![]() |
Rogstah leader combo bota wali sd od razu ekran robi sie czarny od kul lecacych w Rise ... az sie patrzec nie chce ...;/
|
ogolnie opena widze wyszla 32:1 i zabili 60 maga (hahaha) dobra ide plakac ze smiechu w rlu ;d
zawsze mowilem ze sneaki wam lepiej wychodzą XD |
Cytuj:
|
Ogolnie nie rozumiem 2up przedmowce nie byles to sie nie odzywaj.... jescze pokaza na co ich stac o to sie nie boj....
btw a z botem to prawie kazdy potrafi |
Cytuj:
|
Pierdolenie o botach.. prawda jest taka ze wiekszosc ob opiera sie na combo bocie, a Arpensi dostali po dupie bo to ich pierwsze ob i nie potrafili ogarnac.
W sumie to nic dziwnego - war declaration ~19:00 , openka ~21:30 :confused: |
Niby fakt ale nie wypowiada sie samemu wojny nie bedac na nia gotowym
|
O naszą gotowość się nie bójcie. Kilka razy dostaniemy po ryju jak będzie trzeba to się ogarniemy.
Wczoraj była katastrofa ale wnioski zostały wyciągnięte i następnym razem spróbuje się innej taktyki. Gdybym miał się posrać od jednej porażki to bym nie grał w tę grę, bo nie na tym to polega. Proste |
Wszyscy ściągną NG? ;) W sumie nienajgorzej
|
Nie wszyscy po prostu poprawnie wpiszą lidera combo B)
|
:cup: moje zwyciestwo :cup:
Hanson'iczka padła jak mucha 8o :evul: muhahahahahaha! Nie sadziłem, ze to kiedys powiem ale...dziekuje Kopengas :) dziekuje! |
Dont worry be happy :)
Zawsze moglo byc gorzej Ja was nie rozumiem to nasi ktorzy walcza z bottem to trzeba ich wspierac :) |
Cytuj:
|
widze ze masz problemy z odmianą mojego imienia :]
nie tylko ja padlam jak mucha, ale po dedzie lidera wszyscy sie rozbiegli jak muchy;] |
To twoje imie? Nie wiedzialem i wspolczuje.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
odkąd carlos dołaczył do rise nikt nie najeżdza na niego 8o co sie stało ? :D:D:D:D
|
@Up
Bo był i będzie z nami, mimo ze, był w Kopengasach. Eldiwo down. |
Arpensi maja sie czym szczycić. Mieli wszystkich magów i wszystkie wysokie lvle i dali loga w obawie przed 18 ludzmi, w tym 10 ponizej lvlu 100.:baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:42. |