kopiko 20-11-2007 00:09

Niestety trudno zakładać, że CiPy postarają się ograniczyć falę tępych dzieci, bo jest to duża grupa kupująca pacc, a więc jest bardziej wartościowa niż starzy, klimatyczni gracze gadający pod depo i chodzący od czasu do czasu na wspólne hunty na faccu...

@up tia.... znajdziemy blokera i 15x vis, nie przerywając spamu najsilniejszy manas, 15x vis...
kiedyś przynajmniej trzeba było się ustawić na przeciw moba i ryzykowało się przerzucenie.

Ateveo 20-11-2007 00:35

Dlaczego nikt już nie wkleja screenów? :(

Saviour 20-11-2007 00:41

Bo zamknęli TS? Mi bardzo się podoba że w końcu ujawnili bossa juggernaut, który NA PEWNO RESPI SIĘ Z THRONE ROOMIE APOCALYPSE i tylko nikt nei miał jeszcze okazji z nim walczyć przez zwykłego pecha, bo respi się równie rzadko co inne bossy, jestem tego w 100% pewny, ciekawe czy te części bossów z poi będą do czegoś kiedyś ptorzebne... ;)

Kamliss 20-11-2007 01:11

Hmmmm...... druid + new spelle + paralyze(za które manę nadrabiasz 2 manasami) = większa maszyna do zabijania niż sorc?....

Adiago 20-11-2007 01:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Psycho-Tata (Post 1755374)
@up
dobrze mowi chyba w imieniu najta... bo sorc znowu potega znowu all solo potwory combo nie maja frigo 20 many a wali po chuj wie ile... coraz mniej myslenia jest potrzebne w tej grze...

niestety masz racje.. cipy z updejta na updejt ulatwiaja gre.. coraz wiecej noobow po 11-12 lat w to gra.. to poprostu robi sie za latwe.. X(

Ganci. 20-11-2007 08:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghard Lage (Post 1754360)
Knight wydając 11k na uhy (nie widziałem nigdy knighta, który by biegał z 10bp manasów) poexpi z 12h jak potrafi grać (zależy ofc na czym) a sorc wydając 11k na manasy poexpi na bank więcej niż tylko godzinę (11k=10bp manasów~5h expa). Ofc mogę sie mylić nie grałem nigdy high lvl sorciem...

wystarczy 10k na odnowienie softów i mogę 106 knightem 4k biegac po ofie nie używając nic innego i zarabiając 20k + ew. warrior helmet i co 2-3 dni bp sword ringów wart około 5-6k.

To prawda że do letniego 2007 biegło się głównie z uhami, lecz po nim używałem prawie samych manasów ( Na dragi i ice witche [polecam knightom] same manasy, uh jak dl walnie jakieś combo albo będzie co chwile bić z GFB).

Cytuj:

Dlaczego nikt już nie wkleja screenów?
Bo ty tu jesteś....

test zamknięty to kto ci zrobi, Craban?

Lord_Piterek 20-11-2007 08:37

@przemo13

niektore dla facc ale to nie zmniejsza faktu ze i tak bedzie lepiej ze wzgeldu a zasieg rozfzek (4 kratki! wszystkie) a runki zawsze bedzie mozna kupic ;]

Edier Master 20-11-2007 08:42

Mam nobowskie pytanko.. Da się gemami enchantnać avengera? Bo podobno SoV'a i SCA nie ;/

krzysheak 20-11-2007 09:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Edier Master (Post 1755554)
Mam nobowskie pytanko.. Da się gemami enchantnać avengera? Bo podobno SoV'a i SCA nie ;/

Nom chyba sie nie da tych najsilniejszych broni, ciekawe czy bedzie sie dalo uzywac tych krysztalow np. na shenlong sword ktory ma tyle samo ataku co sov a leci z undead dragona.

Rafals from hell 20-11-2007 10:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jeru (Post 1748642)
Imfao!Tak wszystko to przeżywacie jakby Tibia była całym Waszym życiem lol... Będzie jak będzie, zostaną przy swoich profesjach Ci, którzy naprawdę potrafią grać,a nie tak jak przy poprzednim Upie [wszyscy na ek/rp, a teraz wszyscy na ms/ed] przerzucą sie tam gdzie niby "łatwiej".
Ja to się jedynie zastanawiam nad tym, w jaki sposób umieszczę tyle czarów na hotkeyach;]] Pzdr.

M&M and Nabsonn
Won od Wrl!!! xd

Czyżbym czegoś nie napisał?\/ ;s

A co?Bocik i jazda?Niech na razie minie ban za mc use;]

łatwo ci powiedzieć bo grasz sorkiem ;] praw\da jest taka i prawda jest jedyna... knight przez większość czasu był postacią, która najwolniej expiła... dopiero po ostatnim update na 3 michy dostaliśmy coś... pytam isę i co z tego? jeżeli teraz mamy tak po dupie dostać... teraz trzeba będzie srac w pory jak na expowisku przy moim 95EK przyleci dwóch 40 MS/ED... bo nie zdążę się wyleczyć

Slythia 20-11-2007 11:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rafals from hell (Post 1755632)
łatwo ci powiedzieć bo grasz sorkiem ;] praw\da jest taka i prawda jest jedyna... knight przez większość czasu był postacią, która najwolniej expiła... dopiero po ostatnim update na 3 michy dostaliśmy coś... pytam isę i co z tego? jeżeli teraz mamy tak po dupie dostać... teraz trzeba będzie srac w pory jak na expowisku przy moim 95EK przyleci dwóch 40 MS/ED... bo nie zdążę się wyleczyć

Nie lepiej grac dalej swoja ulubiona profesja i nie zastanawiac sie nad zmianami w grze? I tak nie mamy na to wiekszego wplywu... A tak wogole - to jest tylko test serwer, wprowadzony dlatego, bysmy (tutorzy) sprawdzili balansacje. Beda pewnie jeszcze zmiany.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:58.