![]() |
Wale to ze rs maly zasieng bendom mialy.
MI to zwisa czy mam bloknoc draga czy nie. A teraz jak nie bendzie combo to nawet se dl bende bloczyc max kolo 350 hp na ture buehhehe co to jest:evul: |
@UP
Wszystkie są dla PACC :) (no chyba 2 są dla FACC) |
Dokladnie. Pozatym palkowie i tak juz sa za bardzo przypakowani jak dla mnie
|
Cytuj:
|
a rody/wandy bija mocniej czy tak samo ?? prosze odpisac z gory dzieki
|
Pewnie tak samo. Moze jeszcze jakies lepsze wprowadza od wyzszego lvla, ale watpie
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
DOBRZE GADA !!! PIWA MU |
@up
dobrze mowi chyba w imieniu najta... bo sorc znowu potega znowu all solo potwory combo nie maja frigo 20 many a wali po chuj wie ile... coraz mniej myslenia jest potrzebne w tej grze... |
Niestety trudno zakładać, że CiPy postarają się ograniczyć falę tępych dzieci, bo jest to duża grupa kupująca pacc, a więc jest bardziej wartościowa niż starzy, klimatyczni gracze gadający pod depo i chodzący od czasu do czasu na wspólne hunty na faccu...
@up tia.... znajdziemy blokera i 15x vis, nie przerywając spamu najsilniejszy manas, 15x vis... kiedyś przynajmniej trzeba było się ustawić na przeciw moba i ryzykowało się przerzucenie. |
Dlaczego nikt już nie wkleja screenów? :(
|
Bo zamknęli TS? Mi bardzo się podoba że w końcu ujawnili bossa juggernaut, który NA PEWNO RESPI SIĘ Z THRONE ROOMIE APOCALYPSE i tylko nikt nei miał jeszcze okazji z nim walczyć przez zwykłego pecha, bo respi się równie rzadko co inne bossy, jestem tego w 100% pewny, ciekawe czy te części bossów z poi będą do czegoś kiedyś ptorzebne... ;)
|
Hmmmm...... druid + new spelle + paralyze(za które manę nadrabiasz 2 manasami) = większa maszyna do zabijania niż sorc?....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To prawda że do letniego 2007 biegło się głównie z uhami, lecz po nim używałem prawie samych manasów ( Na dragi i ice witche [polecam knightom] same manasy, uh jak dl walnie jakieś combo albo będzie co chwile bić z GFB). Cytuj:
test zamknięty to kto ci zrobi, Craban? |
@przemo13
niektore dla facc ale to nie zmniejsza faktu ze i tak bedzie lepiej ze wzgeldu a zasieg rozfzek (4 kratki! wszystkie) a runki zawsze bedzie mozna kupic ;] |
Mam nobowskie pytanko.. Da się gemami enchantnać avengera? Bo podobno SoV'a i SCA nie ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:58. |