Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

Kevon 09-02-2008 06:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafffffar (Post 1888861)
Czekalismy w dosc dobrym skladzie :) Niestety sie nie pojawili mimo ,ze sie umawialsimy z nimi. Trudno ;) Smieszy mnie tylko gadanie ,ze dzisiaj to oni sie bawia na imprezach itp a na tibi polowa z nich online jest na mainach albo noob charach;d

00:03 You advanced from Level 101 to Level 102.

Gratz dla ciebie i dla Vica~... B) Choc advance Vica~ nie bardzo mnie cieszy :p

Lavore 09-02-2008 10:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafffffar (Post 1888861)
Czekalismy w dosc dobrym skladzie :) Niestety sie nie pojawili mimo ,ze sie umawialsimy z nimi. Trudno ;) Smieszy mnie tylko gadanie ,ze dzisiaj to oni sie bawia na imprezach itp a na tibi polowa z nich online jest na mainach albo noob charach;d

00:03 You advanced from Level 101 to Level 102.

Haha, umawialiście się także w czwartek wieczorem. Co z tego wyszło? Oni byli gotowi, Wy się baliście. Wczoraj owszem, większość osób było poza domem.

Asz2212 09-02-2008 10:49

Oni byli gotowi bo Rise nie bylo :) Jak by byli to by bylo ze impreza w czwartek i nie mogliscie?

Kafffffar 09-02-2008 11:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavore (Post 1889059)
Haha, umawialiście się także w czwartek wieczorem. Co z tego wyszło? Oni byli gotowi, Wy się baliście. Wczoraj owszem, większość osób było poza domem.

Nie wiem z kim wy sie umawialiscie ale na pewno nie ze mna :) Ani z nikim z leaderow B)

@up
Dokladnie tak ;)

Macjei 09-02-2008 12:40

Ja nie wiem z kim wy sie chlopaki na te openki ustawiacie, ale luz. Nie martwcie sie my na waszych warunkach grac nie bedziemy :) :evul:
Nie chcecie walczyc wtedy kiedy my chcemy bedziemy sie dalej w sneaki bawic nam to nie przeszkadza a przeciwnie czas dziala na nasza korzysc xD :evul:

HardClan 09-02-2008 12:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Macjei (Post 1889319)
Ja nie wiem z kim wy sie chlopaki na te openki ustawiacie, ale luz. Nie martwcie sie my na waszych warunkach grac nie bedziemy :) :evul:
Nie chcecie walczyc wtedy kiedy my chcemy bedziemy sie dalej w sneaki bawic nam to nie przeszkadza a przeciwnie czas dziala na nasza korzysc xD :evul:

Idąc dalej... My na waszych warunkach też wlaczyć nie będziemy :)
:so_evul:

Kafffffar 09-02-2008 12:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HardClan (Post 1889350)
Idąc dalej... My na waszych warunkach też wlaczyć nie będziemy :)
:so_evul:

Nie macie innego wyjscia ;)

Komisarzyk 09-02-2008 13:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Macjei (Post 1889319)

Chyba nie wierzysz w to co mowisz.

Czas dziala na wasza korzysc?? Jescze nie dawno mowiliscie ze nie wyjdziecie na zadnego opena, ze wam pasuje taka taktyka i swietnie sie przy tym bawicie (na ot). Jednak wczoraj to wy wlasnie zaproponowaliscie opena. czy to oznacza ze jednak zaczynacie sie juz nudzic i zmieniac taktyke ?? Jezeli czas dziala na wasza korzysc to poc o wam open jezeli tak swietnie wam te wasze sneaki wychodza?

HardClan 09-02-2008 13:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komisarzyk (Post 1889371)

Czas dziala na wasza korzysc?? Jescze nie dawno mowiliscie ze nie wyjdziecie na zadnego opena, ze wam pasuje taka taktyka i swietnie sie przy tym bawicie (na ot). Jednak wczoraj to wy wlasnie zaproponowaliscie opena. czy to oznacza ze jednak zaczynacie sie juz nudzic i zmieniac taktyke ?? Jezeli czas dziala na wasza korzysc to poc o wam open jezeli tak swietnie wam te wasze sneaki wychodza?

