![]() |
|
Mnie tam się nigdy jakoś nie podobały proto-drake'i :P
|
Mount świetny, taki... mroczny... O wiele lepszy od Netherdrake'a :)
|
No mnie tam się bardziej Netherdrake podoba :P
|
Właśnie się zastanawiam co lepsze tibie czy Wow? Moglibyście mi przekazać swoją opinie?
|
zagraj w jedno i drugie po czym sam zdecyduj. trudne?
|
Cytuj:
|
w wowie to na jednym realmie jest wiecej postaci niz w calej tibi. ; o
|
W WoWie można skakać i zobaczyć niebo.
|
Właśnie zamierzam wrócić do WoWa w najbliższym czasie. Zamierzam grać razem z kimś z mojej rodziny : ), tą samą rasą itd. Problem w tym, że kłócimy się kto kim będzie. I tu mamy problem. Chcielibyśmy stworzyć taki "pomagający sobie nawzajem" duet. Jakie klasy najlepiej połączyć aby grało się lepiej?
|
Tank / dps i healer / dps. Więc coś jak np. Warrior + priest, albo shaman + paladyn.
|
Cytuj:
|
Weźcie dwóch druidów jeden niech idzie w Hila a drugi w Tanka ;)
Jeden będzie wycinał skóry i szył a drugi mining i jew ;) |
Z doświadczenia wiem, że najłatwiej się leveluje tankiem + healerem, warrior + druid/paladyn to moje ulubione combo ;)
W gruncie rzeczy setupy z 2v2 dobrze wszędzie sobie dają radę, równie dobrze możecie pójść w mage + rogue. |
Ehh temat troche ucichł, a szkoda. Zapewnie nikt mnie nie pamięta z poczatków tego tematu jak i poprzedniego. Moj stary nick to Monsz_Tfojej_Rzony. Otóż oznajmiam że wracam do gry, od dziś, i będę znów was męczył xD Sporregar WOŁA!
|
Cytuj:
|
@up
Pięknie to ująłeś :) |
2up
Niejeden też ronił łzy i rzucał krzesłem gdy zabiły go nooby spod Carlin ;-) |
Cytuj:
|
Dlatego jak powracam w te wakacje do gry i rzucam mojego warka (o, T(Ę!D)Y mi wychodzi ta klasa już), zamierzam wybrać jakiś prawie empty serwer, najlepiej rp, i jeszcze popytam się na forach ile tam Polaków mogę znaleźć. Im mniej, tym lepiej.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:45. |