![]() |
Cytuj:
Topic : Ja mialem pecha . Kick na Slimie i ded. Wbijam sie oczywiscie swiatynia i wypadlo mi c arm , medusa shield , 2 bp uh. Ale odzyskalem xD |
a tak btw. jak sie bloczy demona...to jest na ogol shooter, który na pewno wezmie rzeczy i jezeli jest to twoj kumpel(bo z reguły łazi sie z zaufanymi) to odda itemki na pewno-.-' team to team...''
@top ostatnio padłem dla mlodszego brata i stracilem 6.5k w runkach:)(brat robil je co s kolo 2 tyg z jego gr±...:P) |
Mi raz wypadł BP UHów oraz knight armor, ale wszystko miałem zapasowe w depo, a mój UH maker szybko zrobił mi BP :)
|
Bohy , Golden armor , Demon shield dużo run ringów itp wtedy to było warte około 250k a najgorsze że to przez cip soft i ich cudowny kick 22 marca 2005roku :P i najgorsze że znalazł to jaki¶ 30 lvl ktory przypadkiem poszedł na dragon lair
|
nie ma to jak strata neta na bh xD
AOL ( 10 znaków :PP )
|
:(
Mi dsm,rh ;( ;( i bp a w nim 3 bp of sa 2 bp og hmm i 5 bp of uh ;( już nie grtam t± postaci± :(
|
Mi wypadl Cruz helmet i bp a w nim jakies gp i kilka uhow ;]
|
Cytuj:
takich glupich dzeci jescze niewidzialem -.- nie pier glupot : p legi , v shield < co do topica |
wypadl mi vortex wand
|
kilka dni temu dragon shield + 55 small stones ( które sa dlamnie neizwyle cenne<ideale do skilowana xP>)
|
Mi tam w sumie nic wielkiego. Z 23 palla : C helm, Noble Arm, Bp uhów i p legi.
|
a mi cio tam k-arm
|
mi wypadło crown helmet , guardian shield , 800 gp i różdzka któr± miałem w bp za 10 k ;( ale się po¶pieszyłem i wszystko odzyskalem :confused:
|
Ja mialem aola ale po co mi aol...70k expa w plecy...
n/c |
Porazkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wypadlo mi 1 gp a to jest porazka;) to bylo symboliczne gp z rata ale naprawde to wypadlo mi kiedys c armor i skull staff bp(2k w drobniakach 4 bp uh jestem noobem bo wpadlem w dziure z 4 behami kazdy walnal mi kombo z 50-60 i padlem i do tego byl tam jeeszcze ghul porazka ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mi wypadl knight armor i crown helmet :/ i kiedys dragon hammer jak zaczynalem z tibi± :/ ;( ;)
|
Dzi¶ przez przypadek dedłem na rocie, na którym treniłem bez eq. xD
Poszedł fs i crown shied, ale całe szczę¶cie, odzyskałem. |
ja tylko 2x plate armor X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:23. |