Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

Dawergo 17-03-2008 18:45

@uP
Ja nie chce zebyscie mi w 20 masek wpadli a ja sam :P

poreda 17-03-2008 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 1957019)
@uP
Ja nie chce zebyscie mi w 20 masek wpadli a ja sam :P

Jakbyścię się spotykali w obrębie 20km~~ od Łodzi to też bym przypełzł. Ale że spotykacie się na wsi to nie ma opcji 8o

Dawergo 17-03-2008 18:51

@up
Noo niestety to na wsi nie ale jak chcesz to mozemy przyjechac do ciebie czekaj jak sie ta twoja wies nazywa... nie pamietam chyba lód czy jakas łódź czy jeszcze jakos inaczej

@Darkkz
Ja tez nie mam pojecia gdzie :/ popytam kumpli ale nic nie obiecuje :P bo oni to raczey takie puby gdzie alko sie leje wiadrami i nic innego nie ma, wiem ze wy pijecie ale to tez sie chyba czasem nudzi no nie? :P

edit:
A moze sobota na mecz pogoni wyskoczymy? I tak bede z kumplami szedl wiec mozemy w wiecej osob isc xD

poreda 17-03-2008 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 1957033)
@up
Noo niestety to na wsi nie ale jak chcesz to mozemy przyjechac do ciebie czekaj jak sie ta twoja wies nazywa... nie pamietam chyba lód czy jakas łódź czy jeszcze jakos inaczej

@Darkkz
Ja tez nie mam pojecia gdzie :/ popytam kumpli ale nic nie obiecuje :P bo oni to raczey takie puby gdzie alko sie leje wiadrami i nic innego nie ma, wiem ze wy pijecie ale to tez sie chyba czasem nudzi no nie? :P

edit:
A moze sobota na mecz pogoni wyskoczymy? I tak bede z kumplami szedl wiec mozemy w wiecej osob isc xD

Moje MIASTO nazywa się ŁÓDŹ. Mi się wydawało że chcecie robić to spotkanie w Szczawinie, o sry tzn Szczecinie i dlatego mówiłem że wieś, ale jeżeli nie to przepraszam :D

DarkKZ 17-03-2008 20:32

@Dawergo
Nie 20 xD
Ja, Solar, Pomoc zoltan, Vegeta Zoltan, Marinezi, Arek zoltan i moze Dark kiler zoltan:D
Mecz? hmm moze... tylko nie wiem czy w sobote bedzie pasowalo;/

ErAgOg 17-03-2008 20:38

Wszystkich postów nie chce mi się czytać i pewnie już było mówione, ale co do tego, że Deosita jest przeciw ftp to true. Ostatnio w thais przed ss na niego full ftp się rzuciło.

@EDIT
Jakieś spotkanie w Szczecinie ma być? Bym też poszedł, bo często tam bywam, ale dla was to ja pewnie za młody :P Non-dorosły

DarkKZ 17-03-2008 20:42

@Up
HAHA, kto ty?:baby::baby:
Nie;/

ErAgOg 17-03-2008 20:46

@Up
Ogólnie to ja tylko śledzę czasem ten temat i nikt mnie nie zna, no ale się przedstawię: Eragog here :D W tibii (na silverze) Sharla. Już sobie przypominasz? No to sobie nie przypominaj :d No, ale kilka osób stąd mnie chyba kojarzy ^.-

Dawergo 17-03-2008 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1957128)
Moje MIASTO nazywa się ŁÓDŹ. Mi się wydawało że chcecie robić to spotkanie w Szczawinie, o sry tzn Szczecinie i dlatego mówiłem że wieś, ale jeżeli nie to przepraszam :D