Sedno _/

@Kafar
Mamy inny wyjście ;P

Kafffffar 09-02-2008 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komisarzyk (Post 1889371)

Odpowiedz jest prosta.Wczesniej na venta nie wbijalo ,az tyle ludzi zebysmy mogli robic OB:) A wiec bawilismy sie snakeami itp. Ludzie zobaczyli ,ze cos dzialamy regularnie i wbijaja na venta .A jak jest ekipa i sa bojowe nastroje to czemu mamy na OB nie wyjsc?:D

@Hard
Fakt... mozecie zaplacic ;)

Car-los 09-02-2008 13:36

@Komisarz
Jak sie umawiacie na OB to moze ustalmy, ze w tych sprawach piszcie tylko do Vica,Elvena,Zab'stera albo do Cria Andan.Bo to ze ktos od nas z gildi wam powie ze chcemy OB to wiesz.Rozne chlopaki maja urojenia.Wczoraj kiedy o 16~ na was czekalismy to Dorlik sam napisal czy chcemy open battle o 22 my powiedzielismy, ze ok to przyszlismy wiec nie wiem co wy sie znowu czepiacie.
Ja pierdole przyznajcie sie raz, ze nie zalatwiliscie ludzi i nie wyszliscie, a nie ze piszecie o 22.30 jak my gotowi juz do wyjscia a wy piszecie "you guys have no rl life" lol...Wszyscy byli na imprezach od was? To jakos krotkie te wasze party skoro juz kolo 1 w nocy robicie massloga w 15 osob czy tam nie wiem ile dokladnie, i biegniecie po czookapika xD
Btw.sprawe taktyki to wam tlumaczyc nie bedziemy robimy co chcemy i nie musimy sie wam spowiadac :confused:

MalutkiDrut 09-02-2008 13:55

Do wszystkich polakow w Eternitas:

Czy do was kurwa nie dociera ze w Eternitas nie wbijecie hlvli, Hiszpanie traktuja polakow jak szmaty. co zrobili z Lokeyyem na ob w ank? mimo iz jest w ich gildi wypchneli go ze schodow jak szmate....Nawet jesli wygracie wojne to i tak dlugo nie pogracie bo predzej czy pozniej staniecie sie zagrozeniem i beda chcieli was usunac... Beda sie bali ze kiedys zmadrzejecie i nie dacie soba pomiatac i dlatego nie pozwola wam wbic wysokich lvli.... Wezcie sie pierdolnijcie w glowe poki nie jest za pozno.

Pozdro...

HardClan 09-02-2008 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Car-los (Post 1889430)
@Komisarz
Jak sie umawiacie na OB to moze ustalmy, ze w tych sprawach piszcie tylko do Vica,Elvena,Zab'stera albo do Cria Andan.Bo to ze ktos od nas z gildi wam powie ze chcemy OB to wiesz.Rozne chlopaki maja urojenia.Wczoraj kiedy o 16~ na was czekalismy to Dorlik sam napisal czy chcemy open battle o 22 my powiedzielismy, ze ok to przyszlismy wiec nie wiem co wy sie znowu czepiacie.
Ja pierdole przyznajcie sie raz, ze nie zalatwiliscie ludzi i nie wyszliscie, a nie ze piszecie o 22.30 jak my gotowi juz do wyjscia a wy piszecie "you guys have no rl life" lol...Wszyscy byli na imprezach od was? To jakos krotkie te wasze party skoro juz kolo 1 w nocy robicie massloga w 15 osob czy tam nie wiem ile dokladnie, i biegniecie po czookapika xD
Btw.sprawe taktyki to wam tlumaczyc nie bedziemy robimy co chcemy i nie musimy sie wam spowiadac :confused:

Fakt, nie udało nam się zebrać ludzi... byli na vent ale niestety afk.

A po 1 logneło 7 czy tam 8 osób... którzy akurat byli aktywni ;)

@Kafar
Ja tam płacić nie będe :P

@MalutkiDrut
łał. Tego się nie spodziewałem. Skoro masz 'gówniane' pojęcie o tym co się dzieje... Może przestaniesz się wypowiadać?
Bo to co napisałeś...

