![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oni byli gotowi bo Rise nie bylo :) Jak by byli to by bylo ze impreza w czwartek i nie mogliscie?
|
Cytuj:
@up Dokladnie tak ;) |
Ja nie wiem z kim wy sie chlopaki na te openki ustawiacie, ale luz. Nie martwcie sie my na waszych warunkach grac nie bedziemy :) :evul:
Nie chcecie walczyc wtedy kiedy my chcemy bedziemy sie dalej w sneaki bawic nam to nie przeszkadza a przeciwnie czas dziala na nasza korzysc xD :evul: |
Cytuj:
:so_evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Czas dziala na wasza korzysc?? Jescze nie dawno mowiliscie ze nie wyjdziecie na zadnego opena, ze wam pasuje taka taktyka i swietnie sie przy tym bawicie (na ot). Jednak wczoraj to wy wlasnie zaproponowaliscie opena. czy to oznacza ze jednak zaczynacie sie juz nudzic i zmieniac taktyke ?? Jezeli czas dziala na wasza korzysc to poc o wam open jezeli tak swietnie wam te wasze sneaki wychodza? |
Cytuj:
@Kafar Mamy inny wyjście ;P |
Cytuj:
@Hard Fakt... mozecie zaplacic ;) |
@Komisarz
Jak sie umawiacie na OB to moze ustalmy, ze w tych sprawach piszcie tylko do Vica,Elvena,Zab'stera albo do Cria Andan.Bo to ze ktos od nas z gildi wam powie ze chcemy OB to wiesz.Rozne chlopaki maja urojenia.Wczoraj kiedy o 16~ na was czekalismy to Dorlik sam napisal czy chcemy open battle o 22 my powiedzielismy, ze ok to przyszlismy wiec nie wiem co wy sie znowu czepiacie. Ja pierdole przyznajcie sie raz, ze nie zalatwiliscie ludzi i nie wyszliscie, a nie ze piszecie o 22.30 jak my gotowi juz do wyjscia a wy piszecie "you guys have no rl life" lol...Wszyscy byli na imprezach od was? To jakos krotkie te wasze party skoro juz kolo 1 w nocy robicie massloga w 15 osob czy tam nie wiem ile dokladnie, i biegniecie po czookapika xD Btw.sprawe taktyki to wam tlumaczyc nie bedziemy robimy co chcemy i nie musimy sie wam spowiadac :confused: |
Do wszystkich polakow w Eternitas:
Czy do was kurwa nie dociera ze w Eternitas nie wbijecie hlvli, Hiszpanie traktuja polakow jak szmaty. co zrobili z Lokeyyem na ob w ank? mimo iz jest w ich gildi wypchneli go ze schodow jak szmate....Nawet jesli wygracie wojne to i tak dlugo nie pogracie bo predzej czy pozniej staniecie sie zagrozeniem i beda chcieli was usunac... Beda sie bali ze kiedys zmadrzejecie i nie dacie soba pomiatac i dlatego nie pozwola wam wbic wysokich lvli.... Wezcie sie pierdolnijcie w glowe poki nie jest za pozno. Pozdro... |
Cytuj:
Fakt, nie udało nam się zebrać ludzi... byli na vent ale niestety afk. A po 1 logneło 7 czy tam 8 osób... którzy akurat byli aktywni ;) @Kafar Ja tam płacić nie będe :P @MalutkiDrut łał. Tego się nie spodziewałem. Skoro masz 'gówniane' pojęcie o tym co się dzieje... Może przestaniesz się wypowiadać? Bo to co napisałeś... |
Cytuj:
@Hardy~ Wszyscy tak mowia :D btw. kim Ty jestes ?:O |
Cytuj:
Przecież muszę mieć jakieś tajemnice, racja? xd A nawet jesli Eter~ przgra... na bank nie zobaczysz mojego paymentu :P |
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2016712
A po Polskiemu: Kharm Dark Dasol Kinessia Trius Inferno i jakis 65 ms Wypowiadaja wojne Russelowi :baby: XDD Co sie stalo sie?:D Dla nas w sumie wiecej pozytku bedzie z tego ,ze nie beda walczyc z Russelem ;d Bo jakos nie sadze bysmy skorzystali z ich pomocy ;) |
Cytuj:
Więc się zdenerwowali i zrobili własną gildia i wypowiedzieli wojne. A z tego co mówi Bobinator to dziś do nich w rl wpadną... XDD |
Immortal Destroyer
Feb 09 2008, 15:13:07 CET Killed at Level 71 by Golezin Mirius |
Cytuj:
Prawie jak war frag ^^ |
Cytuj:
:baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:06. |