A ja byłem pewny ze jakaś DUDŹ czy SRUDŹ ale jak ŁÓDŹ to przepraszam ;p

Boromir_Silvera 18-03-2008 16:21

@Dawergo
Mi w sobote pasuje, a na mecz chetnie pojde, szkoda tylko, ze 4 liga :(

btw. bedzie leo?:p

Kacperka 18-03-2008 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boromir_Silvera (Post 1958199)
@Dawergo
Mi w sobote pasuje, a na mecz chetnie pojde, szkoda tylko, ze 4 liga :(

btw. bedzie leo?:p

LoL bez przypalu ze daw by z tata przyszedl :D

Michalakmee 18-03-2008 17:30

@Darkkz
Od kiedy solar to twoj kumpel? Z tego co pamietam to kiedys przyjechal i chcial cie na*******ac xD

Dawergo 18-03-2008 19:41

@Boro
Dwóch moich kumpli tylko będzie bo z nimi miałem na mecz iść także pójde z nimi a jak wroce to juz sie okaze xD

@down
Japa nie nasza wina że pogoń co chwile sie zmienia i spada do 4 ligii xD

Michael Rzotkiewka 18-03-2008 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 1958704)
@Boro
Dwóch moich kumpli tylko będzie bo z nimi miałem na mecz iść także pójde z nimi a jak wroce to juz sie okaze xD

o.O interesujecie sie pilka na wysokim poziomie xD

poreda 18-03-2008 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 1958704)
@Boro

@down
Japa nie nasza wina że pogoń co chwile sie zmienia i spada do 4 ligii xD

Hahaha! No tak Pogoń w czwartej lidze hahah! XD

Ty, ale mnie nie zagniesz że ŁKS ma niskie miejsce w pierwszej, bo my z wami wygraliśmy najpierw 4:0 a później 2:0! :evul:

Dawergo 18-03-2008 20:22

@UP
My mamy lepszych kibiców hAHUhasdhuahdeuAIHDSAUHdiADhaISd OWNED B)B)B)B)

poreda 18-03-2008 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 1958850)
@UP
My mamy lepszych kibiców hAHUhasdhuahdeuAIHDSAUHdiADhaISd OWNED B)B)B)B)

HAHAHAHA! Po 2 tysiące na meczach (kiedyś pierwszo ligowych) + brak oprawy, + 17 miejsce w rankingu TMK Ultras (na 20) + brak bandy :D

Kozak kibice XD

DarkKZ 18-03-2008 21:22

@Destro
Pogodzilem sie z Solarem :p
Btw.Czekam na twoja fote;)

Kacperka 18-03-2008 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1958953)
HAHAHAHA! Po 2 tysiące na meczach (kiedyś pierwszo ligowych) + brak oprawy, + 17 miejsce w rankingu TMK Ultras (na 20) + brak bandy :D

Kozak kibice XD

HAHAHAHA

http://ekstraklasa.net/tabela.html

przed ostatnie miejsce w tabeli ;> pewnie spadnie do 2 ligi ;> wiec nie masz sie czym chwalic ;D a Pogon rox bez wzgledu na to jak graja.. :P gdyby szczecin byl wiekszy to pogon by byla w 1 lidze ale tak to szczecin maly jest wiec malo ludzi jest wiec mniej szans na kogos dobrego ;( I kibice ze szczecina tez rox :cup:

Michael Rzotkiewka 18-03-2008 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1959227)
HAHAHAHA

gdyby szczecin byl wiekszy to pogon by byla w 1 lidze ale tak to szczecin maly jest wiec malo ludzi jest wiec mniej szans na kogos dobrego ;( I kibice ze szczecina tez rox :cup:

neee przeciez pogon byla w 1 lidze ale padlo haslo: "pogon brazylijska albo zadna" no i peszeq :D a zreszta co ma do tego wielkosc miasta? przeciez jest bardzo malo takich przypadkow ze w klubie graja zawodnicy z tego miasta gdzie znajduje sie stadion. od czego sa transfery? :D no chyba ze mowa o jakiejs okregowce cos w stylu 5 liga ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:25.