Kafffffar 09-02-2008 14:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MalutkiDrut (Post 1889468)
Do wszystkich polakow w Eternitas:

Czy do was kurwa nie dociera ze w Eternitas nie wbijecie hlvli, Hiszpanie traktuja polakow jak szmaty. co zrobili z Lokeyyem na ob w ank? mimo iz jest w ich gildi wypchneli go ze schodow jak szmate....Nawet jesli wygracie wojne to i tak dlugo nie pogracie bo predzej czy pozniej staniecie sie zagrozeniem i beda chcieli was usunac... Beda sie bali ze kiedys zmadrzejecie i nie dacie soba pomiatac i dlatego nie pozwola wam wbic wysokich lvli.... Wezcie sie pierdolnijcie w glowe poki nie jest za pozno.

Pozdro...

Nie martw sie o nich ;) Wikszosc z nich moze spokojnie grac na Morganie i Eteriansy ich raczej nie rusza bo wiedza ,ze ta garstka polakow zawsze jest lojalna(Fureyka,Lookeyy,Forlond,Savalas,Volltio)- I chwala im za to.Nie dziwie sie im ,ze walcza z nimi.Dziwie raczej takim ludzia jak Berig albo Eter ktorzy mysla ,ze jak Eteriansy wygraja wojne to bedzie im sie lepiej zylo :)

@Hardy~
Wszyscy tak mowia :D
btw. kim Ty jestes ?:O

HardClan 09-02-2008 14:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafffffar (Post 1889489)
Nie martw sie o nich ;) Wikszosc z nich moze spokojnie grac na Morganie i Eteriansy ich raczej nie rusza bo wiedza ,ze ta garstka polakow zawsze jest lojalna(Fureyka,Lookeyy,Forlond,Savalas,Volltio)- I chwala im za to.Nie dziwie sie im ,ze walcza z nimi.Dziwie raczej takim ludzia jak Berig albo Eter ktorzy mysla ,ze jak Eteriansy wygraja wojne to bedzie im sie lepiej zylo :)

@Hardy~
Wszyscy tak mowia :D
btw. kim Ty jestes ?:O

Przecież muszę mieć jakieś tajemnice, racja? xd
A nawet jesli Eter~ przgra... na bank nie zobaczysz mojego paymentu :P

Kafffffar 09-02-2008 16:09

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2016712

A po Polskiemu:
Kharm
Dark Dasol
Kinessia
Trius Inferno
i jakis 65 ms

Wypowiadaja wojne Russelowi :baby: XDD Co sie stalo sie?:D

Dla nas w sumie wiecej pozytku bedzie z tego ,ze nie beda walczyc z Russelem ;d Bo jakos nie sadze bysmy skorzystali z ich pomocy ;)

HardClan 09-02-2008 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafffffar (Post 1889738)
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2016712

A po Polskiemu:
Kharm
Dark Dasol
Kinessia
Trius Inferno
i jakis 65 ms

Wypowiadaja wojne Russelowi :baby: XDD Co sie stalo sie?:D

Dla nas w sumie wiecej pozytku bedzie z tego ,ze nie beda walczyc z Russelem ;d Bo jakos nie sadze bysmy skorzystali z ich pomocy ;)

No właśnie sam nie wiem co się stało. Ale z tego co mówią na Vent, Russel męczył jego rl kolegów jakimiś huntami i paymentami.
Więc się zdenerwowali i zrobili własną gildia i wypowiedzieli wojne.

A z tego co mówi Bobinator to dziś do nich w rl wpadną... XDD

Kafffffar 09-02-2008 16:29

Immortal Destroyer
Feb 09 2008, 15:13:07 CET Killed at Level 71 by Golezin Mirius

HardClan 09-02-2008 16:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafffffar (Post 1889771)
Immortal Destroyer
Feb 09 2008, 15:13:07 CET Killed at Level 71 by Golezin Mirius

Prawie jak war frag ^^

MatiStw 09-02-2008 16:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HardClan (Post 1889798)
Prawie jak war frag ^^

Prawie jak Gołota 8o Tylko ty s*******asz szybciej B)

:baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:06.