![]() |
@ kamaro
to mialo byc smieszne? i ktos cie tu w ogole zapraszal? _/ dxn37 |
Ssij
Cytuj:
|
A ciebie?
A no tak , ty przeciez "jestes" w gildi heat to mozesz wszystko xDD |
A no tak on w heat oprócz siedzenia w pz może też na forum siedzieć =)
|
Name: Miku
Sex: male Profession: Knight Level: 7 World: Titania Residence: Venore Chyba raczej my :s Jak to jest 7 knight to nie mamy szans z nim :/ |
@k-maro
Poszukaj w słowniku wyczerpującej definicji słowa "rozmowa". |
Name: Wizzard
Sex: male Profession: Sorcerer Level: 7 World: Libera Residence: Venore Last login: May 28 2008, 17:42:42 CEST Account Status: Free Account jednak my bo ty jesteś czarodziejem :'( 'wielki' kamaro w wojnie 3 tygodnie, 0 openów zaliczonych a sie mądrzy jakby był huj wie kim. Przeproś i wyjdź |
Cytuj:
|
hahaha serio, poprostu nie chce mi sie znizac do waszego 'pozioma'
3l0 8 0 C|-||\|!@ |
Tak się zastanawiałem pisać czy nie pisać, ale stwierdziłem, że napiszę.
Każdy mówi przyjedź tu przyjedź tam.... Propozycja: Zróbcie sobie jedno wielkie "sztachet party" powyrzynajcie się i będzie ok... ps. Tylko nie zapomnijcie wcześniej wysłać mi passy na forum :P Pozdrawiam Pix. |
Name: Shadow Druidox
Sex: male Profession: Elder Druid Level: 80 World: Titania Residence: Venore Guild membership: Part of the Heat Last login: Jun 03 2008, 23:51:21 CEST Account Status: Premium Account Dzieki chlopaki za pare lv na nim xD |
O fak , stracilismy 80 ed :/
Zbanowaliscie / zdeletowaliscie nam polowe gildi a dalej huja robicie na mainach :/ Bo noby zostaly wyjebane w kosmos XDD |
Cytuj:
|
Prokom HUJEEEEEEE!!!!!!! Turów <3 =(((
|
Następny żałosny masslog:-)
żeby oszczędzić wam pisanie postów typu "no life" itp Tak jesteśmy no lify i siedzimy 20h a 4h śpimy bo takie są reguły:D I tak oczywiście czujemy się z tym dobrze :):baby: |
Vilum a czy mogło byc inaczej skoro oni lidera niemaja ?
a moze FAKRO aka ROIXY was liduje ? ::::::::::::::DDDDDDDDDDDD |
Odezwał sie ,,Wielki,, Xirodan fighter one of them , one of children with TGK :D
|
Floov oni mają Lidera , czyżbyś zapomniał o takiej postaci jak Skocz The Master?? :DDDDDDD
|
Cytuj:
kolejne dziecko z bochnii, ktore zyje tylko komputerem? po postach tak wnioskuje ps. naucz sie angielskiego, jak w tym jezyku pisac |
Miku wbij lvl bo 7 lvlem to na bugach ci cieżko będzie;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:09. |